fbpx
Kumaha Nganggo Pengkapan ku Amazon (FBA) nganggo CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018
TOP 10 Citak dina Perusahaan Paménta di Dunya
12 / 18 / 2018

Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Dagang

Wilujeng dinten, sadayana! Sanggeus bulan kerja keras, kami resep ngawartosan yén fitur POD (Print on Demand) kami sayogi ayeuna! Fitur jenis ieu ngamungkinkeun anjeun sareng palanggan nambihan desain khusus kana produk kami dina 'Print on Demand'area.

Nanging, aya sababaraha béda anu sakedik antara desain ku padagang sareng ku pembeli. Ku sabab kitu, sakabeh fitur bakal diwanohkeun dina dua tulisan anu kapisah. Sareng ieu anu difokuskeun kumaha pedagang pasang desainna dina produk khusus.

Ngan milarian sareng pilih produk naon anu anjeun resep ti Pasar kami dina pasaran Permintaan teras klik. Teras teras ka 'Start Design' dina kaca detail produk.

Anjeun tiasa unggah gambar anjeun sareng nambihan téks kana produk dina halaman desain. Punten dicatet yén ukuran gambar desain henteu tiasa langkung leutik tibatan 1000 * 1000. Sareng pilih warna POD pikeun nilik hasilna. Sanggeus kabeh disetél, saukur klik 'Next'.

Dina kaca salajengna, anjeun tiasa ngarobih nami produk, pilih varian warna sareng metode pengiriman pikeun produk unik anjeun. Teras klik 'Kirim' pikeun ngirim kami desain anjeun. Perlu sababaraha detik kanggo réngsé kusabab ukuran gambar anjeun.

Saatos éta, anjeun tiasa pariksa desain anjeun nyalira dina daptar 'My CJ'> 'Citak dina Permintaan'> 'Désain Ku Pribadi'. Sareng ku ngaklik gambar atanapi nami produk, anjeun tiasa ningali sadaya rinci dina halaman salajengna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina screenshot ieu, produk anu dirancang pikeun anjeun nyalira sacara eksklusif pikeun anjeun. Bahkan SKU mah ukur kanggo anjeun ngan ukur. Sakur customer anu sanés tiasa nampi aksés ti platform kami.

Sateuacan anjeun daptar produk anu dirancang pikeun toko anjeun, mangga angkat ka halaman otorisasi pikeun mariksa naha fitur POD diaktipkeun. Upami tiasa ningali 'Tambahkeun Pitur PODkancing, hartosna fitur ieu parantos diaktipkeun. Kituna, anjeun kedah klik tombol.

Ayeuna, anjeun ngan ukur tiasa nambihanana ku ngaklik 'Daptar' sareng eusian sababaraha blangko dina halaman produk atanapi dina daptar 'Design Myself' sateuacana.

Tungtungna, unggal palanggan anjeun tiasa ningali produk ieu ti toko anjeun sapertos conto conto produk urang di handap.

Nya, kuring bener desainer goréng ... Saha waé anu anjeun tiasa ngalakukeun anu hadé ti kuring. Janten kersa sumping sareng cobian di print ieu ngeunaan fitur paménta ti CJ Dropshipping?

Facebook Comments