fbpx
Sakumaha Seueur Anjeun Earn Ti Drop?
02 / 21 / 2019
Kumaha Nyinkronkeun Tahap Inventori CJ pikeun Toko Shopify Anjeun
02 / 23 / 2019

Kumaha Ngaluarkeun Tiket pikeun Manajemén CJ?

Ieu mangrupikeun pesen anu mawa inpormasi penting pikeun ngenalkeun fungsi tikét CJ di CJ fallhipping.

Nalika anjeun nganggo CJ dropshipping pikeun nyambungkeun bisnis anjeun, anjeun tiasa sapatemon sababaraha mamang sareng patarosan dina aspék anu béda, maka anjeun gaduh dua cara pikeun ngahubungi kami. Anu kahiji nyaéta klik jandela 'CHAT' di pojok katuhu panyungsi, ku kituna anjeun tiasa ngobrol jeung wakil anjeun. Cara anu sanés nyaéta buka tikét pikeun manajemén CJ urang.

Béda antawisna tikét CJ sareng CHAT

Fungsi anu béda antara "tikét CJ" sareng "CHAT" nyaéta pangawas anu béda. Lamun anjeun klik jandela 'CHAT', anjeun tiasa gaduh paguneman sareng agén pribadi anjeun. Upami anjeun ngirimkeun 'tikét' dina platform urang, maka éta bakal dikirim ka Management CJ.

2. Kumaha cara ngaluarkeun tikét CJ?

Saatos anjeun lebet dina platform kami, anjeun kedah ngalebetkeun akun anjeun. Upami anjeun badé ngaluarkeun tikét ka Manajemén CJ, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

(1) Milarian 'di Pusat Dhukungan.

(2) Tombol 'Kirim Tiket', éta bakal nunjukkeun sapertos kieu:

(3) Pilih Jenis Tiket anu Béda

(4) Anjeun tiasa ngalengkepan inpormasi anjeun sapertos subjek, pesen, sareng lampiran. Tungtungna klik tombol 'Kirim', tikét ieu bakal dikirim ka CJ Management sareng eupan balik bakal dikirim ka anjeun ASAP.

Ngaharepkeun perkenalan ringkes ieu bakal masihan anjeun visi ngeunaan fungsina anu béda tikét CJ sareng 'CHAT' dina platform kami, ogé mangrupakeun cara pikeun ngaluarkeun tikét CJ anjeun ka manajemén urang.

Facebook Comments