fbpx
Kumaha Cara Nganggo Pidéo Pamot Video ti CJ Dropshipping
11 / 09 / 2018
Harga Pengiriman Pajégna parantos Ngaronjatkeun, Naha Henteu Épék CJPacket Éféktip
11 / 14 / 2018

Metode pengiriman 3 Top pikeun drophipping ti Cina di 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Urang nembe ningali penjualan ngajemput di CJDropshipping nembé sababaraha minggu kamari ampir seukeut nalika suhu turun di dieu di Southern California. Kusabab kami nyusahkeun CJ Packet sabulan katukang, urang kantos nampi patarosan banjir sakitar CJ Packet. Jalma-jalma parantos naroskeun ka kami naon CJ Packet sareng kumaha éta ngabandingkeun sareng Epacket sareng USPS +? Kami hoyong bagikeun sababaraha stats nyata ti gudang di China janten anjeun tiasa ngawangun pendapat anjeun sorangan. Maca kanggo naros teras kontra unggal metodeu.

CJ Paket mangrupikeun jalur pengiriman khusus anu dibentuk ku CJdropshipping.

Hargana: Biaya kirang ti epacket

waktos pangiriman: 5-10 poé

Laju pengiriman dina 5-10 dinten nyaéta: 95% - 97%

Nagara sayogi: https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

Laju bungkusan anu teu kéngingkeun: 0.38%

Naros CJPacket - langkung gancang sareng langkung dipercaya dibandingkeun Epacket

Epacket mangrupikeun pilihan anu pang populerna di antara patitis:

Hargana: Éta murah, dugi ka Amérika Serikat perang perang sareng China, harga epacket di seluruh dewan naék kana 11 / 9 ... oh tunggu ... éta ayeuna! <-cobian "YanWen" metodeu pengiriman pikeun nagara-nagara Eropa anu populér

waktos pangiriman: 7-20 poé

Laju pangiriman dina 15 - 16 dintenna nyaéta 78% - 81%

Nagara-nagara anu sayogi: 38 nagara *

Laju bungkusan anu teu kéngingkeun: 1.37%

Naros ePacket - sayogi di seueur nagara **, murah

Kontra ePacket - waktos pangiriman laun, khususna dina usum liburan anu tiasa dugi ka dinten 40 - 2 sasih.

USPS + nya éta metodeu anu dianggo CJ pikeun ngirim kaluar bungkusan AS pikeun konsumén anu milih pikeun nyimpen inventory di gudang AS urang.

Hargana: $ 2.00 - $ 2.50 langkung per order (ieu kalebet biaya kiriman bulk ti Cina ka Amérika Serikat)

waktos pangiriman: 2-5 poé

Laju pengiriman: 2-5 dintenna nyaéta 99%

Nagara sadia: AS

Laju bungkusan anu teu kéngingkeun: 0.01%

Upami anjeun mutuskeun pikeun nyimpen inventaris anjeun di gudang Amérika Serikat, urang ngolah pesenan anjeun dinten payun via USPS, sareng sakumaha anu anjeun tingali, dina 5th Day, kami ningali kana 99.9% kiriman laju.

Naros: CEPAT, leres-leres gancang!

Kontra: ngan ukur aya di Amérika Serikat & taat istilah gudang AS urang *

* Cara 2 ngagunakeun Gudang AS:

- Simpen inventory anjeun (min $ 2,000 nilai per SKU) kalayan nempatkeun 30% salaku deposit. Urang bakal ngatur kiriman bulk pikeun ngirimkeun inventaris anjeun ka gudang AS urang. Nalika inpormasi inventory diunggah ka platform CJ anjeun, anjeun tiasa ngamimitian nempatkeun pesenan anu bakal dikirim dina 2-5 dinten ku USPS +. Deposit 30% bakal 100% dipulangkeun deui ka anjeun nalika inventory anjeun ka $ 0. Hiji-hijina alesan panginten kami ngajantenkeun ieu kusabab kami hoyong mastikeun anjeun serius ngeunaan ngajual produk na henteu ngan ukur dina gudang di gudang kami pikeun ngumpulkeun wéb lancah pikeun Lebaran…

- Anjeun tiasa milih nempatkeun 100% dina inventaris sareng nilai inventory per SKU tiasa turun ka $ 1,000. Upami anjeun milih rute ieu, tanyakeun ka agén CJ anjeun pikeun ningali naha éta tiasa masihan anjeun sababaraha diskon pikeun pengiriman. Pangaturan anu sami sareng kiriman bulk dugi ka gudang AS urang, sareng kami bakal ngolah pesenan anjeun dinten sanésna di Amérika Serikat sareng anu dikirimkeun kana kustomer anjeun dina 2-5 dinten.

CATETAN: kami moal ngecas biaya gudang, biaya neundeun, atanapi biaya naon waé, hiji-hijina harga anu kami bayar nyaéta deposit (anu bakal dipulangkeun deui ka anjeun nalika inventory turun ka $ 0), harga produk + USPS + biaya pengiriman.

** Nagara Epacket:

1 US Amérika Sarikat
2 AU Australia
3 DE Jérman
4 GB Britania Raya atanapi Britania Raya
5 CA Kanada
6 FR Perancis
7 RU Rusia
8 UA Ukraine
9 IL Israél
10 NO Norwégia
11 SA Arab Saudi
12 NZ Selandia Baru
13 KR Korea
14 MY Malaysia
15 AT Austria
16 BE Bélgia
17 NL Netherland
18 CH Swiss
18 GR Yunani
19 DK Dénmark
21 HU Hungaria
22 IT Itali
23 LU Luxembourg
24 PL Polandia
25 TR kalkun
26 FI Finlandia
27 IE Irlandia
28 PT Portugal
29 BR Brazil
30 SG Singapura
31 MX Méksiko
31 MX Méksiko
32 ES Spanyol
33 JP Jepang
34 HK Hong Kong
35 TH Thailand
36 SE Swédia
37 VN Vietnam
38 KZ Kazakhstan

Ku jalan kitu, pribadi kuring henteu pernah nyarankeun nargétkeun "sadunya" dina kampanye anjeun, kuring ngan ukur nyarankeun nargétkeun nagara epacket (tingali di handap pikeun daptar nagara epacket); nagara anu teu tiasa dicapai ku ePacket résiko henteu aya update / pengiriman kiriman sareng waktos pangiriman panjang-waktos, nyaéta 40 dinten -2 bulan +.

Miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun dina mutuskeun metode pengiriman barang ka anjeun. Punten pasihan jempol kuring upami anjeun hoyong ningali tulisan sapertos kitu, éta peryogi seueur otot ramo pikeun ngahiji tulisan ieu: P.

Facebook Comments