fbpx
Sengketa CJDropshipping
Kumaha Cara Ngadamel Padeui dina CJ APP?
05 / 18 / 2018
Produk Anu Tiasa Abdi Jual dina CJ APP sareng Naon Bédana Anu Dipasang sareng Produk Anu Kalayan?
05 / 23 / 2018

Naha Naha ePacket Nyandak Leres kitu? Dimana ePacket kuring? Naon Naon Alternatif pikeun ePacket?

Upami anjeun parantos lami dina usaha dropshipping, anjeun kedah sadayana kenal sareng ePacket sareng waktos pangiriman anu teu bisa diprediksi, status stagnant pikeun apdet nomer pelacak, atanapi bungkus anu misterius leungit.

Naha ePacket nyandak lami janten nganteurkeun?! Seueur serelekna anu dibingungkeun ku waktos pangiriman ePacket anu diumumkeun ku aranjeunna ku panyadia na ngalawan waktos pangiriman anu leres waktosna kéngingkeun pakét pikeun kéngingkeun para nasabah.

Dina akhir tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kabeneran anu disumputkeun di tukang operasi ePacket sareng nunjukkeun anjeun ka alternatif pengiriman anu langkung saé (sapertos nganggo CJ Dropshipping metode USPS langsung) tibatan ePacket.

ePacket mangrupikeun perjanjian trilateral anu disayogikeun ku eBay China, USPS sareng Post Registrasi China (aka EMS) pikeun ningkatkeun pengiriman e-commerce cross-border.

Pikeun langkung ngartos kana waktos pangiriman panjang e-Packet, urang kedah paham kumaha Position China ngoperasikeun.

Ieu mangrupikeun rahasia kabuka anu departemén pamaréntah Cina beroperasi dina suasana birokrasi. Naon hartosna nyaéta sanajan hukum ditulis dina buku, aya jalur rusiah, potong kompas, sareng kalonggaran anu aya pikeun anu terang kumaha narik tali anu leres. Anu diciptakeun pintas anu disumputkeun ieu mangrupikeun kasempetan pikeun sababaraha kauntungan sacara lumayan dina widang anu henteu rata, sareng pengiriman ePacket mangrupikeun conto anu saé.

Hayu urang tingali kumaha ePacket MAJI beroperasi….

Pembekal dropshipping anjeun (contona Aliexpress or CJ Dropshipping) nampi tarima anjeun, aranjeunna nyitak labél ePacket sareng dipasang kana bungkusan anjeun. Pamawa Epacket bakal ngajemput iket, nganteurkeun pakét éta ka tempat koleksi lokal. Pakét teras ngaliwat fasilitas asihan tengah teras dibersihkeun ku adat Cina sareng teraskeun ka nagara tujuan. Sora langsung maju-maju, kan?

Reureuh kiriman kajadian di dua daérah, poin koleksi, sareng ngabéréskeun adat.

Aya puluhan rébu titik koléksi di seluruh Cina sareng aranjeunna pédah ka harga minimum minimum Didaptarkeun Cina. Salaku conto, hayu urang nyarios yén biaya minimum Registrasi Pasundan pikeun ngolah hiji pakét nyaéta $ 1.00. Kusabab kitu, kusabab aya seueur titik koléksi di daérah anu béda-béda di Cina, sareng titik koleksi anu béda bakal gaduh jumlah bungkusan anu béda anu unggal dinten, biaya operasi ogé béda-béda. Ku sabab éta, hargana anu dituduhkeun pikeun ngahasilkeun pangiriman ePacket ieu ogé gumantung kana tempatna tempatna.

Upami titik koleksi perenahna caket kota kota metropolitan sapertos Beijing atanapi Shanghai, aranjeunna tiasa ngeusi $ 2.50 per bungkusan kusabab aranjeunna langkung pédah sareng biaya mertahankeun operasi langkung tinggi. Upami poin koleksi tempatna di daérah anu langkung désa, panginten aranjeunna tiasa ngeusi $ 2.10 pakét unggal pikeun narik langkung bungkusan kana fasilitasna. Perbezaan harga ieu dina titik koléksi anu tiasa ditampi ku China Didaptarkeun Post, hiji-hijina sarat anu didaptarkeun ku China Registrasi pikeun poin koleksi ieu mangrupikeun harga minimum ($ 1.00 dina conto ieu) sareng sajumlah koléksi bungkusan pér poé.

Saatos pamawa ePacket ngumpulkeun bungkusan tina pembekal dropshipping anjeun, hal anu logis anu kudu dilakukeun nyaéta pikeun nganteurkeun bungkusan ieu ka titik koleksi lokal anu pangcaketna. Nanging, upami titik pangumpulan lokal ngeusi $ 2.50 pakét, sareng titik koleksi 12 jam jauh-jauh ukur tiasa ngecas $ 2.25 pakét, pamawa ePacket bakal ngalambatkeun kiriman bungkusan ku ngirimkeun ka tempat koleksi anu langkung mirah $ 0.25 tambahan pikeun pakét. Janten upami aranjeunna gaduh bungkusan 20,000 pikeun nganteurkeun ka titik koleksi, ku milih titik koléksi anu langkung mirah, pamawa ePacket damel tambahan $ 5,000 (20,000 pkg X $ 0.25 / pkg) per dinten!

Janten ayeuna bungkusan anjeun disusun ku hub asihan lokal anu jam 12 jauh ti tempat ékspor anu pangcaketna, éta kedah jalan deui sateuacan tiasa asup kana pesawat na angkat ka nagara tujuan.

Éta sababna anjeun tiasa ningali pelacak ePacket ditunda "Di-transit" dina tempat anu sami salami sababaraha dinten sateuacan ka luar nagara, saé, kusabab éta bakal milarian tur di seluruh Cina!

Poé tunduh anu kadua nyaéta nalika pakét sumping dina adat. Saatos pakét tungtungna kéngingkeun kana koléksi koléksi, dihijikeun fasilitas sareng jalanna pikeun angkat ka Cina, tiasa sumping di salah sahiji seueur bandara di seluruh China. Émut yén henteu sadaya bandara di Cina aya bandara internasional. Bungkusan panginten tiasa sumping di bandara domestik dimana éta ngagaduhan prosés anu langkung santai sateuacan angkat dina pesawat. Bungkusan ieu pamustunganana bakal angkat ka bandara internasional sateuacan ngaluarkeun nagara.

Sejumlah bungkusan plethora bakal dikumpulkeun sareng dipak seueur ku jalan lebet kapal terbang internasional, bungkusan ieu tiasa ngalebetkeun produk anu ngandung batré litium, bubuk, cair, gél anu peryogi penanganan khusus di bandara internasional. Upami salah sahiji bungkusan ieu henteu ngumumkeun hartosna saé sareng éta kéngingkeun dileungitkeun, sareng ePacket anjeun ditumpuk kana pakét anu sami, éta adat bakal narik sadayana bungkusan bulk kumisan pikeun dipariksa deui. Éta nambihan sababaraha dinten (upami anjeun untung) ditunda kana pangiriman ePacket anjeun.

Janten naon alternatif pikeun pangiriman ePacket?

Pilihan anu langkung dipercaya pikeun pangiriman dropshipping mangrupikeun pasangan sareng panyaluran dropshipping mapan sapertos CJ Dropshipping anu ngagaduhan kerjasama langsung sareng operator lokal sapertos USPS.

Aya sababaraha cara anu CJ Dropshipping tiasa nyayogikeun metode pengiriman anu gancang, tiasa dipercaya sareng murah pikeun kaperluan anjeun.

  1. Upami produk anjeun mangrupakeun barang umum, anjeun tiasa milih dianggo CJ Dropshipping Kaayaan USPS +, dimana urang ngintun barang anjeun ku UPS ti China ka Gudang AS kami, anu nyandak dinten bisnis 1-3. Barangna bakal dipariksa pikeun karusakan naon waé tur bakal ngajemput ku pamawa USPS lokal dinten anu sami. Waktu kiriman kelas pertama USPS nyaéta dinten 2-5, sareng prioritas Mail mangrupikeun dinten 1-3. The total waktos pangiriman pikeun dropshipping pakét anjeun ti China ka konsumén AS anjeun nyokot dinten 5-10. Éta mangrupikeun pamutahiran anu saé tina dinten 12- 20 ePacket tina waktos pangiriman.
  1. Upami produk anjeun ngandung bahan sénsitip sapertos batré sareng magnet, CJ Dropshipping tiasa dropship bungkusan anjeun ti gudang China ka gudang AS urang via DHL. Ieu perjalanan ti Cina ka Amérika Serikat poé 5-7. Paket teras pariksa dipariksa kanggo naon anu rusak sareng dikintun dinten anu sami ngalangkungan USPS Kelas Pertama atanapi mail prioritas. Cara ieu disebut metode USPS anu dianggo 5-12 dinten pikeun nganteurkeun- ieu mangrupikeun pamutahiran anu luar biasa tina dinten 7-15 via ePacket.
  1. Anjeun tiasa ngaleupaskeun barang kapal langsung ti Gudang AS CJ urang, tingali daptar daptar anu aya pikeun daptar di gudang AS maranéhna Ieuh. Ieu ngagaduhan waktos pangiriman paling pondok saprak barang parantos aya di AS, aranjeunna ngolah barang dina dinten anu sami éta dikirim ku USPS anu nyandak Dinten 2-5 pikeun pangiriman.

Sababaraha kaunggulan bisnis dropshipping anjeun bakal enggal ngalaman ku cara nganggo metodeu USPS anu disayogikeun CJ Dropshipping nyaéta nyaéta:

  1. CJ Dropshipping nyayogikeun labél USPS dina pakét dropshipping anjeun janten sapertos bisnis anjeun beroperasi ti AS sareng henteu dropshipping ti China. Éta bias anu jahat ngalawan produk Cina tapi éta henteu nambihan lapisan jaminan anu abstrak sareng kapuasan pikeun sababaraha palanggan anu berpangkalan di AS.
  1. Anjeun bisa mikir yén sareng jinis pangiriman ieu, nya éta biaya anjeun panangan sareng suku. Éta henteu pasualan — teu caket. CJ Dropshipping Metodeu USPS nawiskeun serelek shippers harga anu kacida kompetitif, cekap pikeun ngalebetkeun harga ePacket.
  1. Nganggo metodeu ieu ogé nawarkeun kauntungan anu hadé sanés konsuménna hoyong uih deui produk. Harga Epacket pikeun balik produk ka China deui mahal pisan. Anjeun tiasa nyéépkeun produk anjeun ka perjalanan deui ka China ku ngan nembé deui ka gudang California.

Dropshipping mangrupikeun metode ritel online panas di 2018, supados tiasa bersaing sareng maju dina usaha ieu, mastikeun pesenan palanggan anjeun dikirimkeun dina waktos terpercaya maénkeun peran penting dina kamekaran bisnis dropshipping anjeun. Janten henteu nyangka anjeun macét sareng Epacket upami anjeun badé lungsur pangiriman, angkat ka https://app.cjdropshipping.com jeung pariksa aranjeunna kaluar!

Salaku tambahan, The Bloomberg News ngaleupaskeun yén Présidén Trump ngarencanakeun pikeun ngeureunkeun barang asing ti banjir ka Amérika kalayan harga anu langkung handap ku ngabatalkeun diskon pos internasional. Ieu pasti bakal ningkatkeun harga ePacket. Salaku kanyataan, para operator kapal ePacket kami parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngirangan harga usum puncak di 2018. Tujuan balik kaputusan Présidén Trump nyaéta pikeun ngajupuk perdagangan domestik. Ku sabab éta, atra yén ePacket henteu deui pilihan anu bijaksana ayeuna. Naha henteu cobi CJPacket metode pangiriman sorangan.

Samentawis waktos, saatos sadar kakirangan ePacket, kalayan tujuan pikeun masihan para nasabah ka pangalaman pengiriman anu memuaskan, cara pengiriman CJPacket disarankeun. Sareng CJ parantos netep di gudang di Amérika Serikat, anjeun tiasa sateuacan stock stock produk anjeun atanapi kirimkeun produk anjeun di luar. Duanana mangrupakeun genah hébat.

Ieu sababaraha kaunggulan metode pengiriman CJPacket dibandingkeun sareng ePacket:

  1. Anu mimiti, metode pengiriman barang CJPacket parantos dijaga tetep harga pangiriman panghandapna sareng nyangking para nasabah pangpanduanna pangiriman. Salaku conto, pikeun ngirimkeun produk beurat 300g ka AS, biaya pengiriman ku ePacket nyaéta $ 5.05 bari éta ku cara pengiriman CJPacket nyaéta $ 4.82. Sareng ePacket nyandak kirang langkung 7-20 Day (s) sedengkeun CASPacket metode pangiriman nyandak dinten 10 panjang. Bédana jelas.
  2. CJPacket pangiriman CJPacket nyalira gaduh tanggal pangiriman mantep dina dinten 5-10 sedengkeun ePacket dina usum puncak ka AS tiasa dugi ka dinten 30-45. Maksudna bahkan salami usum puncak, sapertos Taun Anyar Cina, waktos pengiriman henteu turun.
  3. Metode pengiriman CJPacket dihubungkeun raket sareng platform kami, langkung gampang pikeun ngalacak sareng ngapdet kaayaan pangiriman, sareng para nasabah bakal langkung netep.
  4. CJ bakal ngagaduhan asuransi / perlindungan pengiriman ti China ka Amérika Serikat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kacilakaan nalika pengiriman. Ngan antosan dugi ka produk anjeun dugi.
  5. Kusabab ePacket parantos ngahontal kasampurnaan ayeuna, metode pengiriman CJPacket parantos nyerep sagala pangalaman anu bermakna tina metode pengiriman sanés, sareng parantos nyerepkeun kakurangan, sahingga ngawangun rute pengiriman lengkep sorangan.

* Catetan: Metode pengiriman panggancangna nyaéta USPS +, metode pengiriman domestik AS.

CJPacket nagara anu sayogi di handap ieu nyaéta: US, AU, CA, DE, MX, FR, AT, SE, BR, ES, GB, IT, DK, NL, KR_DEL, BE, LU_DEL, IN

Facebook Comments