fbpx
Pesenan Pisah
Kumaha pisahkeun Pesenan kaleuwihan beurat dina CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-underscored-labor-work-day-super-169
Saatos Promosi Dinten Buruh, Dropshipping VS Platform eCommerce Umum
09 / 06 / 2018

Kumaha Pulih Paréntah Dropshipping dina CJ APP?

Kusabab seueur alesan, pembeli kedah panginten mulang pakean ka CJ. Biasana, urang henteu terang anu balikna sareng naon anu aya di jero. Éta bakal nyieun salah paham sareng ngabingungkeun. Antukna, bakal ngabalukarkeun gagalna uih deui. Dina raraga ngabéréskeun, kami nyerat tutorial ieu pikeun anjeun. Punten ngalakukeun léngkah-léngkah ieu saperti kieu.

1. Pindah ka "AS Service Center" dina DropShipping teras klik "Uih deui" tombol dina sudut katuhu luhur.

2. Pindah ka "Setting". Eusian toko toko sareng gambar toko.

3. Kirimkeun tautan mulang ka palanggan anjeun sareng ngantepkeun anjeunna / lebetkeun formulirna. Kami bakal ngabéjaan nalika anjeun nampi iket.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!