fbpx
Sakumaha Seueur Anjeun Earn Ti Drop?
02 / 21 / 2019
Kumaha Nyinkronkeun Tahap Inventori CJ pikeun Toko Shopify Anjeun
02 / 23 / 2019

Kumaha Masihkeun Tiket ka Tim Dhukungan CJ?

Ieu mangrupikeun pesen anu mawa inpormasi penting pikeun ngenalkeun fungsi tikét CJ di CJ fallhipping.

Nalika anjeun nganggo CJ dropshipping pikeun nyambungkeun bisnis anjeun, anjeun tiasa sapatemon sababaraha mamang sareng patarosan dina aspék anu béda, maka anjeun gaduh dua cara pikeun ngahubungi kami. Anu kahiji nyaéta pikeun klik jandela 'CHAT' di pojok kénca browser, ku kituna anjeun tiasa ngobrol sareng asisten penjualan anjeun. Cara anu sanés nyaéta ngalebetkeun tikét ka pangrojong CJ kami.

Béda antawisna tikét CJ sareng CHAT

Fungsi anu béda antara "tikét CJ" sareng "CHAT" nyaéta pangawas anu béda. Lamun anjeun klik jandela 'CHAT', anjeun tiasa gaduh paguneman sareng agén pribadi anjeun. Upami anjeun ngirimkeun 'tikét' dina platform kami, éta éta bakal dikirim ka dukungan CJ kami.

2. Kumaha cara ngaluarkeun tikét CJ?

Saatos anjeun lebet dina platform kami, anjeun kedah tetep log in akun anjeun. Upami anjeun hoyong ngalebetkeun tikét ka pangrojong CJ kami, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

(1) Milarian 'di Pusat Dhukungan.

(2) Tombol 'Kirim Tiket', éta bakal nunjukkeun sapertos kieu:

(3) Pilih Jenis Tiket anu Béda

(4) Anjeun tiasa ngalengkepan inpormasi anjeun sapertos subjek, pesen, sareng lampiran. Tungtungna klik tombol 'Kirim', tikét ieu bakal dikirim ka CJ Management sareng eupan balik bakal dikirim ka anjeun ASAP.

Ngaharepkeun perkenalan ringkes ieu bakal masihan anjeun visi ngeunaan fungsina anu béda tikét CJ sareng 'CHAT' dina platform kami, ogé mangrupakeun cara pikeun ngaluarkeun tikét CJ anjeun ka manajemén urang.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!