fbpx
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018
Naha Naha ePacket Nyandak Leres kitu? Dimana ePacket kuring? Naon Naon Alternatif pikeun ePacket?
05 / 19 / 2018

Kumaha Cara Ngabuka / Tutup Perdebatan di CJ APP?

Sengketa CJDropshipping

Sengketa CJDropshipping

Kami hoyong ngabantosan bisnis anjeun kanggo tumbuh, sareng urang bakal nanggungjawaban kanggo unggal tatanan titisan ti CJ. Di dieu urang nyimpulkeun léngkah-léngkah pikeun cara ngabukakeun sengketa pikeun pesenan borongan (dimimitian ku 'ZF') sareng pesenan dropshipping.

Kanggo Pesanan Borong:

Anjeun kedah nganjang "CJ Abdi> Daptar Meuli"Sareng milari pesenan pikeun klik"Musuhan"Tombol teras unggah detil. Léngkah-léngkah ieu sami sareng pesenan dropshipping.

Pikeun Pesanan Dropshipping:

1. Indit "DropShipping Center"> "Pesanan DropShipping" > Ngolah, Diproses, Seueur (tilu bagian ieu sayogi dibuka pikeun sengketa)

2. Anggo neangan kosong pikeun milarian masalah tatanan.

3. Saatos anjeun ninggali tatanan masalah teras klik jumlah status anu béda sareng klik "Sengketa".

4. pilih "Jenis Pertikaian".

5. Pilih hiji "Operasi anu Diarepkeun".

6. Upload Upload keluhan pembeli (alamat email mangrupikeun A WAJIB) sareng gambar bungkusan. Ogé, tinggalkeun kami pesen pikeun disemak. Satuluyna, "Pastikeun" éta.

7. Saatos masalah ngaluarkeun anjeun dikintunkeun, angkat ka "AS Service Center" teras klik "Tingali Detil".

8. Anjeun bakal ningali prosés dina jandela ménu ieu.

9. Anjeun tiasa "Setuju" ngabalikeun duit kami dina halaman sengketa nalika urang CJ satuju ngabalikeun duit. Sareng bakal disimpen dina dompét anjeun sareng tiasa dianggo pikeun mesen pesenan pengiriman barang anu sanés.

10. Di dieu anjeun tiasa pariksa sadayana kasaimbangan anu anjeun gaduh, sareng anjeun tiasa ngeusi batre kanggo kauntungan upami anjeun resep.

Kami ogé hoyong ngingetan yén éta kami bakal ngeureunkeun ngolah pesenan anjeun saatos ngabéréskeun sengketa anjeun. Jadi punten pikir deui sateuacan anjeun mukakeunana. Iraha badé ngabolaykeun atanapi nutup sengketa keur nyieun prosés raraga, anjeun tiasa "Ningali Rincian" sareng klik "Tutup" di handap kaca.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!