fbpx
Pesenan Pisah
Kumaha pisahkeun Pesenan kaleuwihan beurat dina CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-underscored-labor-work-day-super-169
Saatos Promosi Dinten Buruh, Dropshipping VS Platform eCommerce Umum
09 / 06 / 2018

Kumaha Pulih Paréntah Dropshipping dina CJ APP?

Kusabab seueur alesan, pembeli anjeun kedah ngaujakeun bungkus ka CJ. Kaseueuran waktos, urang henteu terang anu palanggan atanapi mésér pesenan milik na naon produk anu aya di jero nalika urang nampi éta. Éta bakal ngajantenkeun kaayaan bingung! Pikeun ngalengkepan masalah ieu, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap ku kituna urang bakal terang saha anu ngaluarkeun pesenan sareng naon waé anu aya di jero sareng uihkeun alesan.

1. Pindah ka AS Service Center di CJ sareng pencét tombol uih deui di juru katuhu luhur

2. Pindah ka "setting" pikeun ngarengsekeun link toko sareng gambar toko, anu ngajantenkeun palanggan anjeun terang saha anjeun.

3. Ngirimkeun link mulang ka customer sareng ngantepkeun anjeunna lebet kana formulir. Saatos nampi pakét balik, kami bakal ngabéjaan ngeunaan mulihna.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!