fbpx
10 Produk Usum Panas Paling Jual di 2019
05 / 29 / 2019
Pameran kaos oblong Dropshipping 8 Best pikeun Usaha kaos anjeun
05 / 30 / 2019

Jieun Parcel Tracking Page sareng Petunjuk Kadieu pikeun Toko

Naon anu pangsaéna dina pamacak pakét anu paling saé? Naha aya aplikasi anu tiasa ngalacak inpormasi pengiriman sadaya operator? Tangtosna Datang Pesenan, nyukcruk bakal langkung gampang.

Ayeuna, kalolobaan pangguna Shopify nganggo 17track.net atanapi AfterShip pikeun nyayogikeun layanan pelacak bungkusan pikeun konsumen, sabab dua ieu mangrupikeun situs anu paling inklusif dina bidangna. Nanging, urang Datang Pesenan salaku alternatif ayeuna. Henteu ngan ukur situs anyar ieu langkung kuat salaku anu di luhur, tapi parantos terintegrasi sareng CJPacket.

Ngalangkungan gawé babarengan kami, padagang sapertos anjeun tiasa nyumputkeun sadayana anu aya hubunganana sareng serelek pengiriman barang ti para pembeli. Sumawona, para nasabah tiasa gampang ngalacak pesenanna dina halaman toko anjeun nalika ningali inpormasi pesenan na sareng ngaklik nomer pelacak. Maka anjeun hoyong dicobian éta ayeuna? Turutan lengkah anu di handap ieu!

1. Pasang App ti Wéb

nganjang ComeOrders.com sareng ngadaptarkeun rekening didinya. Teras anjeun tiasa napigasi pikeun ngawenangkeun toko Shopify anjeun ngaliwatan menu lungsur di gigir nami sandi.

Saatos ieu, halaman pelacak anu ngaranna 'Ayo Pesenan' bakal dilakukeun dina admin Shopify anjeun.

Nanging, para palanggan teu tiasa didatangan atanapi nganggo ti toko online anjeun langsung dugi ka nyetél 'lawang' kanggo éta. Nya, ieu mangrupikeun léngkah salajengna!

2. Tambihkeun Barang dina Menu Utama / Footer

Dina admin Shopify anjeun, panggihan 'Toko Online'> 'Napigasi', teras pencét kana 'ménu utama' atanapi 'menu Footer' pikeun nambihan item subordinat. Pikeun ngajantenkeun fitur pelacak langkung jelas, kami bakal nyarankeun anjeun milih ménu utama pikeun dioperasi.

Dina halaman saterusna, klik 'Tambahkeun item menu' sareng masihan nami kanggo halaman pelacak di nami sawah sareng milih Datang Pesenan ti kaca in link sawah. Teras pastikeun pastikeun tambahkeunana sareng simpen kana parobahan ieu kanggo toko online anjeun.

3. Parios tina Storefront Anjeun

Upami item na tambah kana navigasi bar anjeun, anjeun tiasa parios éta ti toko online sareng nguji sakedik.

Pasang, ciptakeun sareng nikmati genahna!

Facebook Comments