fbpx
CJ APP Dipindahkeun ka Hosting Anyar, Anjeun panginten kedah Hapus Cache DNS Anjeun
05 / 30 / 2018
Kumaha Meuli Inventori atanapi Grosir dina CJ APP?
06 / 05 / 2018

Kumaha Sambungkeun ShipStation Sacara manual?

Upami anjeun ngagaduhan toko online anjeun sareng ShipStaion, anjeun tiasa milih ngahubungkeun akun ShipStation anjeun ka CJDropshipping APP. Ku cara kieu, CJDropshipping bakal nedunan pesenan anjeun kalayan produk kualitasna alus sareng waktos pangiriman anu alus.

Nanging, kumaha nyambungkeun akun ShipStation sareng APP CJDropshipping?

  1. Login akun ShipStation anjeun:
  2. Wilujeng sumping Page -> napigasi -> Nyetél Akun
  3. Akun -> API Setting -> API Key -> Hasil Konci API
  4. Salin sareng témpél API Konci & API Rahasia anu bakal dipikabutuh nalika anjeun nyoba ngawenangkeun akun ShipStation anjeun nganggo CJDropshipping
  5. Saatos nampi anjeun API Konci jeung API Rahasia, mangga aturkeun sistem CJ pikeun milari halaman otorisasi ShipStation sakumaha gambar di handap ieu nunjukkeun.

ngaklik Tambihkeun Toko, halaman otorisasina bakal muncul. Punten eusian inpormasi anu dibutuhkeun, API Konci jeung API Rahasia anjeun parantos ngahasilkeun tina sistem ShipStation.

Dugi dugi ka, sadayana prosedur nyambungkeun akun ShipStation anjeun parantos réngsé.

Facebook Comments