fbpx
Kumaha Nganggo Pengkapan ku Amazon (FBA) nganggo CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018
TOP 10 Citak dina Perusahaan Paménta di Dunya
12 / 18 / 2018

Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Dagang

Wilujeng dinten, sadayana! Sanggeus sababaraha bulan kerja keras, kami resep ngawartosan yén fitur POD (Print on Demand) kami sayogi ayeuna! Fitur jenis ieu ngamungkinkeun anjeun sareng palanggan pikeun nambihan desain khusus kana produk kami di daérah 'Print on Demand'.

Nanging, aya sababaraha béda anu sakedik antara desain ku padagang sareng ku pembeli. Ku sabab kitu, sakabeh fitur bakal diwanohkeun dina dua tulisan anu kapisah. Sareng ieu anu difokuskeun kumaha pedagang pasang desainna dina produk khusus.

Ngan milarian sareng pilih produk naon anu anjeun resep ti pasar Percetakan di pasar Permintaan sareng klik. Teras teras ka 'Start Design' dina kaca jéntré produk.

Anjeun tiasa unggah sareng saluyukeun gambar anjeun dina halaman anu sami. Tambihkeun teks kana produk anu aya dina halaman payun sareng tukang. Punten dicatet yén ukuran gambar desain henteu tiasa langkung leutik tibatan 1000 * 1000. Sanggeus kabeh disetél, saukur klik 'Simpen'. Anjeun tiasa ningali épék gambar ku ngarobah warna barangna (sababaraha barang, sanés sadayana gaduh fiksi ieu).

Dina inpo produk, anjeun tiasa ngarobih nami produk, pilih varian warna sareng metode pengiriman pikeun produk unik anjeun. Teras klik 'Simpen' pikeun ngirim kami desain anjeun. Perlu sababaraha detik kanggo réngsé kusabab ukuran gambar anjeun.

Saatos éta, anjeun tiasa pariksa desain anjeun nyalira dina daptar 'My CJ'> 'Citak dina Permintaan'> 'Désain Ku Pribadi'. Sareng ku ngaklik gambar atanapi nami produk, anjeun tiasa ningali sadaya detail dina halaman salajengna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina screenshot ieu, produk anu dirancang pikeun anjeun nyalira sacara eksklusif pikeun anjeun. Bahkan SKU mah ukur kanggo anjeun ngan ukur. Sakur customer anu sanés tiasa nampi aksés ti platform kami.

Sateuacan anjeun daptar produk anu dirancang pikeun toko anjeun, mangga angkat ka halaman otorisasi pikeun mariksa naha fitur POD diaktipkeun. Upami tiasa ningali 'Tambahkeun Pitur PODkancing, hartosna fitur ieu parantos diaktipkeun. Kituna, anjeun kedah klik tombol. Reauthorize toko anjeun.

Anjeun tiasa nyetél gaya tombol di toko anjeun ku ngaklik setting POD dina halaman otorisasina.

Ayeuna, anjeun ngan ukur tiasa nambihanana ku ngaklik 'Daptar' sareng eusian sababaraha blangko dina halaman produk atanapi dina daptar 'Disain Ku Diri'.

Tungtungna, palanggan anjeun tiasa ningali produk ieu ti toko anjeun sapertos conto conto produk urang di handap.

Nya, kuring bener desainer goréng ... Saha waé anu anjeun tiasa ngalakukeun anu hadé ti kuring. Janten kersa sumping sareng cobian di print ieu ngeunaan fitur paménta ti CJ Dropshipping?

Facebook Comments