fbpx
Justin Cener - CJ Dropshipping - Naha éta AliExpress Anyar? Harga anu langkung saé. Pangiriman langkung gancang. Palayanan hébat. Gudang AS.
07 / 03 / 2018
Kumaha daptar atanapi Pasih Produk CJ ka Toko Online Anjeun?
08 / 07 / 2018

Upami anjeun hiji Shopify Dropshipper, anjeun kedah parios CJ Dropshipping! Sumber. Nenuhan. Saham. Kapal. CJ Dropshipping ngagantikeun AliExpress & Oberlo sadayana dina aplikasi SATU… sareng kantun langkung saé.

CJ Dropshipping mangrupikeun solusi sadaya-hiji-kanggo Usahawan Shopify anu peryogi ngabutuhkeun produk panas salajengna. Ieu naon CJ nawiskeun na naha kuring nyarankeun aranjeunna kacida:

Shopify Dropshipping
Cikan produk dropship CJ kanggo anjeun - Tong hilap AliExpress! Anjeun moal pernah dieusi bayaran set-up, fee bulanan, fee neundeun, fee unggal barang anu dijual, atanapi biaya anu disumputkeun. Ngolah panggancangna sareng pengiriman waktos nyaéta jam 24 saatos mayar nampi!

Produk Sourcing
CJ Dropshipping tiasa milarian sareng sumber produk pikeun anjeun. Anjeun tiasa pasang pamundut sumber produk sareng CJ sacara langsung! Ieu tiasa ngawenangkeun anjeun produk pikeun kintunan dikirimkeun - sanaos urang henteu gaduh deui. Tim kami bakal méréskeun pamundut anjeun sareng sacara ati-ati upami éta meujeuhna.

Bursa sareng Gudang
CJ Dropshipping ogé tiasa stock sareng gudang produk anjeun anu tos aya pikeun pangiriman sareng kalaksanakeun. CJ ngagaduhan pabrik pabrik 200 ko-op sareng 20,000 + sq. Méter tina gudang. Kabehanana dilabélan bodas kana merek anjeun.

Gudang AS
Cara ngolah dinten anu sami - pangiriman dina dinten 4 ngan ukur mungkin! Sababaraha gudang di luar negeri kaasup Cina anu nganggo pengiriman e-pakét sareng pangolahan gancang. Gudang 3 AS sareng 2-4 dinten pengiriman barang!

Video Produk Kanggo Iklan Facebook
Ieu mangrupikeun jasa tambihan anu saé anu CJ nyayogikeun sareng sampurna pikeun ngarobih Iklan Facebook anu luhur. Pikeun biaya leutik ($ 50 per video), anjeun kéngingkeun pidéo produk studio kualitas pidéo siap pikeun iklan Facebook.

Abdi resep damel sareng CJ! CJ Dropshipping nyaéta évolusi sumber sourcing sareng ngajual produk anu dikirimkeun dina Shopify. Kuring secara konsisténna mendakan produk anu meunang kualitas luhur di CJ - sareng kuring henteu hartosna sampah has anu anjeun tingali dina AliExpress. Harga anu langkung saé, margin anu langkung saé, ngadukung palanggan anu langkung saé. Éta sadayana penting pisan pikeun usaha kuring sareng hiji hal anu anjeun moal pernah mendakan Ali.

Kuring terus-terusan nampi murid kuring pikeun ngalih wangun Ali ka CJ ku margi sakitu ngaluarkeun artos langkung seueur sareng masihan para nasabah aranjeunna langkung saé. Kuring kacida nyarankeun CJ sareng Abdi terang anjeun bakal resep éta. Aduh… sareng naon kuring nyebutkeun sababaraha produk kapal anu ti Amérika Serikat?! Hal ieu ngajantenkeun AliExpress siga barang baheula!

1. Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpen, Henteu Orde Minimal
2. 100% App Shopify Gratis
3. Gudang AS
4. Sumber naon waé, iraha waé
5. Pangrojong online 24 / 7 kalayan basa anu béda
6. Video produk profésional sareng pasokan gambar
7. Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
8. Harga normalna langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
9. Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang.
10. Info Insider ngeunaan produk jual paling panas di Gudang CJ

https://business.facebook.com/justint.shirts.50/videos/401858336975816/

CJ Rating dina Facebook

Komentar CJ




Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!