fbpx
Kumaha Sambungkeun ShipStation Sacara manual?
06 / 05 / 2018
US WAREHOUSE SUPER DEAL!
06 / 11 / 2018

Kumaha Meuli Inventori atanapi Grosir dina CJ APP?

Upami anjeun hoyong pengiriman langkung gancang langsung ti AS pengiriman domestik atanapi pikeun nyegah produk tina kakurangan saham, maka anjeun kedah mésérkeun inventaris pribadi (hartosna sahamna ngan ukur aya ka anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo inventory ieu pikeun ngirangan harga produk dina anjeun urutan salajengna) sareng kéngingkeun aranjeunna ka gudang di AS. Ogé, anjeun tiasa ngadamel pesenan borongan sareng ngagaduhan ka mana waé anu anjeun pikahoyong.

  1. Login akun anjeun dina app.cjdropshipping.com teras klik Pasar atanapi Daptar Mésér >> Tambihan MeuliCJ Pasar
  2. Milarian produk SKU anu badé mésér.
  3. Pencét tombol beureum Tambihkeun kana karanjang sakali anjeun mendakan produk.
  4. Pilih varian anu badé mésér sareng ningkatkeun kuantitas teuing >> Tambihkeun
  5. Pilih varian produk anu anjeun badé mésér, anjeun tiasa nambihan kuantitas atanapi ngaleupaskeun ogé. >> Konpirmasi
  6. Upami anjeun badé ngintunkeun pameseran ieu ka tempat sanés (Grosir), anjeun tiasa masukan alamat tujuan maka kami bakal ka alamat anu dipénta.
  7. Upami anjeun badé kéngingkeun inventaris dina gudang kami, anjeun tiasa milih Tambihan Inventory >> Pilih Gudang >> Kirim pesenan.
  8. Henteu masalah naon anu mésér gaya anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa teraskeun ku pamayaran.
  9. Anjeun tiasa pariksa status tatanan dina daptar mésér saatos anjeun ngadaptarkeun urutan kahiji anjeun, sareng ningali atanapi undeuran invoice di dieu.
  10. Upami mésér éta pikeun tujuan inventaris, teras anjeun tiasa angkat>> Inventori kuring kanggo mariksa saham-saham anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun pesenan pengiriman serelek anu ngagunakeun inventory éta.
  11. Kusabab kami sok ngamutahirkeun sistem kami, upami aya sababaraha halaman anu ningali bédana, anjeun kedah nuturkeun tutorial anyar atanapi ngalangkah demi panduan kalayan ngabimbing. Konsep sistem moal robah. Hatur nuhun

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!