fbpx
CJDropshipping
Kumaha nami "CJ" lungsur pengiriman barang datangna?
05 / 23 / 2018
Layanan Tambihan Tambihkeun Mungkin anjeun Peryogikeun
05 / 25 / 2018

Kumaha Sambungkeun WooCommerce sacara manual?

CJDropshipping WooCommerce

CJDropshipping WooCommerce

Sateuacan anjeun angkat ka Woocommerce kanggo nyetél, pastikeun pastikeun operasi dina aplikasi CJ leres.

Dina dasbor aplikasi CJ, punten klik mieun kuwasa munggaran, teras klik Woocommerce. Teras diklik Tambihkeun Toko.

Kaca otorisasi anu dituturkeun bakal némbongan.

Dupi tos terang ieu?
Mangga tingali léngkah-léngkah anu salajengna anu dijalankeun dina Woocommerce WordPress.

1. Pindah ka anjeun Woocommerce dasbor, Asup kana Woocommerce, klik setelan.

2. Mimiti, klik maju. Teras klik sesa API jeung Tambahkeun konci.

3. Saatos Anjeun klik Tambahkeun konci, éta bakal nunjukkeun yén anjeun kedah ngeusian gambaran anu henteu penting sareng idin anu cukup penting kusabab hubunganana pakait sareng otorisasi anu suksés.

4. Balik deui ka aplikasi CJ, eusian inpormasi dina halaman otorisasi.

Salaku tambahan, dina Woocommerce WordPress anjeun, anjeun kedah pasang péngkolan Pengiriman Pengiriman, anu cocog pikeun anjeun ngalacak bungkusan anjeun. Kumaha carana install extension? Anjeun tiasa ningali kana léngkah ieu.

(1) Pencét plugins

(2) Milarian keyword Pengiriman Pengiriman jeung Klik masang ayeuna

(3) Pencét Aktipkeun

(4) Ngaktipkeun anu parantos dipidangkeun

(5) Tungtungna, anu bijil bakal némbongan di beulah katuhu

Saatos nyambungkeun toko Woocommerce anjeun sareng CJ. Anjeun tiasa milih daptar produk CJ di toko anjeun atanapi sambungkeun barang anjeun anu tos aya sareng barang CJ. Saatos anjeun set up impor pesenan otomatis, pesenan bakal diimpor kana sistem CJ sacara otomatis.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments