fbpx
Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Pembeli
12 / 19 / 2018
Kunaon kuring ngantosan proyék kuring di Alibaba
01 / 04 / 2019

Kumaha Sambungkeun eBay eBay anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Catetan:
Sateuacan ngawitan nyambungkeun toko eBay anjeun ka aplikasi CJ, pastikeun yén nami toko kadaptar dina CJ konsisten sareng nami toko eBay upami henteu bakal suksés.

Saatos log kana akun CJ anjeun, angkat ka 'My CJ'> 'otorisasi', sareng pilih 'Authorization Lain' di sidebar kénca. Teras klik tombol 'Tambah Toko'.

Saatos kitu, pilih 'eBay' dina menu lungsur tina jinis toko sareng input ngaran toko anjeun dina widang anu dipikabutuh.

Turutan léngkah pikeun asup ka akun eBay ku ngalebetkeun email sareng kecap konci. Teras klik 'Setuju' pikeun ngarengsekeun otorisasi.

Teu lami saatos éta, halaman wéb bakal diarahkeun ka halaman CJ sareng anjeun bakal ningali jandela popup anu nyarios 'Authorization Suksés'.

Ogé, anjeun tiasa balik deui ka halaman otorisasi anu sanés, toko anu dihubungkeun parantos aya dina daptar.


Sareng anjeun tiasa diajar kumaha nyambungkeun produk sareng otomatis ngimpor pesenan anjeun ka CJ Ieuh. Punten koméntar euy di handap upami anjeun aya patarosan.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments