fbpx
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018
Naha ePacket nyokot lami? Dimana ePacket kuring? Naon anu alternatif pikeun ePacket?
05 / 19 / 2018

Kumaha cara ngabuka sengketa di CJ APP?

Sengketa CJDropshipping

Sengketa CJDropshipping

Kami hoyong ngabantosan bisnis anjeun tumuwuh, sareng kami bakal nanggung jawab unggal pamesenan pangiriman ti CJ.
1. Go DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> Ngolah, Diproses, Seles (Tilu bagian ieu sayogi dibuka pikeun sengketa)

2. Anggo SEARCH kosong atanapi klik "Order Kuantitas" pikeun milarian tatanan masalah.

3. Saatos anjeun mendakan Urutan masalah teras klik "Pertikaian"

4. Pilih "Jenis Pertikaian".

5. Pilih Operasi nu Diarepkeun tina dua.

6. Upload Upload keluhan pembeli (alamat email kedah dilebetkeun) sareng gambar bungkusan sareng tinggalkeun pesen ka kami pikeun pariksa deui.

7. Saatos Urutan masalah anjeun dikintunkeun, angkat AS Service Center teras klik "View"

8. Anjeun bakal terang kumaha urang ngatasi sengketa dina jandela popup ieu.

9. Upami anjeun sareng CJ duanana sapuk dina ngabalikeun duit, ngabalikeun duit bakal disimpen dina dompét anjeun ku anjeun tiasa ngagunakeun éta pikeun mayar pesenan pangiriman salajengna.

10. Di dieu anjeun tiasa pariksa sadayana kasaimbangan anu anjeun gaduh, sareng anjeun tiasa ngeusi batre kanggo kauntungan upami anjeun resep.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!