fbpx
Kumaha Ngamimitian sareng Suksés dina Pangiriman Karir Pangiriman
11 / 21 / 2018
Dropshipping Héjo - visi sareng misi CJDropshipping
11 / 23 / 2018

Kumaha Nyaritakeun Pesenan Mana anu Diprésikeun Ku CJ?

Sapotong warta anu saé pikeun anjeun! Kami parantos ngapdet CJ Chrome Extension pikeun dihijikeun kana toko Shopify. Fitur anyarna ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa status pesenan anjeun sareng CJ sareng nampi nomer pelacak sacara otomatis.
Pikeun masang ekstensi ieu, punten parios sateuacana kami Kumaha Nganggo CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Pengiriman Taobao Drop

Saatos instalasi, mangga émut kana lebet akun CJ anjeun sareng refresh halaman wéb pikeun ngaktipkeun éta. Lajeng anjeun bakal ningali parobahan nalika anjeun ningali daptar pesenan Shopify anjeun.

Ayeuna, kami bakal ngenalkeun status mungkin pesenan anjeun ka anjeun.

1. Pesenan Anyar di CJ: Pesenan mimitina diimpor ka CJ.
2. CJ Ditampi: Pesenan ditambah ka karanjang balanja CJ Anjeun.
3. Ditangguhkeun mayar: Pesenan kedah mayar.
4. Dihapus: Paréntah anu henteu dibayar parantos dibatalkeun tapi tetep tiasa disimpen.
5. Dihapus sacara permanén: Pesenan dibolaykeun teu tiasa dicandak deui.
6. Mindahkeun Kawat: Pangiriman ngaliwatan transfer kawat teu acan nampi.
7. Dibayar: Pangmayaran kanggo pesenan anjeun parantos nampi. Nomer nyukcruk pikeun pesenan anjeun parantos dikéngingkeun sareng diropéa di toko Shopify. Samentara éta, kami ogé mésér sareng nyiapkeun kanggo pesenan anjeun.
8. Dibayar: Pangmayaran kanggo pesenan anjeun parantos dibalikeun.
9. Ditantosan Pangiriman: CJ ngantosan datangna kadatangan produk anu dipésér teras bakal ngalih ka pengiriman éta engké.
10. Ngolah: CJ nuju milarian sareng mastikeun pikeun pesenan anjeun di gudang kami. Pengiriman diperkirakeun langsung upami sadayana teu kunanaon.
11. Dikirim: Bungkusan siap kanggo kiriman atanapi parantos dikirim.
12. Ditutup: Kusabab pangiriman waktos bungkusan anjeun parantos kasantos sahenteuna tilu dinten. Pertengkepan ngeunaan pesenan ieu moal ditampi.

PS Pikeun konsumén anu parantos nganggo CJ Chrome Extension, upami update na henteu kajantenan sacara otomatis, anjeun tiasa ngalakukeun sacara manual. Ieu prosés.
hambalan 1
Klik ikon extension> Atur Extensions

hambalan 2
Aktipkeun 'mode developer'> Klik 'Update'
Nalika update parantos réngsé, 'Extensions diropéa' bakal poping di pojok kénca handap jandela.

Miharep naon anu kami parantos bener-bener nguntungkeun anjeun.

Facebook Comments