fbpx
Kumaha Nganggo CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Pengiriman Taobao Drop
11 / 06 / 2018
Metode pengiriman 3 Top pikeun drophipping ti Cina di 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +
11 / 09 / 2018

Kumaha Cara Nganggo Pidéo Pamot Video ti CJ Dropshipping

Naha anjeun masih kénéh maok pidio tina Kampanye Facebook anu sanés?

Anjeun kudu gaduh pidéo anjeun nyalira pikeun nyéépkeun ongkos iklan anjeun. CJ nyayogikeun pidéo gratis pikeun diunduh anjeun, anjeun tiasa pariksa aranjeunna di dieu: Produk Video

Anjeun tiasa ogé ngirimkeun pamundut pidéo pikeun CJ ku cara miluan léngkah.

Léngkah 1 Logging / Pendaptaran

1.1 Klik di dieu pikeun Login atanapi Pendaptaran.

1.2 Log sareng akun CJ pribadi anjeun. Upami anjeun teu ngagaduhan, punten klik "ngadaptar" pikeun nyetel akun anyar.

Aya sababaraha cara anu béda pikeun ngirimkeun pamundut vidéo dina jihat 3 tipeu béda produk, kalebet CJ's, toko sareng produk individu. Ieu di handap aya penjelasan dumasar kana unggal jinis produk. Kusabab ngan ukur aya hiji cara pikeun mayar pamayaran sareng unduh pidéo anu dibeli, léngkah-léngkah ieu aya hubunganana dina produk toko sareng produk individu tiasa ningali kana produk CJ.

1. Milarian produk

ngetik 1 Pikeun produk CJ urang:

Sadaya produk CJ parantos diunggah ka "Pasar" kami, anjeun tiasa milarian produkna di dinya.

1.1 Klik "pasaran" milarian produk

2. Ngeposkeun pamundut video

2.1 Pilih produk anu anjeun hoyong moto pidéo, teras rinci produk na tiasa ningali. Pikeun ngalaksanakeun léngkah salajengna, klik "Nyuwun Pamogalan Video".

2.2 Konpirmasi pamundut anjeun

3. Nyuhunkeun pamariksaan hasil

3.1 Teras pamundut anjeun bakal aya dina daptar pamariksaan, ngantosan diaudit. Pencét “Pidio kuring", Teras halaman web ieu bakal kaluar.

3.2 Klik "Nyebutkeun Pamuter Video" pikeun ningali status tatanan anjeun.

4. pamayaran

4.1 Upami pesenan parantos hasil diaudit, heula anjeun kedah klik "Tingali Detil" pikeun mariksa harga.

4.2 Di handap ieu mangrupikeun gambar halaman web saatos ngaklik "Tingali Detil". Aya dua jinis harga didieu. Salah sahiji hak cipta anu tiasa anjeun unduh sareng dianggo sacara permanen, sareng anu sanésna henteu hak cipta anu tiasa diunduh sareng ukur dianggo kanggo waktos terbatas.

4.3 Upami anjeun puas ku harga, teras klik "Mayar" pikeun ngalaksanakeun.

4.4 Teras, daptar métode pamayaran bakal dipaparkan. Pilih anu cocog sareng anu cocog pikeun anjeun, teras klik "Mayar" pikeun parantos prosés pamayaran.

5. Mariksa pesenan anjeun

5.1 Pikeun pariksa status tatanan anjeun, klik "Pidéo kuring"

5.2 Saatos video éta ditembak, anjeun tiasa ngaunduh pidéo ku ngaklik "Unduh Video"

ngetik 2 Pikeun produk toko anjeun:

1. Ngeposkeun Sourcing

1.1 Klik "Sourcing", Lajeng klik "Nyuhunkeun Pos Sourcing" ka pasang paménta sumber anyar.

1.2 Saatosna, anjeun bakal ningali halaman wéb pikeun ngalengkepan Formulir Sourcing. Pencét "Toko Produk Eksklusif" terus pilih toko, eusian inpormasi korespondensi, teras klik "Milarian" kanggo lumangsungna.

1.3 Upami produk anu anjeun pikahoyong dipendakan, klik item teras klik "Kirim" kanggo masangkeun pamundut anjeun.

2. Hasil Hasil Priksa

2.1 Saatos ngeposkeun paménta sourcing anjeun, klik "Pidéo kuring" pikeun ningali status na. Lajeng daptar paménta sumber anjeun kalayan statusna bakal dibere.

Pikeun sourcing suksés, klik "Tingali Detil" teras salajengna "Tingali Detil Produk" pikeun ningali inpormasi na.

Pikeun mayar sareng undeuran, ulikan léngkah 4 sareng lengkah 5 pikeun Tipe 1.

Jinis 3: Pikeun produk individu

1. Pasihkeun paménta sumber

1.1 Klik "Pidéo kuring", teras halaman web ieu bakal kaluar

1.2 Klik "Nyuwun Pamogalan Video", daptar pamundut bakal katingal. Teras anjeun kedah klik "Nyuwun Nyarios Pamariksaan Video" di pojok katuhu luhur pikeun ngirimkeun pamundut anjeun sorangan.

1.3 Pikeun milarian produk anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah nambalkeun jinis produk Produk individu

1.4 Teras halaman wéb sapertos kieu bakal pop up. Sadaya blanks kedah dieusi. Saatos inpormasi éta disayogikeun, klik "Kirim" pikeun suksés ngirimkeun pamundut pidéo anjeun.

Pikeun mayar sareng undeuran, ulikan léngkah 4 sareng lengkah 5 pikeun Tipe 1.

Facebook Comments