fbpx
CJ APP Dipindahkeun ka Hosting Anyar, Anjeun panginten kedah Hapus Cache DNS Anjeun
05 / 30 / 2018
US WAREHOUSE SUPER DEAL!
06 / 11 / 2018

Kumaha Meuli Inventori atanapi Grosir dina CJ APP?

Upami anjeun hoyong pengiriman langkung gancang langsung ti AS pengiriman domestik atanapi pikeun nyegah produk tina kakurangan saham, maka anjeun kedah mésérkeun inventaris pribadi (hartosna sahamna ngan ukur aya ka anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo inventory ieu pikeun ngirangan harga produk dina anjeun urutan salajengna) sareng kéngingkeun aranjeunna ka gudang di AS. Ogé, anjeun tiasa ngadamel pesenan borongan sareng ngagaduhan ka mana waé anu anjeun pikahoyong.

1. Login akun anjeun dina app.cjdropshipping.com sareng Daptar Mésér >> Tambahkeun Meuli

2. Milarian produk nganggo nami atanapi SKU anu badé mésér.

3. Pencét tombol oranyeu Tambihkeun kana karanjang sakali anjeun mendakan produk.

4. Pilih varian anu badé mésér sareng ningkatkeun kuantitas teuing >> Tambihkeun

5. Pilih varian produk anu anjeun badé mésér, anjeun tiasa nambihan kuantitas atanapi ngaleupaskeun ogé. >> Pariksa

6. Upami anjeun badé ngintunkeun pameseran ieu ka tempat sanés (Kapal ka Alamat Di handap), anjeun tiasa milih alamat standar atanapi tambahkeun alamat tujuan anyar maka kami bakal ka alamat anu dipénta. Anjeun masih kedah milih metodeu pengiriman.

7. Upami anjeun badé kéngingkeun inventaris dina gudang urang, anjeun tiasa milih Tambihan Inventory >> Pilih Gudang >> Kirim pesenan.

8. Henteu masalah anu ngagaleuh gaya anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa teraskeun ku pamayaran.

9. Anjeun tiasa pariksa status tatanan dina 'Daptar Mésér' saatos anjeun nyetél pesenan munggaran anjeun, sareng ningali atanapi undeuran invoice di dieu.

10. Upami éta ngagaleuh kanggo tujuan inventaris, teras anjeun tiasa angkat>> Inventori kuring kanggo mariksa saham-saham anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun pesenan pengiriman serelek anu ngagunakeun inventory éta.

Kusabab kami sok ngamutahirkeun sistem kami, upami aya sababaraha halaman anu ningali bédana, anjeun kedah nuturkeun tutorial anyar atanapi ngalangkah demi panduan kalayan ngabimbing. Konsep sistem moal robah. Hatur nuhun

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!