fbpx
Tinjauan Pasar E-commerce Asia Tenggara
06 / 20 / 2019
10 Pangalusna Pangiriman, Logistik atanapi Kargo Pangiriman Nganteurkeun ti China ka Dunya
06 / 21 / 2019

Pelbagai Modél Bisnis, Rupa-rupa Kauntungan Affiliate

Kusabab update CJ Affiliate dina ahir Mei, kuring nunjukkeun anjeun sadayana parantos ngalaman mangpaatna pikeun sababaraha gelar. Tina naon anu kuring diajar, desain antarbeungeut pamaké langkung ringkes anu ngamungkinkeun interaksi anu langkung saé; reureuh malah langkung pondok kusabab operasi lancar; sagala rupa data dianalisis ditambah dina dasbor pikeun ngabantosan anjeun ngartos bisnis anjeun kalayan jelas. Najan kitu. sakabéh ieu ngan ukur nambihan. Fitur anyar anu paling penting nyaéta kami tilu modél bisnis anyar pikeun nawiskeun anjeun setélan pisan saderhana atanapi produk eksklusif kalayan kauntungan anu kasep.

Aya opat modél bisnis dina ayeuna. Nanging, henteu aya model anu anjeun pilih, anjeun tiasa teras-terasan yakin ngeunaan produk, pamrosésan mesen, kiriman sareng jasa saatos dijual - kami bakal ngurus sadayana sareng jaga anjeun museurkeun kana ngan ukur bisnis. Nya, hayu urang nganggo heula model-model ieu heula.

1. Modél Asli

Hiji ieu ngagaduhan watesan paling saeutik dina toko online anjeun. Anjeun bébas mendesain antarmuka utama halaman wéb anjeun, milih produk anu kedah diical dumasar kategori sareng saluyukeun harga produk sareng tingkat komisi. Upami anjeun kataji, mangga parios artikel ieu kanggo langkung rinci> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Punten dicatet upami anjeun parantos janten anggota gabungan, Model Asli bakal dipilih sacara standar dina versi énggal.

2. CJDropshipping Default

Naha teu hoyong nyetél naon waé pikeun situs afiliasi anjeun? Langkung langkung resep nyieun artos ku cara paling gampang? Dina hal ieu, modél standar kami cocog sareng anjeun.No operasi sanésna diperyogikeun tibatan pendaptaran sareng nambihan inpormasi akun panampa anjeun. Konsumén anjeun bakal langsung mésér produk tina situs web CJ resmi kalayan harga kami via link anjeun anu dibagi sareng 2% tina nilai pamilana anu bakal diitung salaku komisi anjeun. Éta pisan. Sederhana sederhana?

3. Produk Pribadi

Kalayan model ieu, anjeun tiasa milih potongan 40 produk trending anjeun tina CJDropshipping. Produk anu dipilih ieu bakal disumputkeun dina CJDropshipping ti saha waé sareng ngan katingali dina halaman wéb anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun janten langkung saing di pasar saprak produk anu ekslusif pikeun anjeun. Ku sabab éta, anjeun tiasa nyetél harga naon waé komisi. Salian ti éta, fitur antarmuka oge sayogi saengga anjeun tiasa gaduh logo, spanduk sareng domain anjeun pikeun situs wéb.

4. Produk Bujang

Antarmuka khusus ogé sayogi dina modél ieu. Upami anjeun nganalisa yakin ngan ukur hiji produk, anu unggul, maka palatih murid atanapi babaturan anjeun ngajual éta pikeun nyandak payout anu loma. Heboh! Cukup nyetél sadayana halaman wéb ngan ukur hiji produk pribadi sareng tingkat kauntungan anu anjeun resep. Anjeun tiasa pasang paménta sumber dina produk naon waé pikeun kami sareng ngalengkepan produk anu diimpor ku sistem anu kuat kami. Produkna sanés ngaganggu pikeun anjeun deui.

Sorotan sanés tina program gabungan kami nyaéta domain adat. Eta sayogi pikeun Produk Pribadi, Produk Tunggal sareng Model Asli. Ku sabab éta, anjeun kedah milih modél anu munggaran sareng nyetél domain. Punten dicatet yén nalika domain disetél atanapi aya konsumén anu kadaptar anu aya hubunganana sareng akun afiliasi anjeun, modél bisnis anjeun moal tiasa dirobih. Akun gabungan anyar diperyogikeun pikeun mindahkeun modél éta. Janten cekkeun kana katerangan ka opat model di luhur ieu sareng taliti sacara saksama.

Upami anjeun milih modél anu gaduh fitur domain anu disayogikeun, hal anu sanésna anjeun jaga nyaéta kumaha carana ngahubungkeun domain anjeun ka antarmuka kami. Janten didieu!

Dina 'Toko Online'> 'Setélan Umum', klik 'Customize' handapeun Domain Wayah. Lebetkeun domain anjeun nganggo http: // atanapi https: // sareng teraskeun ka 'Next'.

Pikeun pariksa domain anjeun, tuturkeun léngkah dina FAQ kami, salin sareng tambihan inpormasi ka manajemén DNS anjeun, sareng masihan file Pem / Key upami diperyogikeun.

Saatos ieu, di 'Online Store'> 'Detailed Setting', nyetel nami toko anjeun, istilah panggunaan sareng kabijakan privasi supados para nasabah tiasa ngartos sareng ngarasa aman dina halaman wéb anjeun.

Tukang tapi teu saeutik, anjeun tiasa panginten seueur anu anjeun bakal nampi tina program afiliasi ieu. Nalika milih modél bisnis anjeun, anjeun bakal ningali bagian anu dingaranan 'Komisi Komisi'. Ieu sabenerna ditangtukeun ku harga produk. Upami hargana sami sareng harga kami, maka lajuna 2% tina nilainya. Upami hargana anjeun langkung luhur tinimbang anu sanés, maka bédana harga nyaéta komisi anjeun. Naon waé tingkatna, komisi kasebut tiasa ditarik ngan ukur aya sapuluh konsumén anu mayar di akun anjeun. Sareng anjeun tiasa ngaraosan kauntungan tina pelanggan tinangtu salami sataun dimimitian ti urutan kahiji.

Éta lumayan pisan. Punten wartosan abdi upami anjeun masih gaduh patarosan anu aya hubunganana ku mairan di handap. Sing senang-senang!

Facebook Comments