fbpx
Kumaha daptar atanapi Pasih Produk CJ ka Toko Online Anjeun?
08 / 07 / 2018
Nyitak Dina paménta Vs. Dropshipping Umum Umum Tiongkok: Mana anu Langkung nguntungkeun?
08 / 18 / 2018

Nganggo Kantong sapatu kanggo Ganti kotak sapatu pikeun Pangiriman Drop

Kami ngalaman kotak sapatu rusak nalika pengiriman barang anyar.

Sakumaha anjeun terang, Dropshipping ti China ka sakuliah dunya nyandak dinten. Sareng anu paling seueur operator kasar upami aranjeunna scan bungkusan.

Aranjeunna ngan ukur ngalungkeun di lantai, sareng ku stress produk anu langkung beurat dina kotak kertas.

Kami nyangka jalan pikeun ngabungkus sapatu, kami nganggo anu saé kantong sapatu waterproof pikeun ngaganti kotak kertas anu rusak.

Kusabab kotak éta henteu gampang rusak, bagian anu gampang rusak nyaéta kotak keretas.

Aya opat kauntungan pikeun nganggo tas:

  1. Kertas keretas ageung teuing, sareng biasana biaya pengiriman bakal dieusi ku VOLUME. Nganggo kantong, biaya pengiriman bakal dieusi ku beurat sareng harga pengiriman bakal langkung handap.
  2. Kantong bahan anti cai moal gampang ngejat.
  3. Kantong sapertos perlindungan ka sapatu. Sareng pembeli bakal tetep tas.
  4. Urang tiasa ogé logo adat pikeun anjeun kalayan harga anu langkung handap tibatan kotak.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!