fbpx
Kumaha Nganggo Inventori Swasta dina CJ Dropshipping?
04 / 28 / 2019
Pangiriman Jewel! Métode Pangiriman Kompetitif Anu Apik Kanggo Selesor Perhiasan!
04 / 29 / 2019

Rahasia 8 Top anu anjeun henteu terang ngeunaan sumber ti 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina

Dropshipping asalna tina Cina, CJ kaluar ti Cina ka dunya. Dina ayeuna, upami anjeun milu usaha dropshipping, peryogi pikeun ngarti yén Alibaba Tiongkok anu ngagaduhan opat situs utama, kaasup Taobao, 1688, AliExpress, sareng Stasion Internasional Alibaba. Ayeuna urang badé nganalisis kaunggulan aranjeunna.

1.Taobao mangrupikeun platform ritel e-commerce panggedéna di Asia. Cai mibanda 500 juta ngadaptar pangguna sareng langkungna 1 milyar produk online. Bungkusan 80,000 dijual unggal menit, ngitung 78% tina pangsa pasar. Platformna gaduh kawijakan anu ketat sareng anu sual. Sawatara anu ngajual éta gotong royong sareng pabrik pikeun kéngingkeun inventaris, tapi kalolobaanana henteu gaduh inventaris. Aranjeunna ngimpor produk tina 1688 ka toko sorangan, nalika aranjeunna gaduh pesenan, aranjeunna ngaluarkeun produk ngalangkungan 1688 pikeun ngalengkepan pesenan na. Kauntungannana Taobao nyaéta aranjeunna gaduh harga anu langkung mirah sareng jasa anu langkung saé tibatan toko-toko nyata, tapi karugian nyaéta yén para penjual sanés produsén, ku sabab éta hargana sayogi pikeun konsumen tapi henteu kanggo ménas sareng jati.

2.1688 mangrupikeun tempat pameseran panggedéna sareng lengkep di Cina. Aranjeunna ngagaduhan harga lumrah sareng produk loba pisan. Seueur pisan produk tiasa kéngingkeun harga anu langkung handap tina 1688 sabab éta harga handap langsung ti pabrik. Ngaliwatan 1688, ampir 500,000 penjual leutik sareng sedeng pikeun masihan produk pikeun Amazon, Lilis, ebay, AliExpress sareng platform sanés.

Di China, seueur perusahaan nyiptakeun seueur produk anu ngajual panas ngaliwatan kaunggulan 1688, nyiptakeun langkung nilai sareng kamajuan ka perusahaan. Nanging, ku persaingan sengit, homogenisasi produk serius, sareng kauntungan turun-tumurun. Éta parantos ngagaduhan bunderan anu jahat, sareng kamekaran produk énggalna beuki laun. Jumlah produk anyar turun. Kualitas umumna turun, sareng produkna henteu di bawah pamariksaan kualitas 100%. Wangsulna produk cacad teu dijamin. Harga umumna langkung handap tina Taobao sareng rélatif, jasa anu saluyu ogé langkung rendah pikeun Taobao.

3.Aliexpress, dina sababaraha cara, éta tiasa dianggap internasional Taobao. Anu ngajual di Aliexpress paling asalna ti Taobao sareng 1688, aranjeunna gaduh harga anu langkung mirah tapi kualitas sareng jasa anu béda ti anu sanés. Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha saé sareng kumaha goréngna produk kualitas dina Aliexpress. Karugian tina Dropshipping ku Aliexpress nyaéta yén upami pakét henteu digaleuh di toko anu sami, éta bakal dikirim sacara misah maka biaya pengiriman éta bakal ningkat. Upami anjeun mendakan masalah, komunikasi teu cekap cukup.

4. Stasion Internasional Alibaba sarua jeung 1688 di Cina, satengahna produsén Cina. Satengah sahijina nyaéta panyadia jasa perdagangan asing, saatos nampi pesenan, aranjeunna mésér produk sareng ngajual ka konsumén ngalangkungan 1688. Stasion Internasional Alibaba murah tapi ngagaduhan MOQ anu tangtu sareng peryogi waktos pikeun diproduksi. Modél ieu cocog pikeun para penjual gedé anu gaduh saham sateuacanna tapi henteu cocog pikeun pakait.

5. Kontrol suplai produk. Seueur anu ngajual gaduh salah paham yén aranjeunna bakal nuturkeun tren ngajual produk populér. Nalika aranjeunna mendakan produk anu ngajual panas, aranjeunna bakal milu jualan. Penjual henteu tumut kana kaamanan. Kuring yakin seueur anu terang yén produk jual panas mangrupikeun 'daérah bencana' tina palanggaran produk. Seueur anu ngajual anu milu dijual bakal diingetkeun atanapi mareuman rak kusabab ngalanggar, kaayaan parna bakal nutup akunna sareng katirisan akun resi. Sering ngan ukur anu ngajual pangheulana tiasa ngadamel artos sareng anu sateuacana anu sual kénging salamet.

6. Kualitas produk. Nalika urang ngobrolkeun ngeunaan kualitas produk, salah sahiji aspék anu sok diabaikan ku seueur anu sual. Upami anjeun ngajual produk kalayan kualitas langkung rendah, maka anjeun bakal ngagaduhan koméntar anu saé sareng tingkat mulang anu luhur. Upami anjeun teu ngagaduhan tim jual jual anu profésional, anjeun tiasa milih sababaraha produk anu saderhana sareng dikontrol atanapi produk anu saé anu hadé pikeun dijual. Upami anjeun gaduh tim saatos jualan, anjeun tiasa milih sababaraha produk anu gaduh fungsi rumit sareng produk paménta tinggi. Ku sabab éta bakal aya deui kauntungan dina biaya produk sareng harga. Kuantitas ogé tiasa dijamin. Pikeun e-commerce, kualitas produk sareng pangalaman customer hususna penting, janten kualitas produk kedah dikawasa ketat.

7. Harga mésér. Sawaktos Anjeun nuju mésér produk, sababaraha anu ngajual langkung resep mésér produk kalayan harga panghandapna, sareng ieu bakal nyababkeun kahariwang tina supplier. Di hiji sisi, salaku penjual atanapi supplier, dua sisi kedah mastikeun yén kauntungan anu aya dina kisaran anu lumrah. Di sisi anu sanés, panyadia anjeun henteu yakin naha anjeun bakal ngajual anu saé, maka aranjeunna moal masihan anjeun harga anu langsung.

8. Waktos pangiriman waktos. Upami anjeun milih panyadia kalayan waktos kiriman anu henteu jelas atanapi sering ngarobihkeun panyadia anjeun, ieu tiasa mangaruhan usaha anjeun. Salaku conto, upami anjeun hoyong mésér produk anu ngajual panas ti supplier énggal, sareng pesaing anjeun gaduh kerjasama jangka panjang sareng aranjeunna, maka produkna tiasa diatur ka pesaing anjeun tiheula, anjeun sono waktos anu emas pikeun ngajual produk éta anjeun leungit kauntungan.

Ayeuna kuring mikir yén anjeun langkung wawuh sareng panyayunan jimat.

Salaku pelopor bisnis dropshipping, CJ gaduh kaunggulan sanésna.

1.We akrab sareng sadaya platform pasokan barang Cina. Salian ti supplier online, kami parantos damel babarengan langkung ti supplier unggul 1000 offline anu nawiskeun barang anu berkualitas tinggi kalayan harga anu langkung handap. Urang nyandak barang kontrol kualitas anu ketat, jalma anu kualitasna goréng bakal dipulangkeun ka pabrik. Sarta kami nawiskeun instan saatos jasa penjualan. Anjeun agén pribadi siap pikeun anjeun sadaya waktos.

Kauntungan 2.Price. Urang gawéan rébuan pabrik di Cina, ku kituna urang tiasa nawiskeun harga anu lumayan pisan pikeun anjeun.

3.Wé ngawangun opat gudang boh di Cina sareng Amérika Serikat, sareng ngadegkeun logistik urang sorangan. Kami parantos ngadaptarkeun kasepakatan kerjasama strategis sareng pejabat DHL, ku kituna harga pengiriman sareng waktos pengiriman kami bakal langkung nguntungkeun pikeun anjeun. Di hareupna, sakaligus ngatur jangji ngabalikeun duit pikeun kiriman pengiriman tertunda.

4.CJ ngagaduhan tim IT anu kuat pikeun ngamutahirkeun sistem aplikasi CJ supados masihan sadayana klien jasa anu langkung gampang sareng gampang. CJ app bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun milih salaku platform anu aman.

Produk anu hadé butuh tina pembekal anu saé. Béda rupa platform gaduh kaunggulan anu béda. Cara ngagunakeun anu hadé tina 1688, CJ sareng pembekal sanésna mutuskeun kauntungan anu anjeun tiasa nampi tina usaha dropshipping anjeun.

Dina waktos anu sami, anjeun ogé tiasa pariksa Top 10 Dropshipping Supplier di Amérika Serikat.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!