fbpx
Nyitak Dina paménta Vs. Dropshipping Umum Umum Tiongkok: Mana anu Langkung nguntungkeun?
08 / 18 / 2018
Kumaha Pulih Paréntah Dropshipping dina CJ APP?
09 / 01 / 2018

Kumaha pisahkeun Pesenan kaleuwihan beurat dina CJ APP?

Pesenan Pisah

Pesenan Pisah

Metodeu pengiriman sapertos ePacket ngan tiasa ngijinkeun beurat bungkusan dina taun 2000g, janten upami anjeun henteu hoyong milih DHL salaku metode pengiriman barang anjeun, anjeun tiasa ngabagi pesenan kaleuwihan beurat jadi 2 atanapi langkung bungkusan ku nganggo ePacket.

1. Klik "filter" pikeun milih pesenan anu langkung seueur 2000g.

Pesanan Pecahan CJ Dropshipping

2. Input wates beurat hiji pakét anu anjeun hoyong anu biasana 2000g, teras klik "beulah".

CJ Drop Pengiriman Pesanan

3. Pecahkeun réngsé.

Pesenan Pisah

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!