fbpx
Nyitak Dina paménta Vs. Dropshipping Umum Umum Tiongkok: Mana anu Langkung nguntungkeun?
08 / 18 / 2018
Kumaha cara mulang pesenan pengiriman pesenan dina CJ APP?
09 / 01 / 2018

Kumaha pisahkeun Pesenan kaleuwihan beurat dina CJ APP?

Pesenan Pisah

Pesenan Pisah

Metodeu pengiriman sapertos ePacket ngan tiasa ngijinkeun bungkusan di handapeun 2000g, janten upami anjeun henteu hoyong milih DHL salaku metode pengiriman barang anjeun, anjeun tiasa ngabagi pesenan kaleuwihan beurat kana 2 atanapi langkung bungkusan ku ngagunakeun ePacket

1. Pencét "saringan" pikeun milih pesenan anu langkung seueur ti 2000gPesanan Pecahan CJ Dropshipping

2. Input wates beurat hiji pakét anu anjeun pikahoyong anu biasana 2000g, teras klik "pamisah"

CJ Drop Pengiriman Pesanan

3. Pecahkeun réngsé.

Pesenan Pisah

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!