fbpx
Pamasok Top 10 Dropshipping di Amérika Serikat
04 / 29 / 2019
Nyambungkeun CJDropshipping sareng Akun Amazon Seller Anjeun
05 / 13 / 2019

Kumaha Pariksa Alamat Email anjeun Saatos Pendaptaran

Saatos ngeusian formulir pendaptaran, klik 'daptar' kanggo ngalih ka verifikasi email.

Dina halaman salajengna, anjeun diperyogikeun ngetik kodeu genep digital anu dikirim ka alamat email anjeun pikeun ngarengsekeun pamastianana.

Upami pamastian éta gagal, anjeun masih tiasa asup kana akun anjeun. Tapi sistem bakal dipariksa sacara otomatis upami akun anjeun parantos diverifikasi nalika anjeun parantos nyampurnakeun prosésna.

Cara anu sanés pikeun pariksa alamat email nyaéta nyaéta ka profil anjeun sareng milarian tombol 'Verify' di dinya.

Upami anjeun henteu tiasa mastikeun éta, punten parios kotak spam anjeun tiheula! Upami henteu nampi éta, kirimkeun email ka ANDY@CJDROPSHIPPING.COM kalayan judul email: SUKAN PULIS AKHLIK AKU ngandung kontén: USERNAME IS ####. (punten ganti #### sareng nami panggunaana) Kami nempelkeun éta dina dinten damel 1.

Facebook Comments