fbpx
Kumaha Cara Ngeset Drop Pangiriman Otomatis tina CJ APP
05 / 05 / 2018
Sengketa CJDropshipping
Kumaha Cara Ngadamel Padeui dina CJ APP?
05 / 18 / 2018

Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?

Sistem Usaha Téknologi Usaha Sistem Konsép Usaha.

  1. Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  2. CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
  3. Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
  4. Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis pengiriman serelek sareng gratis
  5. 7 * Pangrojong online 24 nganggo basa anu béda
  6. Video produk profésional sareng pasokan gambar
  7. Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
  8. Harga normal langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
  9. Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang.
  10. Real-time produk jual panas pembaruan

Urang ngecas selip serelek kami ukur biaya produk + biaya pengiriman upami produk ti gudang kami. Ogé, APP kami bébas ka saha waé. Anjeun tiasa mariksa detil di dieu: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!