fbpx
Kumaha Jalma Anu Siga CJDropshipping?
07 / 07 / 2018
Nganggo Kantong sapatu kanggo Ganti kotak sapatu pikeun Pangiriman Drop
08 / 17 / 2018

Kumaha daptar atanapi Pasih Produk CJ ka Toko Online Anjeun?

1. Lebet rekening anjeun, teras klik CJ kuring

2. Klik Otorisasi sareng tambihan toko

3. Input Ngaran Toko anjeun sareng Otoritas pikeun ngarengsekeun Otoritas anjeun

4. Jieun Pastikeun Toko Otoris Anjeun Didaptarkeun Di handap ieu

5. Pencét APP.CJDROPSHIPPING.COM LOGO sareng nganjang ka pasar.

6. Pilih waé Daptar tombol produk

7. Pilih toko anu anjeun badé daptar, teras pilih kategori anu ngarobih harga jual anu anjeun pikahoyong teras pilih metode pengiriman, teras klik SENARKEUN AYEUNA, teras produk anjeun bakal didaptarkeun ka toko anjeun.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!