fbpx
Cetak 10 Luhur dina Kategori Permintaan di 2018
12 / 18 / 2018
Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Pembeli
12 / 19 / 2018

Luhur 10 Jualan Hot-jual Perhiasan pikeun Toko Drop di 2018

Wilujeng Natal! Nalika urang caket kana tungtung 2018, kami bakal ngabagéakeun dinten anu paling penting dina sataun! Dina dinten ieu, masarakat ngokolakeun adat pikeun nukeur kado sareng silih, kulawarga bakal kumpul deui sareng éta biasana dinten pangsibukna pikeun toko-toko di sapanjang taun. Nalika ku ngembangkeun e-commerce, jalma henteu kedah mésér kado ti toko atanapi mall deui, aranjeunna ngan saukur kedah klik mésér-séwang-séwangan sareng sadaya jinis barang anu bakal dirumuskeun ngaliwatan bungkusan sareng logistik tina unggal juru dunya.

Ayeuna, industri produk print-on-demand nuju booming sareng parantos nampi popularitas anu dipimilik ku generasi antara sadaya umur, khususna diantara anak muda.

Di dieu, kuring badé nyayogikeun sababaraha tip ieu Perhiasan peruncit-pasang-perhiasan pikeun kéngingkeun pengiriman barang anu ngagaduhan sayang sadinten-dinten, perhiasan 10 luhur ieu tiasa ditawarkeun pikeun anjeun ngarujuk kana

1.Engraved Poto Poto Kancing Kalung Mawar Plated Emas Emas

Tinjauan berbentuk jantung ieu umum bari fungsina DIY unik pikeun anjeun. DIY di dieu hartosna desain ku anjeun sorangan. Anjeun tiasa milih poto karesep anjeun ka terukir dina kalung ieu. Anjeun mikaresep perhiasan khusus ieu pikeun obsesi.

2. Ngaropéa pinggel

Gelang ieu ogé tiasa diciptakeun ku diri anjeun, dicandak ku anjeun sorangan, atanapi dipasihan salaku anu paling istimewa pikeun pencinta atanapi babaturan anjeun. Kuring yakin ieu bakal janten pilihan pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngalaksanakeun cinta atanapi silaturahim.

3. Dipersonalisikeun Bangle

Naha aya gambar-poto atanapi jalma anu ngajantenkeun karaosna raoseun sareng panas? Upami kitu, maka gelang pesona poto mangrupakeun kedah anjeun!

4.Women's Mesh Strap Photo Watch & "Sagala Nangtoskeun Alesanana" Bangle Set

Kaget anjeun anu dipikacinta sareng jam tangan poto khusus anu sacara khusus dilakukeun pikeun cocog sareng kapribadian.

5.Photo Nonton Jalur Tali Épés Tali Jalur

Lalajo poto khusus supados ngadamel hadiah anu saé sareng moal aya gaya. Beuli Hormat ayeuna! Sareng tali warna ieu mangrupikeun busana pikeun awéwé. Beuli Hormat ayeuna!

6.Photo Engraved Tag Key

Perhiasan pribadi mangrupikeun wajib pikeun sadayana. Pikeun moto masihan waktos anu khusus, CJ. serelek pengirimankeun nyayogikeun seri produk pikeun print-on-demand pikeun anjeun piketik.

7.Engraved Jantung Tag Poto Kalung Stainless Steel

Pakéan ageman anjeun ku kalung pesona anu saé ku leupaskeun CJ. Aya seueur pilihan pre-dilakukeun béda pikeun dipilih, sareng pikeun nyiptakeun potongan anu anjeun tiasa ngaropéa.

8.Heart Photo Kalung Kantong Kalayan Dua Plates Plates Plate Plants

Anjeun bisa ngaropéa poto anjeun dina kalung, anjeun ogé tiasa nyitikeun nami anjeun dina tag. Ieu bakal janten cara anu unik pikeun nyaksian cinta anjeun.

Pakéan baju anjeun ku kalung pesona poto custom anu hebat ku Soufeel. Aya seueur pilihan pre-dilakukeun anu beda pikeun anjeun dipilih, tapi, aya ogé sababaraha cara pikeun nyiptakeun potongan anu anjeun ngaropéa.

Luhureun sadaya, 10 anu paling laris jual ieu énggal janten langkung popularitas di Cina sareng dunya. Masarakat naroskeun ciri khas jalma sareng produk citak-on-demand tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sadayana.

Merry Christmas, ngaharepkeun anjeun sadayana nyéépkeun liburan anu bahagia sareng wilujeng!

Facebook Comments