fbpx
Kumaha Pariksa Alamat Email anjeun Saatos Pendaptaran
05 / 05 / 2019
Naha Perang Perdagangan Cina-AS mangaruhan Dropshipping Usaha atanapi E-commerce Internasional?
05 / 16 / 2019

Nyambungkeun CJDropshipping sareng Akun Amazon Seller Anjeun

Pikeun mimitian nganggo CJDropshipping, hal anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngahubungkeun akun Amazon Professional Seller anjeun. Anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu di handap pikeun ngarengsekeun éta.

1. Asup ka anjeun Amazon Seller Central sareng teraskeun ka Setélan> Pangidinan Panganggo

2. Dina panempoan Panganggo Panganggo, klik tombol konéng 'Authorize a Pamekar'dina dasar, sapertos dina screenshot di handap ieu.

Upami anjeun henteu tiasa mendakan tombol 'Authorize a Developer "dumasar kana screenshot di luhur, maka Amazon parantos ningkatkeun ka anjeun pikeun desain anyar. Dina kasus ieu, punten buka App Store> Atur Aplikasi anjeun dina menu navigasi luhur sareng pilih 'Sahabat Pamekar Anyar' Tuh.

3. Lebetkeun nilai widang di handap ieu dina halaman anu dibuka, sapertos dina screenshot di handap ieu.
Ngaran Pamekar - CJDropshipping
Nomer Akun Pamekar - 531110584921

4. Cék kotak 'Kuring satuju' dina halaman saterusna (mastikeun yén anjeun masihan kami aksés kana rekening anjeun) teras pencét 'Next'

5. Dina halaman hareup, anjeun kedah ningali kapercayaan Amazon MWS API anjeun - henteu nutup halaman, anjeun peryogi engké

6. Asup ka akun CJ anjeun teras angkat ka 'wewenang'> 'otorisasi anu sanés'> 'Tambihkeun Toko', pilih 'Amazon' salaku jinis toko anjeun.

7. Sebut email Seller Sentral anjeun dina Akun Amazon sawah, teras salin sareng témpél ID Seller Amazon, ID pasar jeung MWS Pangarang Token tina halaman na lengkah 5 kana médan anu luyu. Dina pamustunganana, klik 'Authorize' pikeun atos.

Facebook Comments