fbpx
CJ Signing Pasatujuan Sabilulungan Strategik sareng DHL dina April 2019
04 / 15 / 2019
Ngamimitian - Tinjauan tina CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019

Ngembang CJPacket - Pangalusna Pangiriman sareng China-AS Pangiriman Pilihan

Hal anu mimiti, CJPacket parantos ditingkatkeun supados angkot anu langkung épékar dipastikan.

CJPacket dibawa ka pilihan anjeun taun ka tukang salaku pengganti sebagian pikeun ePacket. Seueur nasabah anu pasar na di Amérika Serikat parantos ngadopsi metode pengiriman anyar ieu pikeun harga saingna sareng biasana pangiriman langkung gancang. Ayeuna sareng sadaya kauntungan ieu di luhur, kami masih ningkatkeun ningkatkeun jasa kami.

Versi anu ditingkatkeun langkung cocog pikeun produk biasa tina 285g, henteu kaasup produk anu hébat. Diantara sadaya metodeu pengiriman anu sayogi ka AS, biaya pengiriman CJPacket mangrupikeun panghandapna. Éta ngan ukur langkung saé dibandingkeun China Mail anu didaptarkeun Air Mail, anu ngagaduhan kiriman anu paling lambat. Anu paling penting, tina tes pengiriman terakhir kami, waktos pangiriman rata-rata CJPacket sakitar sakitar 5 mun 10 poé. Hartina, CJPacket ngagaduhan kamampuan anu sami sareng USPS, sareng ngan kadua pikeun DHL (Resmi), anu pang hargana. Jelas, CJPacket mangrupikeun pilihan pangpayunna ku sagala hal anu dipertimbangkeun.

Salajengna, kami parantos milarian tambahan pikeun anjeun. Kusabab CJPacket mangrupikeun jasa pengiriman barang kami, kami bakal nanggung tanggung jawab pinuh pikeun bungkusan konsumén urang. Pikeun ngajamin pangiriman, kami bakal nyaurkeun pakét sanés sakali urang perhatikeun tilas anu macét di Béda. Ku sabab éta, pangiriman telat teu mungkin kajadian di mangsa hareup.

Anu terakhir tapi teu saeutik, CJPacket cekap didamel ku sadaya inpormasi pelacak anu aya di situs wéb urang sorangan>
https://cjpacket.com/

Ngan sapertos urang teras-terasan, kami didamel kanggo nyayogikeun palanggan pikeun pangiriman jasa pangiriman dina sagala aspek, kalebet pengiriman barang. Janten éta! Miharep anjeun bakal ngarasakeun perbaikan ieu!

Facebook Comments