fbpx
Kumaha Nganggo CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Pengiriman Taobao Drop
11 / 06 / 2018
Metode pengiriman 3 Top pikeun drophipping ti Cina di 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +
11 / 09 / 2018

Kumaha Cara Nganggo Bidang Pamoto Video / Poto CJDropshipping

Naha anjeun masih kénéh maok pidio tina Kampanye Facebook anu sanés?

Anjeun kudu gaduh pidéo anjeun nyalira pikeun nyéépkeun ongkos iklan anjeun. CJ nyayogikeun palayanan fotografi anu anjeun tiasa ngirimkeun pamundut pikeun nyandak poto atanapi pidéo anjeun pikeun produk anu dipilih. Anjeun pasti tiasa kéngingkeun pidéo gratis tina sababaraha produk kami Ieuh.

Kami nawiskeun jasa shooting pikeun tilu jinis produk: Produk CJ, produk toko anjeun sareng produk individu. Ieu di handap aya penjelasan dumasar kana unggal jinis produk.

Kusabab ngan ukur aya hiji cara pembayaran sareng ngunduh poto atanapi pidéo, léngkah-léngkah ieu pikeun toko produk sareng produk individu tiasa waé ningali kana produk CJ.

Jenis 1 Pikeun Produk CJ

Léngkah 1: Login / Pendaptaran.

Asup log sareng akun CJ pribadi anjeun. Upami anjeun teu ngagaduhan, punten klik "ngadaptar" pikeun nyetel akun anyar.

Lengkah 2: Milarian produk

Tulis ngaran produk atanapi SKU milarian produk anu hoyong dipoto.

Léngkah 3: Kirimkeun pamundut fotografi

Pilih produk anu badé diterapkeun pikeun poto atanapi pidéo, klik 'Nyuhunkeun Fotografi'.

Léngkah 4: Konpirmasi paménta fotografi anjeun.

Kami gaduh dua jinis tina fotografi: poto sareng pidio. Nalika anjeun nambihan pamundut anjeun, anjeun tiasa milih jinis naon sareng ngajelaskeun syarat anjeun pikeun moto.

Punten dicatet yén paménta sadinten ieu terbatas sareng anjeun ngan ukur tiasa ngirim 5 pamundut ka urang per dinten.

Léngkah 5: Pariksa hasil pamundut

Saatos mastikeun pamundut anjeun, anjeun tiasa pariksa status ku éta My CJ>My Photography>Photography Request sakumaha gambar nunjukkeun. Sacara umum, urang bakal ngartos deui ka anjeun dina 2 dinten kerja.

Léngkah 6: Pangmayaran

Saatos marios pamundut anjeun, kami bakal ngadamel cutatan pikeun layanan anu anjeun pilih. Anjeun tiasa klik 'View Detil' pikeun meunangkeun éta sareng mayar.

There are two types of photo or video:

one is of a hak cipta yén anjeun tiasa unduh sareng dianggo sacara permanén sareng éta ukur katingali ku anjeun; anu sanésna nyaéta teu aya hak cipta yén anjeun tiasa diunduh sareng dianggo, tapi éta bakal umum ka sadayana and they can pay to download. If they pay for a copyright, the video will be taken off from the product page, or it will still be public.

Lengkah 7: Cék pesenan anjeun

Saatos mayar éta, pesenan bakal dipidangkeun sapertos gambar di handap ieu sareng anjeun tiasa mariksa status atanapi invoice ku My CJ>My Photography > Photography Orders.

Sanggeus ngabéréskeun poto atanapi pidéo, éta tiasa diundeur by Photography Orders or Photography Requests> View Details.

Tipe 2 Kanggo produk toko anjeun

Léngkah 1: Pilih toko teras klik 'Sink' pikeun ngapdet sadaya produk tina toko éta.

Lengkah 2: produk search di toko anjeun sareng kecap konci. Pilih jinis motret teras mastikeun.

Léngkah-léngkah ieu sami sareng Léngkah 4-7 tina Tipe 1. You can then check the request status and pay for it by My CJ>Photography Request.

Jenis 3 Pikeun Produk individu

Léngkah 1: Pilih 'Produk individu' salaku jinis produk.

Lengkah 2: Lebetkeun na ngaran produk sareng tautan, unggah na poto produk.

Lengkah 3: Pilih jinis motret sareng déskripsi anjeun sareng pastikeun.

Léngkah-léngkah ieu sami sareng dua jinis di luhur. You can then check the status by Photography Requests>View Details or Photography Orders after paying for it.

Kusabab éta produk individu sareng éta henteu dina platform kami, kami bakal ciptakeun pamundut sumber pikeun produk sacara otomatis jeung anjeun tiasa pariksa ku My CJ>Sourcing.

Facebook Comments