fbpx
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018
Naha Naha ePacket Nyandak Leres kitu? Dimana ePacket kuring? Naon Naon Alternatif pikeun ePacket?
05 / 19 / 2018

Kumaha Cara Ngadamel Padeui dina CJ APP?

Sengketa CJDropshipping

Sengketa CJDropshipping

Kami hoyong ngabantosan bisnis anjeun kanggo tumbuh, sareng urang bakal nanggungjawaban kanggo unggal tatanan titisan ti CJ.

1. Indit "DropShipping Center">> "Pesanan DropShipping" >>Processing, Processed, Completed (These three sections are available to open dispute)

2. Anggo neangan blank to find the issue order.

3. After you located the issue order then click the number of different statuses and click "Sengketa".

4. pilih "Jenis Pertikaian".

5. Select an "Operasi anu Diarepkeun".

6. Upload Upload keluhan pembeli (alamat email mangrupikeun A WAJIB) sareng gambar bungkusan. Ogé, tinggalkeun kami pesen pikeun disemak. Satuluyna, "Pastikeun" éta.

7. Saatos masalah ngaluarkeun anjeun dikintunkeun, angkat ka "AS Service Center" teras klik "Ténjo".

8. Anjeun bakal ningali prosés dina jandela ménu ieu.

9. Anjeun tiasa "Setuju" ngabalikeun duit kami dina halaman sengketa nalika urang CJ satuju ngabalikeun duit. Sareng bakal disimpen dina dompét anjeun sareng tiasa dianggo pikeun mesen pesenan pengiriman barang anu sanés.

10. Di dieu anjeun tiasa pariksa sadayana kasaimbangan anu anjeun gaduh, sareng anjeun tiasa ngeusi batre kanggo kauntungan upami anjeun resep.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!