fbpx
Pamasok Top 10 Dropshipping di Amérika Serikat
04 / 29 / 2019
Nyambungkeun CJDropshipping sareng Akun Amazon Seller Anjeun
05 / 13 / 2019

Kumaha Pariksa Alamat Email anjeun Saatos Pendaptaran

Kanggo alesan kaamanan, email anjeun kedah diverifikasi saatos pendaptaran.

Saatos ngeusian formulir pendaptaran, anjeun bakal kéngingkeun jandela popup na 'Pendaptaran Sukses'.

Kami ogé bakal kirimkeun ka email pamastian ka inbox anjeun sapertos ieu di handap. Email anjeun bakal diverifikasi sacara otomatis saatos anjeun klik "Aktipkeun EmailKancing "kancing. Anjeun teras bakal nampi bewara "Verifikasi Seueur".

Gambar ieu gaduh atribut alt kosong; ngaran file mangrupikeun gambar-9-1024x486.png

Upami anjeun teu acan mastikeun email saatos pendaptaran, aya cara anu sanés pikeun pariksa email anjeun. Anjeun bakal diarahkeun ka halaman utama log in ka akun anjeun. Ku ngaklik kalimat anu ditingalikeun, kami bakal ngirim anjeun email kalayan kode verifikasi 6-angka. Email anjeun tiasa diverifikasi saatos ngeusian kodeu.

Saatos verifikasi sukses, anjeun bakal nampi halaman sapertos kieu. Pencét 'Konpirmasi' pikeun alihan halaman utama.

lamun anjeun ngarobah email anjeun sareng ngalebetkeun, anjeun kedah pariksa deui email anjeun sakumaha léngkah-léngkah di luhur.

Salaku tambahan, upami anjeun henteu parantos mastikeun email anjeun, moal aya pop-up deui ngingetan yén pariksa email nalika anjeun klik 'CJ kuring'.

Upami anjeun teu tiasa mastikeun éta, punten parios kotak spam anjeun mimitina! Upami henteu nampi éta, punten ngirim email ka support@cjdropshipping.com or ANDY@CJDROPSHIPPING.COM kalayan judul email: SULIT KASAHA EMAIL abdi kalayan eusi: USERNAME AKU ####. (punten ganti #### sareng nami pangguna anjeun) Kami baris nempoan éta dina 1 dinten kerja.

Facebook Comments