fbpx
Ngamimitian - Tinjauan tina CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019
Rahasia 8 Top anu anjeun henteu terang ngeunaan sumber ti 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina
04 / 29 / 2019

Kumaha Nganggo Inventori Swasta dina CJ Dropshipping?

Pamakéan inventory pribadi saé saderhana sareng pinter. Upami produk anjeun ngagaduhan persediaan pribadi anu aya dina pesenan pengiriman serelek anjeun, sistem kami bakal otomatis naros upami anjeun hoyong potongan nalika pamayaran.

Pencét Tombol 'Pay'

Saatos milih 'Deduct', harga produk bakal ditinggalkeun saprak anjeun parantos mayar deui nalika mésér inventaris pribadi. Anjeun tiasa ningali ieu dina daptar urutan anjeun atanapi invoice.


Tingkat inventori produk tiasa dilacak unggal waktos anjeun ngagaleuh sareng réduksi.


PS
1. Inventory swasta ukur tiasa dianggo kanggo pesenan pengiriman barang. Hartina, anjeun moal tiasa nyandak deduksi nalika nempatkeun pesenan borongan.
2. Pangurangan kasebut henteu tiasa dioperasikeun saatos saatos ngagaleuh inventaris pribadi. Anjeun kedah ngantosan dugi ka sumping di gudang kami sareng muncul dina daptar inventaris anjeun.

Facebook Comments