fbpx
Naha Perang Perdagangan Cina-AS mangaruhan Dropshipping Usaha atanapi E-commerce Internasional?
05 / 16 / 2019
Kasut 10 Sapatu top pikeun tuangeunang pangiriman ti China sareng AS
05 / 22 / 2019

Kumaha Ngaharankeun Toko Wix ka CJDropshipping.com

Pamilik toko Wix ayeuna tiasa ngémutan waktosna ku cara ngamimitian ngolah pesenan sacara otomatis nalika toko-toko diidinan di CJDropshipping.com. Kieu carana kumaha urang tiasa ngahontalna.

1. Asup ka CJ, milari 'Otorisasi' terus pilih 'Wix'. Pencét 'Tambahkeun Toko'. Teras témpél URL toko anjeun teras klik 'authorize'

2. Saatos napigasi ka halaman login Wix, lebetkeun email sareng kecap konci anjeun pikeun login ka admin Wix anjeun

3. Satuju pikeun masang aplikasi CJ sareng anjeun bakal uih deui ka homepage CJ kalayan iber 'Otorisasi Suksés'

Saatos sadaya atos dilakukeun, punten sambungkeun produk anjeun dina genah anjeun pikeun nyingkronkeun pesenan toko ka CJ. Cukup otorisasi teras nikmati!

Facebook Comments