fbpx
Kumaha Ngaluarkeun Tiket pikeun Manajemén CJ?
02 / 22 / 2019
Metode Pangiriman ku Garis Husus pikeun Drop Pengiriman ePacket Alternatif
03 / 04 / 2019

Kumaha Nyinkronkeun Tahap Inventori CJ pikeun Toko Shopify Anjeun

Wilujeng dinten, sadayana! Kanggo para padagang Shopify anu parantos damel sareng CJ pikeun minuhan pesenan toko, kami resep ngawartosan yén ayeuna kami tiasa ngabantosan anjeun ngatur tingkat inventaris dina unggal varian produk. Tanpa langkung ado, hayu urang ngaléngkah kumaha ngaktipkeun fitur ieu.

1. Pindah ka 'My CJ'> 'Produk'> 'Sambungan'

Di dieu dina daptar produk anu dihubungkeun, punten klik panah ka handap dina produk pikeun dilegakeun varian rinci.

2. Cék kotak di gigir varian produk anu anjeun hoyong CJ kanggo ngalaksanakeun pesenan, teras klik 'Pugasan ku CJ'.

Catetan: Upami anjeun hoyong CJ ngatur ngatur inventaris anjeun dina produk anu tangtu, anjeun kedah milih kami salaku layanan minuhan anjeun.

3. Pilih tombol 'Sumuhun' di gigireun 'Paringkat Inventory CJ' teras pencét tombol 'Leres' pikeun CJ ngatur inventaris toko anjeun. Nanging, upami anjeun hoyong kami ngan ukur ngalaksanakeun pesenan kanggo anjeun tapi henteu ngatur inventaris anjeun, mangga pilih 'henteu' dina patarosan teras pencét 'Sumuhun'.

Teras sadayana disetél pikeun otomatis nyingkronkeun tingkat inventory tina CJ sahingga ngajét énergi pikeun hal-hal anu penting.

Facebook Comments