fbpx
CJDropshipping WooCommerce
Kumaha Sambungkeun WooCommerce sacara manual?
05 / 24 / 2018
Kumaha mimitian ngamimitian bisnis pangiriman?
05 / 26 / 2018

Ladenan tambihan anu anjeun peryogi

Tambihan tambihan

  1. $ 50 pikeun hiji produk, produk kedah janten barang alit sareng gampang diangkat sareng mindahkeun.
  2. Panjang pidéo kirang ti 1 menit.
  3. Ngan biasana studio sareng adegan, teu aya modél profésional.
  4. Hak cipta milik CJ, sareng anjeun tiasa mayar $ 100 langkung seueur pikeun gaduh hak cipta.
Kumaha Cara Nganggo Pamotéran Video ti CJ Dropshipping?
  1. $ 0.1 pikeun hiji sisipan kalebet biaya pengiriman
  2. Sizing sami sareng kartu bisnis
  3. Ngadamel khusus tina desain anjeun
  4. MOQ 2000
  1. $ 20 pikeun hiji produk
  2. Kurang ti varian 5
  3. Gambar 5 anu dioptimalkeun luhur sareng gambar alami 5
  4. Ngan biasana studio sareng adegan, teu aya modél profésional.
  5. Hak cipta milik CJ, sareng anjeun tiasa mayar $ 50 langkung seueur pikeun gaduh hak cipta.
  1. $ 0.2 pikeun hiji kantong bungkusan luar kalebet biaya pengiriman
  2. Sizing sami sareng kertas kerja A3
  3. Ngadamel khusus tina desain anjeun
  4. MOQ 5000

Operasi label bodas tiasa réngsé ku dilakukeun dina sistem CJ: Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!