fbpx
E-Packet di Kapasitas Pinuh, nganggo CJ Paket malah!
10 / 22 / 2018
Kumaha Cara Nganggo Pidéo Pamot Video ti CJ Dropshipping
11 / 09 / 2018

Kumaha Nganggo CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Pengiriman Taobao Drop

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Titikna duanana nyaéta 1688 sareng Taobao mangrupikeun situs Cina, aranjeunna henteu ngajual luar Tiongkok atanapi lungsur pengiriman kaluar ti China!

Kumaha anjeun tiasa ngaliwat kaayaan ieu ????

_____USING CJ Chrome Extension_____

1. parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Aya dua cara pikeun masang CJDropshipping Extension di Google Chrome:

a) Pasang sambungan ti Google Web Store.

b) Tingali wéb kami: https://app.cjdropshipping.com/
Klik 'Go to 1688' / 'Go to Taobao'

Teras anjeun bakal ningali jandela popup, ngan teruskeun masang extension sapertos anu diperyogikeun

Saatos instalasi, anjeun tiasa ningali ikon ekstensi ieu di pojok katuhu luhur Chrome. Teras punten nyegerkeun halaman wéb pikeun ngamimitian éta.

2. Asupkeun / Pendaptaran

Asup log sareng akun CJ pribadi anjeun. Upami anjeun teu ngagaduhan, punten klik 'ngadaptar' pikeun nyetel akun anyar.

Pikeun ngaktifkeun perpanjangan, anjeun ogé kedah asup ka sambungan Sajaba ku ngaklik ikon na teras asupkeun inpormasi akun CJ anjeun.

Saatos ngadaptarkeun, anjeun bakal ningali sejarah sumber, status pesenan anjeun, sareng ngarobih tukeur dina kahadean anjeun nalika balanja.

3. Nyuhunkeun Tulisan

Pencét 'Go To 1688' / 'Go To Taobao' pikeun milarian produk

Saatos mendakan barang anu pikaresepeun dina 1688 / Taobao, anjeun tiasa klik ikon anu aya di sudut katuhu luhur item ieu pikeun ngirim kami ka anjeun sumber kahoyong. Kami bakal uih deui ka anjeun kalayan inpormasi anu detil dina genah pangheulana. (Pelanggan PS ngan ukur tiasa ngirim paménta sumber 5 per poé. Punten ati-ati kalayan pamundut anjeun.)

keur purchasing, punten klik gambar itemna pikeun didatangan dina wincikanana tur pilih jinis sareng kuantitas anu anjeun pikahoyong. Saatos urang nangtukeun biaya pangiriman sareng kamungkinan pangiriman, anjeun tiasa neruskeun pamayaranana dina situs wéb kami engké.

4. Status Mariksa

Saatos ngeposkeun pamundut sumber / pameseran anjeun, anjeun tiasa klik 'MyCJ' atanapi ikon extension kanggo ningali statusna.

Hasil Pamariksaan 4.1

Didatangan 'MyCJ' teras klik 'Sourcing', daptar paménta sumber anjeun kalayan status anu bakal dibere. Pikeun ngokolakeun suksés, anjeun tiasa klik 'View Details' teras 'View Product Detail' pikeun ningali inpormasi anu lengkep.

Di handap ieu mangrupikeun gambar halaman web saatos ngaklik 'View Product Detail'. Sadaya anu anjeun hoyong terang ngeunaan produkna aya di dieu.

4.2 Pamariksaan Status Pamariksaan

Dina MyCJ, anjeun tiasa klik 'Mésér Daptar' pikeun ningali status item anu anjeun mésér teras ngalihkeun kana langkah salajengna. Salian ti éta, anjeun tiasa klik 'View Detil' pikeun langkung jéntré ngeunaan éta.

Di handap ieu halaman web saatos ngaklik 'View Details'.

Miharep pos ieu bakal ngabantosan anjeun ngagunakeun penyambaran kami.

Punten mangga raoskeun komentar upami anjeun ngagaduhan patalékan.

—————————————————- diropéa dina Nopémber 22, 2018 ————————————————————
Halo! Kami bungah ngawartosan yén CJ Chrome Extension parantos diropéa pikeun ngadukung fitur-fitur anyar. Parobihan salajengna diharepkeun dina mangsa hareup. Pembaruan biasana bakal réngsé otomatis dina panyungsi anjeun. Nanging, upami hal éta henteu kajantenan, didieu kumaha carana ngapdét sacara manual.
hambalan 1
Klik ikon extension> Atur Extensions

hambalan 2
Aktipkeun 'mode developer'> Klik 'Update'
Nalika update parantos réngsé, 'Extensions diropéa' bakal poping di pojok kénca handap jandela.

Facebook Comments