fbpx
Pelbagai Modél Bisnis, Rupa-rupa Kauntungan Affiliate
06 / 21 / 2019
Agén Umbaran 10 Luhur di China kanggo Ékspor sareng Ékspor Trading Internasional
06 / 21 / 2019

10 Pangalusna Pangiriman, Logistik atanapi Kargo Pangiriman Nganteurkeun ti China ka Dunya

Kalayan pangwangunan globalisasi ékonomi, perdagangan cross-border nambah. Sareng pikeun kauntungan harga produk Cina, beuki seueur produk Cina diekspor di sadunya, sareng janten seueur deui paménta produk Cina supados dikirim ka sadunya. Upami anjeun kedah ngajual produk ti China ka nagara sanés atanapi anjeun badé ngimpor atanapi mésér produk ti China, anjeun panginten hoyong milarian agén pengiriman anu langkung saé sareng langkung terang ngeunaan perusahaan logistik anu saé. Ieu di handap bakal ngenalkeun 10 pengiriman barang, logistik atanapi pengiriman barang anu nganteurkeun ti China ka sakuliah dunya.

1. CJDropshipping.com

CJDropshipping diadegkeun di Cina tiasa janten agén pengiriman pikeun bisnis na nyertakeun pengiriman barang. Éta mangrupikeun platform dropshipping anu nyayogikeun produk sumber, pangolahan mesen, sareng pengiriman barang serelek ti China ka seluruh dunya. Éta gaduh kauntungan harga duanana dina harga produk sareng biaya pengiriman.

Éta méré rupa-rupa cara pengiriman ka klien anu dipilih, sanaos sawates dugi ka nagara tujuan sareng beurat pakét. Éta ngagaduhan antarmuka pikeun pariksa pamariksaan metode pengiriman, biaya pengiriman ogé waktos kiriman ti hiji nagara ka nagara anu sanés gampang. Saatos asupkeun inpormasi anu aya, anjeun tiasa ningali padika pengiriman anu béda sareng biaya pengiriman waktos anu beda sareng tiasa milih padika anu paling cocog.

2. CJPacket.com

CJPacket mangrupikeun platform anu ngan ukur masihan hiji metode pengiriman tapi langkung mirah nalika produk anu sami dikirimkeun dina waktos anu sareng. Sareng ogé nyayogikeun nyukcruk logistik tina asal kana tujuan anu anjeun tiasa asupkeun nomer pelacak sareng pariksa inpormasi logistik bungkusan. Di dunya anu sanés, éta nyayogikeun ranté logistik anu lengkep.

Pikeun produk biasa anu beuratna 1 kg sareng panjang 20cm, duanana lebar sareng jangkungna, upami anjeun badé ngintunkeun ti China ka Amérika Serikat, anjeun ngan kedah mayar $ 11.63 sareng bakal nganteurkeun kana tujuan anu dugi ka 5 ka 10 dinten . Dina babandingan, produk kapal éta disamaan ku China EMS, tapi hargana CJPacket langkung mirah. Produk anu sami sapertos anu disarioskeun di luhur diperyogikeun dibayar $ 26.65 sareng ogé disayogikeun ka tujuan antara 5 ka dinten 15 upami anjeun milih China EMS.

3. Jewelshipping.com

Jewelshipping mangrupikeun metode pengiriman ekslusif sareng dipercaya anu diciptakeun pikeun barang-barang alit pikeun eCommerce, sapertos perhiasan anu tiasa asal namina. Éta tiasa ngintunkeun potongan-potongan alit ti China ka Amérika Serikat kalayan rata-rata dinten 7 kalayan biaya anu saé pisan. Éta henteu ngan pengiriman gancang tapi ogé tiasa dilacak. Ngan lebetkeun nomer tracking sareng anjeun bakal kéngingkeun inpormasi logistik bungkusan na.

Janten naon definisi potongan leutik? Éta mangrupikeun hal anu ketebalan <1cm sareng beurat <100g. Eta sayogi nganggo pengiriman ti China ka nagara sanés sareng pengiriman domestik. Upami anjeun ngiringan eCommerce sareng gaduh potongan alit pikeun ngirim ti China, éta mangrupikeun pilihan anu saé.

4. Comeorders.com

Éta mangrupikeun platform anu terintegrasi logistik wates anu profésional, akurat, calakan sareng ngalebetkeun sareng seueur perusahaan terkenal sapertos Shopify sareng Aliexpress. Salila sababaraha taun, dipercaya ku langkung seueur ti toko eCommerce 100,00 sareng nyayogikeun jasa logistik pikeun aranjeunna. 98% palanggan wareg ku sababaraha pesenan sareng jasa logistik anu langkung saé ogé ngabantuan klien pikeun ningkatkeun retakan nasabah.

Éta ogé nyayogikeun pakét nyukcruk sareng ngarojong kurir 600 di sakuliah dunya. Éta tiasa ngahontal nyukcruk-waktos sareng nyayogikeun jasa anu akurat sareng gancang dumasar kana analisis data gedé anu cerdas. Salajengna, éta ngintegrasikeun sareng Shopify sareng platform eCommerce sanésna, para pembeli tiasa ngalacak pakét di toko anjeun.

5. Logistik MOL

MOL Logistics gaduh kantor pusat di Jepang sareng ngagaduhan jaringan kantor global. Situs bisnisna nutupan nagara 27 sareng 126 Kantor / situs bisnis. Sarengna ngagaduhan kantor instansi 179 lembaga anu nutupan nagara 51.

MOL Logistics ngoperasikeun liwat jaringan global di sakuliah dunya sareng nawiskeun barisan jasa jasa logistik kalebet hawa sareng sagara maju. Aranjeunna terus-terusan ningkatkeun kualitas jasa kami pikeun nyocogkeun dina palayanan kabutuhan logistik palanggan.

MOL Logistics parantos nyandak angkutan udara internasional salaku bisnis inti na saprak dasarna di 1960. Hatur nuhun kana sajarah perusahaan anu panjang, MOL Logistics tiasa nganggo pangalaman sareng kaahlianana pikeun nyayogikeun jasa transportasi panto-ka-pintu ku jaringan global na. Éta alus teuing dina ngangkut kargo dina kaayaan puncak.

Salaku perusahaan pengiriman NVOCC, MOL Logistics, ngan pikeun pengangkatan udara na, nganggo nyayogikeun jaringan luar negeri anu kuat sareng nyayogikeun palintangan sareng kualitas pikeun jasa pengiriman panto. Husus, Kargo Laut Internasional kalebet jasa FCL, Layanan Wadah Campuran, Jasa Kontén Khusus / Layanan Véter Konvensional, Pangangkut Dagang Triangle / Pengangkutan Global Multilateral, Layanan Wadah Campur Campuran pikeun Kargo Berbahaya, Layanan Konsolidasi Pembeli.

6. coscoshipping.com

Perusahaan Samudra Pasundan (Grup) diadegkeun dina 1961 dipiboga ku pamaréntah Cina sareng ngagaduhan markasna di Shanghai. COSCO mangrupikeun pamangkrutan bulk panggedéna di Cina sareng jajaran minangka salah sahiji panggedéna di dunya.

Dina bulan Pebruari 2016, COSCO Group ngagabung sareng Cina Shipping Container Lines (CSCL), sahingga ngabentuk COSCO Shipping Corporation.

Saatos ieu, ayeuna perusahaan 4th pangiriman panggedéna di dunya, perusahaan pangiriman panggedéna di luar Éropa sareng salah sahiji ngan ukur perusahaan 4 anu ngagaduhan kapasitas total luhur 1 juta TEU.

COSCO ayeuna gaduh 5 kapal 10 kapal paling gedé, unggal anu tiasa ngadamel wadah 19,000 dua puluh suku. Dina total, grup ngagaduhan kapal 361 anu 285 mangrupakeun kapal wadahna. Éta ogé nyertakeun nagara-nagara atanapi daérah 85 sareng palabuhan 267 sareng ngagaduhan garis pengiriman 355 ogé 1,539,618 TEU.

Ieu nawiskeun ka para nasabahna seueur jasa, kalebet wadah Wadahna, Pengiriman Kargo Bulk Garing, Pengiriman Minyak sareng Gas, Pengangkutan Spésialisasi sareng Umum, Sektor Kauangan Pengiriman sareng Pelayanan Liner Penumpang.

7. ups.com

UPS mangrupikeun pamawa ekspres panggedéna sareng perusahaan pangiriman pakét. Kantor pusat di Seattle, AS, éta ngirim langkung seueur tina bungkus 14.8 juta di langkung ti nagara 200 di sakumna dunya unggal dinten. Éta téh agén kargo ogé agén kurir anu.

UPS Worldwide Express Freight service nyayogikeun kiriman internasional gancang di sakumna dunya. Upami anjeun gaduh kiriman internasional ageung tapi wanci ngagancangkeun, éta mangrupikeun pilihan anu saé. Barang impor sareng ékspor anu langkung seueur tibatan 150 LBS / 70 kg parantos sumping di pasar global utama dina jangka waktu 1-3.

Sareng UPS Worldwide Expedited nawiskeun adat-diberesihan, pangiriman dinten-pasti ka langkung ti nagara sareng wilayah 220 dina dua dugi ka lima usaha. Upami wates waktosna langkung fleksibel, jasa global anu paling saé ieu tiasa ngabantosan anjeun saimbang gancang-gancang. Kéngingkeun pangiriman anjeun dimana aranjeunna kedah henteu ngaleungitkeun anggaran Anjeun.

Salaku agén pelesiran adat terbesar di dunya, sareng salah sahiji jaringan udara udara pangpentingna di dunya, éta nyayogikeun para klien nganggo jasa pangiriman tanggal anu ditunjuk, pikeun mastikeun pangiriman panto-ka-pintu dina waktuna, sareng nyertakeun langkung seueur ti nagara sareng wilayah 50. Éta ogé nyayogikeun jasa pengiriman profésional sapertos pengiriman barang, pengiriman barang, sareng pengiriman multi-operator.

8. chrobinson.com

CHRobinson mangrupikeun panyadia logistik pihak katilu anu paling gedé di dunya sareng nyayogikeun solusi ranté suplai inovatif ka konsumén di dunya. Ku angkutan barang, éta mendorong ékonomi dunya. Markas perusahaan na di Amérika Kalér sareng gaduh perusahaan brunch ageung di Asia, Eropa, sareng Amérika Kidul.

Kalayan pangalaman logistik sareng angkutan barang anu beunghar, mangrupikeun pamawa pangiriman kapal anu paling gedé (NVOCC) kalayan volume pengiriman barang panglegana ti China ka Amérika Kalér, sareng salah sahiji lima NVOCC anu luhur anu ngaladénan Asia, Asia Tenggara, sareng bawana India. Sadaya ieu pantes dipercanten.

Kalayan jaringan éksténsif cabang sareng supplier, éta gancang sareng éfisién ngintunkeun ampir kargo di mana waé di dunya. Éta angkat intermodal pikeun mindahkeun barang-barang di sakuliah Asia sareng di sakumna dunya. Éta henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun barang ku treuk, kereta api, pesawat, sareng kapal di sakumna dunya tapi ogé ningkatkeun ranté suplai klien.

9. fujibuturyu.co

Fuji Logistics diadegkeun dina 1975 ngagaduhan bisnis logistik domestik sareng internasional. Markasna aya di Jepang sareng sababaraha perusahaan brunch di Cina, Éropa, Malaysia, Singapura. Ieu mangrupikeun panyadia Layanan Logistik terpadu, kalebet usaha logistik (Pengangkutan, pak, panyimpen, jeung sajabana), bisnis manajemén Logistik sareng saterasna.

Jaringan logistik internasionalna nyayogikeun palanggan pikeun layanan logistik global anu henteu aya watesna. Éta gaduh jasa pengiriman barang anu cocog sareng murah sareng jasa hawa gancang. Jaringan distribusi Fuji Logistics aranjeunna dipasang dina unggal pusat logistik ngamungkinkeun pikeun ngirim barang anu dipikabutuh dina waktosna. Kanggo bisnis logistik internasional anu ageung sareng bagong, para nasabah tiasa mikeunana ka agén logistik Fuji sareng konsentrasi kana usaha inti na.

Di China, Fuji Logistics (China) Co, Ltd mangrupikeun salah sahiji perusahaan gabungan luar negeri na. Aranjeunna parantos ngadamel perusahaan ieu minangka titik konci dina jasa logistik komprehensif internasionalna pikeun nyayogikeun jasa logistik domestik anu paling cocog dina China, gawé bareng Fuji Logistics (Dalian FTZ) Co, Ltd, sareng Fuji Logistics (Shanghai) Co., Salajengna, ku International Transportation Services, Ia cocog pikeun ngirim barang ti China ka nagara sanés, khususna Jepang, Eropa, Malaysia, Singapura.

10. cargofromchina.com

Minangka agén kargo / maju Cina anu agén / maju, Cargo From China Limited (aka CFC) mangrupikeun lokal sareng global. Éta tetep fokus kana nyayogikeun jasa pengiriman laut / hawa / rel / kurir pikeun eksportir domestik sareng impor dunya ti saprak 2003. Éta henteu ngan ukur ngirim peti, palet, karton, bungkusan, bungkusan, dokumén, langkung penting, nganteurkeun usaha sareng kabagjaan. CFC tiasa nyayogikeun Pengiriman ku laut, ku udara, ku rel, ku kurir, sareng cara multimode sareng tiasa ngabantosan para nasabah ngangkut komoditas China ka tujuan anu béda di nagara-nagara anu béda dina waktos anu pas, éfisién sareng patuh. Henteu janten masalah pengiriman FCL (beban konténer pinuh), kiriman LCL (kirang ti beban wadahna), kiriman hawa, kiriman rel atanapi kiriman kurir ekspres.

Cargo Laut

Hawa Pengiriman Udara

Hatur nuhun ka mitra sadunya sareng hubungan anu saé sareng garis laut, maskapai, sareng operator internal sareng internasional anu sanés, aranjeunna ahli dina:

  • Truk daratan ti supplier / produsén anjeun ka port muatan atanapi bandara
  • Konsolidasi sareng gudang gudang di / caket port palabuhan atanapi bandara
  • Ruang wadahna tempat ti pembawa paling mahal
  • Jasa kiriman laut FCL sareng LCL ka dunya
  • Pangiriman hawa ka dunya
  • Ladenan kiriman rél ka Rusia, Mongolia, Asia Tengah, sareng Éropa
  • Deklarasi / clearance adat, asuransi, karya tulisan anu aya
  • Sareng seueur anu mendakan kumaha kami tiasa nguntungkeun tina manajemén ranté suplai anjeun

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments