fbpx
Nomer Lacak Daur-ulang USPS
12 / 13 / 2018
Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Dagang
12 / 18 / 2018

Kumaha Nganggo Pengkapan ku Amazon (FBA) nganggo CJ Dropshipping App

Sampurasun, salembur warta anu saé pikeun anjeun saha anu nganggo minuhan ku Amazon. CJ parantos ngintunkeun fitur anyar pikeun ngabantosan anjeun; anjeun tiasa ningali dina 'My CJ'> 'Amazon FBA'. Sareng ayeuna, kuring hoyong ngenalkeun anjeun cara ngagunakeun fitur ieu. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta 'Start'. Éta bakal ngarah anjeun ka pasar urang.

Anjeun ngan ukur tiasa milih produk di pasar atanapi ngetik di SKU atanapi ngaran Cina / Inggris dina produk search bar pikeun milari naon anu anjeun pikahoyong.

Nalika anjeun nempatkeun beurit kana produk anu dipilih, Tombol 'Add to cart' na némbongan. Teras anjeun kedah milih varian produk, tapi pikeun kuantitas, punten diaturkeun engké nalika anjeun nyiptakeun sub order.

Saatos sadaya produk varian anu ditambahkeun, anjeun tiasa klik balanja pikeun ngaliwat aranjeunna. Teras teras parios upami sadayana leres.

Dina jandela anu nembé dibuka, punten alamat alamat pangiriman sareng pencét kanggo ngalengkepan detail urutan nganggo 'Split Order'.

Teras klik 'Split Order' pikeun nyiptakeun sub order. Teras pilih alamat pangiriman sareng produk pikeun pesenan ieu. Ogé, éta nalika anjeun kedah nyetél jumlah. Sateuacan anjeun klik 'Conserve', pastikeun pastikeun aya henteu aya kasalahan.

Teras anjeun kedah milih metode pengiriman sareng unggah labél pengiriman sareng FNSKU kanggo tiap sub sub urutan.

Upami sadaya léngkah ieu tos dilakukeun, anjeun tiasa ngalebetkeun pamesenan sareng ngadamel pembayaran.

Pikeun pariksa detail tina urutan anjeun sareng kirimanna, mangga klik 'Order Details'.

Upami anjeun masih gaduh patarosan sanés ngeunaan fitur FBA kami, punten hilap ninggalkeun koméntar di handap atanapi hubungi waé agén CJ anjeun. Kami salawasna aya pikeun anjeun!

Facebook Comments