fbpx
Luhur 10 Jualan Hot-jual Perhiasan pikeun Toko Drop di 2018
12 / 18 / 2018
Kumaha Sambungkeun eBay eBay anjeun ka CJ Dropshipping APP?
12 / 20 / 2018

Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Pembeli

Kami parantos ngenalkeun kumaha padagang desain dina produk di pasar kami tulisan sateuacana. Tapi kumaha upami nasabah hoyong mendesain sakedik? Ayeuna, hayu urang ngajalajah bagian kadua cetak on demand (POD) fitur - desain ku pembeli.

Pikeun mimitian, anjeun kedah parios naha anjeun parantos ngaktipkeun fitur POD di toko anjeun. Buka halaman otorisasi dina 'My CJ' sareng upami anjeun masih tiasa ningali tombol 'Add POD Feature' di gigireun toko anjeun, punten klik pikeun dihurungkeun.

Leres, sabagian bagéan prosedur sami sareng desain padagang. Produk pikeun nyitak paménta tiasa dipanggihan di tempat anu sami - daérah 'Print on Permintaan' dina situs wéb. Nanging, ku sabab produkna bakal dirarancang ku para pembeli, anjeun tiasa ngadaptarkeun produk ka toko anjeun sapertos biasa.

Dina daptar daptar, anjeun kedah milih toko anjeun, kategori produk, metode pengiriman sareng nagara tujuan. Sareng nyetél harga produk ogé. Saatos éta, anjeun tiasa ngalih ka 'Daptar ayeuna'. (PS Desain ku pembeli fitur POD dirojong ku toko-toko Shopify wungkul. Langkung jinis toko anu bakal nambihan dina waktos badé. Kasabaran anjeun dihargaan.)

Nalika produk didaptarkeun, anjeun tiasa ningali dina daptar 'My CJ'> 'Print on Permintaan'> 'Buyers Design' daptar.

Jeung di handap ieu mangrupikeun halaman conto anu bakal ditingali para nasabah ngeunaan produk pribadi.

Sakali para nasabah anjeun ngagaduhan pesenan sareng pesenan ieu diimpor ka CJ, teras anjeun tiasa mariksa di 'DropShipping Center'. Éta sami sareng pesenan dina produk normal.

Miharep anjeun hoyong fitur ieu. Sareng mangga bébas nunjukkeun pendapat anjeun dina koméntar di handap ieu.

Facebook Comments