fbpx
Pesenan Pisah
Kumaha pisahkeun Pesenan kaleuwihan beurat dina CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-underscored-labor-work-day-super-169
Saatos Promosi Dinten Buruh, Dropshipping VS Platform eCommerce Umum
09 / 06 / 2018

Kumaha cara mulang pesenan pengiriman pesenan dina CJ APP?

Kusabab seueur alesan, pembeli anjeun kedah ngaujakeun pesenan ka CJ. Kaseueuran waktos teu terang order milik mana customer atanapi pembeli sareng produk naon anu aya nalika urang nampi éta. Anu bakal ngajantenkeun CJ bingung! Pikeun ngalengkepan masalah ieu, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu ku kituna urang bakal terang saha anu mulang kana tarekat sareng naon anu aya di jero sareng uihkeun alesan.

Léngkah Balik

  1. Pindah ka pusat layanan AS dina CJ sareng pencét tombol uih pikeun ngalebetkeun halaman mulang.Pangiriman pangiriman CJ
  2. Pindah ka "setting" pikeun ngarengsekeun link toko sareng gambar toko, anu ngajantenkeun palanggan anjeun terang saha anjeun.CJ Drop Pengirimanna
  3. Ngirimkeun link deui ka customer sareng ngantepkeun anjeunna lebet kana formulir. Saatos nampi pakét balik, kami bakal ngabéjaan ngeunaan mulihna.

    CJ Drop Pengirimanna

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!