fbpx
Tinjauan ngeunaan E-commerce di Walanda
06 / 20 / 2019
Pelbagai Modél Bisnis, Rupa-rupa Kauntungan Affiliate
06 / 21 / 2019

Tinjauan Pasar E-commerce Asia Tenggara

Ukuran pasar

Jumlah pangguna Internét di Asia Tenggara, sareng khususna di 6 nagara-nagara ASEAN anu pangpanjangna, nambihan janten pasar anu henteu leres. Aya sabelas nagara di Asia Tenggara sareng 87% tina populasi Asia Tenggara aya di 6 di antarana, nyaéta Indonésia, Filipina, Vietnam, Thailand, Malaysia sareng Singapura, babarengan ASEAN. Padahal pasar e-commerce di Singapura langkung dewasa sareng pasar Malaysia langkung dinamis, di Indonesia, Thailand, Filipina sareng Vietnam, e-commerce masih kénéh dina tahap anu awal sareng tetep janten embung penting pikeun pertumbuhan ASEAN.

E-commerce di daérah ieu parantos ningkat ku langkung ti 62% CAGR dina taun 3 anu katukang dumasar kana laporan Google-Temasek e-Conomy SEA 2018. Laporan éta ogé ngiringan yén e-commerce bakal ngaleuwihan $ 100 milyar dina GMV ku 2025, tina $ 23 milyar dina 2018. Sanajan jumlah anu ngareureuwas sapertos, usaha online tetep diturunkeun, sekitar 2 -3% tina total penjualan ritel. Ieu pales dibandingkeun sareng sakitar 20% sareng 10% di Cina sareng AS masing-masing. Laporan ieu negeskeun kapercayaanana paningkatan para investor di daérah ieu.

Sareng numutkeun kana panilitian Hootsuite, warga Asia Tenggara langkung seueur nyéépkeun kana internét mobile ti mana waé di dunya anu sanésna. Pangguna Internét di Thailand nyéépkeun 4 jam sareng 56 menit unggal dinten nganggo telepon-langkung seueur di nagara sanés. Pamaké Indonésia, Filipino, sareng Malaysia, anu nyayogikeun sakitar 4 jam unggal dinten dina internét mobile, ogé mangrupikeun diantara 10 paling luhur sacara global dina hal patepungan. Ku ngabandingkeun, pangguna internét di Inggris sareng di AS nyéépkeun langkung ti jam 2 unggal dinten dina internét mobile, sedengkeun pangguna di Perancis, Jerman, sareng Jepang nyéépkeun jam 1 sareng menit 30.

Trend pasar

Aya timbulna e-commerce experiential - penemuan, hiburan sareng hubungan sosial.

Dina hiji waktos konsumen ngagaduhan pilihan balanja anu terbatas, boh offline sareng online, pangalaman mangrupikeun tukeur énggal. Konsumén hoyong langkung ti ngan ukur balanja kanggo anu diperyogikeun - aranjeunna hoyong mendakan produk anyar, dihibur, sareng kalibet sareng komunitas sareng rerencangan.

Hasilna, balanja online di Asia Tenggara parantos janten pangalaman sosial, beuki immersive.

Beuki, aplikasi e-commerce di daérah sanés ngan saukur platform transactional di-sareng-kaluar pikeun konsumen. Sabalikna, konsumen tiasa daptar kana aplikasi tanpa kagunaan mésér barang anu khusus sareng gantina ngotéktak produk sareng tawaran anu didamel ku platform e-commerce. Konsumén ogé hoyong ngobrol sareng para penjual pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan produk anu béda-béda, atanapi nangkep pakan sosial babaturan atanapi kulawarga.

Éta bahkan tiasa sumping ka aplikasi e-commerce pikeun meakeun eusi. Salaku conto, salah sahiji fitur anyar Shopee anu pang populerna nyaéta kuis aplikasi in-app interaktif anu tiasa anjeun maénkeun sareng kulawarga sareng babaturan, anu di-host ku selebriti.

Salaku wates antara balanja, sosial sareng hiburan musnah, waktos nyéépkeun kana aplikasi sareng kamampuan pikeun ngarebut perhatian para pangguna kamungkinan bakal janten métrik kinerja anu langkung penting pikeun platform e-commerce.

Platform e-commerce

Numutkeun laporan média asing, Shopee parantos janten platform e-commerce anu paling didatangan di Asia Tenggara, ngalahirkeun Lazada di tempat kadua sareng Tokopedia di tempat katilu, kalayan rata-rata 184.4 juta kunjungan dina desktop sareng jaringan mobile dina triwulan kahiji. 2019.

Dumasar kana hasil paniliti panganyarna ku iPrice Group sareng App Annie, patalimarga rata-rata Shopee sacara total ningkat 5%, utamina berkah kanaékan lalulintas di Indonesia sareng Thailand. IPrice ngungkabkeun yén nalika Shopee sanggup ngajaga momentum kamekaranna dina triwulan saméméhna, kuartal kahiji 2019 katempona puncak.

Samentawis éta, lalu lintas rata-rata Lazada turun 12% tina suku saacanna, ka 179.7 juta sémah dina kuartal kahiji 2019. IPrice nunjukkeun turunna bédana dina pamasaran kagiatan antara dua suku na. Leungit, Lazada tetep platform e-commerce anu paling dilongok di Malaysia, Singapura, Filipina sareng Thailand, numutkeun pangajaran na.

Samentawis éta, Tokopedia, Bukalapak sareng Vietnam Tiki aya diantara lima platform e-commerce anu pang populerna di Asia Tenggara, sanaos aranjeunna ngan ukur ngajual dina hiji pasar.

Di sagigireun Indonésia sareng Vietnam, platform e-commerce lokal sanés anu dijalankeun saé nyaéta Lelong, anu tempatna katilu di Malaysia. Argomall jajaran kaopat di Filipina; Qoo10 nomer hiji di Singapura; Chilindo katilu di Thailand.

Aktip balanja Ecommerce

Nalika ngeunaan aplikasi mobile, Lazada mangrupikeun pilihan luhur pikeun konsumen di Malaysia, Singapura, Filipina sareng Thailand, sedengkeun Tokopedia sareng Shopee mangrupikeun aplikasi anu paling populér di Indonesia sareng Vietnam masing-masing. Pikeun di Malaysia hususna, aplikasi balanja mobile anu sanés populér nyaéta Shopee, taobao, 11street sareng AliExpress. Samentawis di Singapura, Qoo10 Singapura, Shopee, taobao sareng ezbuy mangrupikeun lima puncak anu paling populér pikeun aplikasi e-commerce.

métode pamayaran

Indonesia pasti janten pasar poténsi kanggo pamayaran mobile. Bukalapak, platform e-commerce anu paling populér di daérah éta, digawé sareng DANA (dirojong ku keuangan keuangan) pikeun ngaluncurkeun e-dompet bukaDana BukaDicil, tujuanana pikeun masihan konsumen pikeun mayar pamayaran digital anu langkung aman sareng langkung pikaresepeun.

Di Malaysia, 50% konsumen prihatin kana kaamanan sareng panipuan anu dibawa ku dompét sélulér. Tapi Malaysia parantos ngagaduhan langkung ti 30 penerbit e-mata uang, dumasar kana bank sentral, BNM. Gemblengna, aya sababaraha prospek positif pikeun e-pembayaran, sapertos GrabPay ti Singapura, alipay sareng WeChat pangmayaran ti China, sareng pesaing lokal naekeun sareng Touch 'n Go.

Ngeunaan 80 per cent of Thai ngagaduhan akun bank, tapi 5.7 per cent ngagaduhan kartu kiridit. PayPal mangrupikeun kaedah pembayaran paling populér pikeun e-dompet. Sareng pikeun kartu, pasar ampir didominasi ku Visa (79%) sareng MasterCard (20%). Thailand ngadorong langkung seueur pamilon industri pikeun ngadamel pembayaran mobile. LINE nyayogikeun Rabbit LINE Pay, ngalayanan anggaran 4.5 juta di Thailand. Garena nawiskeun dompét AirPay, kitu ogé dompet TrueMoney. Métode cashless sanésna nyaéta program pamayaran éléktronik nasional PromptPay.

Dina komunitas "Cash mangrupikeun raja" di Vietnam, Cash on Delivery mangrupikeun modeu pamayaran anu dominan. MoMo ngembang kana panyadia dompét sélulér sélulér pangageungna di Vietnam ku ngawangun kerjasama sareng rupa-rupa pamaén lokal sareng nyayogikeun para nasabah sareng pangalaman bonjour.

Kartu bank mangrupikeun padika pembayaran anu paling populér di Singapura anu dimekarkeun pisan. Singapura gaduh masalah ngeunaan kaamanan data sareng privasi dina pembayaran éléktronik. Aya permasalahan yén sababaraha lembaga keuangan di Singapura beroperasi sacara mandiri sareng pola ngaluarkeun kartu bank parantos lengkep. Ngeunaan 56 per cent Kartu kiridit direncanakeun pikeun dikaluarkeun ku lembaga lokal.

Panipuan tingkat luhur sareng serangan cyber di Filipina nyababkeun konsumen waspada tina transaksi online. Keuangan antar Alibaba, ditéang sareng GlobeTelecom, panyayogi layanan ponsel anu kondang di Filipina, Mynt, perusahaan kauangan digital, sareng grup Ayala, operator pusat balanja, ngaluncurkeun promosi "pembayaran pamariksaan" GCash di Filipina.

Tax Rconto

Gambar di luhur nunjukkeun kaayaan peraturan pajak e-dagang di sakuliah genep pasar Asia Tenggara. Di Indonésia sareng Thailand, pajak e-dagang diprediksi pikeun nguasaan perdagangan sosial sabab, henteu sapertos pasar, aranjeunna henteu dikendali. Singapura ogé tiasa ningali penurunan balanja lintas wates nalika harga ningkat kalayan ngenalkeun Pajak Barang sareng Jasa (GST) ngeunaan barang e-dagang sareng jasa ti luar negeri. Ayeuna, 89% sadaya transaksi lintas wates di wilayah Asia Pasifik dilakukeun ku urang Singapura.

logistik

Tabel di handap ieu nunjukkeun peringkat panganyarna sareng réngking nagara tina Indéks Prestasi Logistik 2018 Bank Dunia (FPI), hiji analisa global jero anu ngabandingkeun ngabandingkeun puluhan nagara pikeun ngitung sareng rangking kamampuan logistik na.

Sadaya nagara ieu ayeuna ngalaman urbanisasi gancang, anu biasana nyababkeun naekna paménta pikeun prasarana sareng barang konsumen. Aya kamar penting pikeun perbaikan, ti saprak infrastrukturna tetep kirang.

Sareng perusahaan logistik kedah nyayogikeun paménta naék sareng ngadukung kagiatan ékonomi anu unggal nagara. Nyadaptasi kana téknologi anu gancang-gancang téh perlu pikeun nyebatkeun solusi anu éfisién. Manajemén anu hadé tina prosés logistik butuh efisiensi sareng kabébasan. Kusabab éta, perusahaan logistik kedah mendakan téknologi anu tiasa ngarobihkeun sadaya ranté pasokan.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments