fbpx
Padika Pamayaran Online Brasil
07 / 01 / 2019
Alesan & Resolusi Cara 10 Éta Media Sosial Eusi Ngalengkepan Pelanggan
07 / 02 / 2019

Kualitas Inspection Service

tés kualitas
CJ tawarkeun INSPESI Kualitas GRATIS AYEUNA!
Kualitas mangrupikeun sadayana tanpa éta, sadayana henteu aya nanaon!

Jenis Inspéksi
Waragad pamariksaan
Catetan

Barang anu Dibeuli ku CJ

FREE
Pamariksaan acak 10% - 50%

Tambahan / Pamariksaan pinuh $ 120 / Day / Person
Barang nu Dibeuli ku Konsumén sareng Disimpen di CJ
$ 120 / Day / Person
Pamariksaan Nurutkeun Sarat Pelanggan
Pamariksaan di Pabrik
$ 120 / Day / Person
Invoice Belanja sanésna (Pengangkutan, Tempatna & Kadaharan)

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!