fbpx
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018
Naha ePacket nyokot lami? Dimana ePacket kuring? Naon anu alternatif pikeun ePacket?
05 / 19 / 2018

Kumaha cara ngabuka sengketa di CJ APP?

Sengketa CJDropshipping

Sengketa CJDropshipping

Kami hoyong ngabantosan bisnis anjeun tumuwuh, sareng kami bakal janten tanggapan pikeun tiap pesenan pengiriman pesenan ti CJ.
1. Go DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> Ngolah, Diproses, Seles (Tilu bagian ieu sayogi dibuka pikeun sengketa)

2. Anggo SEARCH kosong atanapi ORDER QUANTITY pikeun milarian tatanan masalah.

3. Saatos anjeun mendakan Urutan masalah teras klik "Pertikaian"

4. Pilih Jenis Pertikaian tina salah sahiji ti dalapan.

5. Pilih Operasi nu Diarepkeun tina dua.

6. Unggah screenshot pembeli ngadu (dilebetkeun alamat email) sareng gambar bungkusan sareng tinggalkeun pesen pikeun kami pikeun ningali éta.

7. Saatos masalah ngaluarkeun masalah anjeun, lebet AS Service Center teras pencét View

8. Anjeun bakal terang kumaha urang ngatasi sengketa dina jandela popup ieu.

9. Upami anjeun sareng CJ satuju sareng ngabalikeun duit, jumlah anu bakal disimpen kana dompét anjeun ku anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun mayar pesenan pengiriman barang salajengna.

10. Di dieu anjeun tiasa pariksa sadayana kasaimbangan anu anjeun gaduh, sareng anjeun tiasa ngeusi batre kanggo kauntungan upami anjeun resep.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!