fbpx
Citak dina Feature Permintaan Sedia Ayeuna!
12 / 06 / 2018
Kumaha Nganggo Pengkapan ku Amazon (FBA) nganggo CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018

Nomer Lacak Daur-ulang USPS

Urang nembe perhatoskeun yén aya pesenan anyar kalayan nomer tracking anu didaur ulang tina pesenan saméméhna sistem kami. Nalika urang nyobian pariksa status nomer pelacak ieu dina sistem USPS, sistem USPS nunjukkeun status anu dikirim tina anu sateuacanna sareng henteu status tatanan ayeuna. Kami sadar yén ieu bakal nyiptakeun kabingungan pikeun palanggan anjeun, janten upami palanggan anjeun naroskeun nomer pelacak anu tunjuk-tunjuk, punten tingal éta tulisan ieu.

Conto masalahna:

Kami mangrupikeun volume anu langkung saé hartos anu dikirimkeun langkung ti pkgs 100,000 pér bulan, janten, sababaraha nomer tracking ieu pasti bakal didaur ulang. Biasana, nomer pelacak daur ulang parantos aya status anu parantos diupdate, tapi, sabab hasil pangiriman jumlah volume pangiriman terakhir kusabab usum liburan, nomer pelacak didaur ulang dina waktos anu langkung pondok sareng sistem USPS henteu cekap kalebet scrub status pelacak tina sateuacana. mesen pikeun ngapdet status pelacak pikeun tatanan panganyarna.

Nomer pelacak daur ulang USPS ngagaduhan masalah anu dipikanyaho ku sadayana selipar volume anu luhur sapertos Amazon, Ebay, sareng ShipEasy (punten tingal tulisan anu aya di handap ieu sareng anjeun bakal ningali yén nomer pelacak daur ulangUSPS mangrupikeun kagiatan anu umum pikeun anu ngajual sareng seler).

https://sellercentral.amazon.com/forums/t/usps-tracking-numbers-recycled/236773
https://community.ebay.com/t5/Archive-Shipping-Returns/USPS-quot-recycled-quot-Tracking-numbers/td-p/16650631
https://support.shippingeasy.com/hc/en-us/articles/203085799-Why-does-USPS-show-my-package-as-Delivered-if-I-just-shipped-it-

Kami parantos tindakan sareng USPS pikeun ngaleungitkeun nomer pelacak daur ulang pikeun konsumén urang sareng kéngingkeun apdet status anu pangahirna pikeun nomer pelacak, tapi punten masihan kami 7 - 10 dinten pikeun digawé di masalah ieu. Sakali deui, kami hapunten kasulitan, tapi yakin yén kami henteu ngirim nomer pelacak palsu ka konsumén anjeun anu nunjukkeun bungkusan dikirimkeun nalika nyatana henteu.

Sakali kami dibereskeun masalah ieu, anjeun kedah ningali update status nyukcruk pikeun pesenan anjeun. Punten tingkeun palanggan anjeun pikeun tulisan ieu upami aya patarosan, hatur nuhun!

Facebook Comments