fbpx
CJ bakal ngubaran anjeun sareng Hotel, Hidangan sareng Pitunjuk upami kunjungan Fasilitas atanapi Futian Market di Yiwu ti Oktober 10- Nov 9, 2018
09 / 25 / 2018
Anjeun kedah nganggo gudang CJ Amérika Serikat salami Usum Tinggi sareng Taun Anyar Cina
10 / 18 / 2018

Kumaha Sumber ti Taobao sareng Milarian Produk Trending?

Sateuacan ngawitan sumber ti Taobao, anjeun kedah terang ieu:

  • Anjeun teu tiasa mésér nanaon langsung, sabab Taobao ngan sayogi mayar ku RMB atanapi Alipay. Éta moal tiasa dibayar ku kartu kiridit atanapi PayPal.
  • Anjeun teu tiasa naroskeun kapal ka kapal internasional, aranjeunna teu ngagaduhan pangalaman sareng pamrosésan internasional.
  • Anjeun teu tiasa naroskeun aranjeunna dina basa Inggris, sabab 99% ti ngical paralatan nyarios nganggo basa Mandarin.
  • Anjeun ngan ukur bisa nganjang ka sumber cina sareng naroskeun agén kanggo mésér kanggo anjeun

Ku ngabéréskeun masalah di luhur, anjeun kedah damel agén sapertos CJDropshipping pikeun ngabantosan anjeun, sareng CJ ngagaduhan Google Chrome Extension whch damel sapertos Oberlo to Aliexpress, CJ Google Chrome Extension tiasa sareng damel sareng Taobao, 1688, sareng Tmall, anjeun tiasa pasang éksténsi Chrome APP.

CJ Google Chrome Extension bakal ngabantosan ngecét selop kanggo turun kapal, sumber, sareng mésér langsung ti Taobao, Tmall, sareng 1688. Anjeun bakal tiasa ngolah sadayana kalayan mayar ku PayPal atanapi Kartu Kredit.

Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan Kumaha Nganggo CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Pengiriman Taobao Drop.

Pilih Situs Daérah Cina:

Taobao.com museurkeun kana Pasar Cina ngan ukur platform panggedena C2C. Ayeuna Éta ogé maénkeun peran pikeun ngimpor produk ti sakuliah dunya ka China ogé. Cai mibanda kategori situs anu béda nalika urang asing ngadatangan situs éta. Seueur serelekna ogé ngarencanakeun pikeun nargétkeun pasar Tiongkok, sareng kuring ngan ukur nyarankeun.

Punten pastikeun situs anu didatangan anjeun nyaéta https://www.taobao.com/ tibatan https://world.taobao.com/

Pindah Basa Loka ti Basa Cina ka Inggris atanapi Basa Karesep Anjeun

Pindah basa sareng saterasna narjamahkeun ka bahasa karesep anjeun

Ngadamel akun

Éta bakal langkung saé upami anjeun tiasa ngadamel akun di Taobao.com. Anjeun tiasa nganggo email atanapi nomer sélulér anjeun pikeun nyiptakeun akunna gampang pisan. Éta bakal langkung lancar upami anjeun gaduh akun di Taobao.com.

Anu peryogi nyaéta milarian produk. Anjeun kedah terang Naon hartosna Baby Tmall atanapi Toko hartosna.

Leres orok mangrupikeun nami samuluk produk, nalika anjeun milarian handapeun ieu bagian anu hartosna anjeun bakal milarian produk handapeun Taobao.

Tmall sapertos Taobao + anu ngagaduhan seueur produk merek Cina atanapi Internasional sareng Copyright. Tmall ngandung produk sareng jasa anu langkung luhur tibatan Taobao.

Toko sapertos kawas padagang, anjeun bakal tiasa mendakan padagang anu sanés tapi nyayogikeun produk anu sami.

Nyanggakeun dipariksa sareng Produk Print on Demond anu sayogi dina Taobao, Anjeun tiasa nganggo langsung ningalian basa Inggris atanapi nganggo Tarjamah Google Abdi nyarankeun nganggo Google Tarjamahkeun teras nyalin sareng nempelkeun Cina.

Nyitak dina paménta = 个性 化 定制

The search result: https://s.taobao.com/search?q=%E4%B8%AA%E6%80%A7%E5%8C%96%E5%AE%9A%E5%88%B6&imgfile=&js=1&stats_click=search_radio_all%3A1&initiative_id=staobaoz_20180927&ie=utf8&sort=sale-desc

Éta ngandung seueur produk anu tiasa dicitak saluareun kaos, bodo, sapatu, bantal. Éta ngandung seueur teuing rupa sapertos dompét, korek, perhiasan, karajinan sareng sajabana. CJ bakal nyobian mendakan rupa-rupa anu jéntré ngeunaan POD ti Taobao sahingga seles urang serelek bakal gaduh seueur pilihan pikeun sorangan atanapi pembeli akhir.

Alat anu paling kuat nyaéta tombol CAMERA.

Tombol ieu lumayan tiasa kapendak upami anjeun gaduh nami produk tapi moal terang nami Cina anu bakal nyerah.

Gawéna sapertos 1688, aranjeunna gaduh fitur anu sami dipilarian ku gambar. Anjeun ngan kedah ngirimkeun gambar teras, éta bakal kaluar produk dalit. Sistem Alibaba ngagaduhan seueur data, sabab terang naon gambarna anu dibahas.

Témbongkeun ku Kategori

Henteu aya masalah upami anjeun milarian kecap konci produk tina kategori, anjeun tiasa nyaring hasilna ku fitur

Biasana, éta bakal ku Brand, Material dll gumantung kana jinis kategori.

Hal anu paling penting anu anjeun kedah terang nyaéta anjeun ogé tiasa nyusun produk jual panas ku pesenan sapertos Aliexpress

Taobao ngan ukur nunjukkeun sajarah penjualan dina dinten 30 anu bénten ti Aliexpress.

VS

Atoh, moal 100% dipercaya sajarah penjualan Taobao atanapi Aliexpress, acara di Amazon. Ogé henteu inventory na. Kusabab platform ieu masihan langkung seueur lalulintas pikeun produk anu Sigana mah jualan pisan sareng inventaris pinuh. Maka seueur padagang bakal nyiptakeun data palsu ngeunaan produk supados platformna bakal ngabantosan anjeunna. Tapi biasana produk sorangan kedah gaduh penjualan anu saé, mung penjualan teu seueur sakumaha anu dijelaskeun.

Upami anjeun hoyong parios sajarah penjualan, anjeun kedah klik tombol tarjamah teras klik ningali halaman asli. Éta hartos sejarah bakal ditingalikeun dina basa Cina.

Fitur anu hadé ogé TINDAK SIMILAR atanapi TINDAKI SAMA

Taobao kedah ngagaduhan jumlah produk panggedéna di dunya. Dina Cina Speaking, ngan ukur anjeun moal tiasa gambarna, pernah gagal dina sumberna. Pencét dua tombol, anjeun bakal ngagaduhan daptar produk anu sami atanapi mirip pikeun ngabandingkeun harga ulasan nanaon.

Kaca produk ampir sarua sareng Aliexpress

Titik anu paling penting di dieu nyaéta ngeunaan nasabah KOMUNITAS, anjeun bakal pariksa kumaha jalma resep produk ieu

Analisis produk Trén Taobao anu sanésna nyaéta nganggo alat http://www.maijiabashi.com

Ngagunakeun alat ieu, anjeun bakal terang naon anu paling pamiarsa ngagaleuh ahirna sareng kategori mana anu panas di cina, sareng produk link analisa penjualan. Anjeun kedah nyiptakeun akun dina situs ieu.

Upami anjeun badé kéngingkeun daptar kualitas sareng narik pameli anjeun ku gambaran anu munggaran, anjeun kedah nganggo Taobao pikeun sumber sabab harga anu saé, tapi Salin Tmall produk gambar ka toko anjeun, teu aya anu bakal nuntut anjeun gambar.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!