fbpx
Naon pusing Anu Lieur dina Bisnis Pangiriman Drop? - Metode Pangembangan Sejarah Pangiriman
07 / 01 / 2019
Kualitas Inspection Service
07 / 01 / 2019

Padika Pamayaran Online Brasil

Sateuacan buru-buru narjamahkeun halaman wéb anjeun ka Portugis, atanapi pramuka pikeun ruang kantor di Sao Paulo, éta patut nyandak waktos kanggo mertimbangkeun kumaha poténsi palanggan Brasil anjeun resep mayar barang atanapi jasa anjeun. Pamakéan kartu di Brazil relatif luhur sareng urang Brazil jarang mayar nanaon langsung. Kaseueuran transaksi online dibayar di installment. Métode dumasar kontéks sapertos Boleto Bancário populér ogé sareng bakal masihan usaha aksés ka Brazil tanpa kartu kiridit.

Padika Pamayaran Online Brasil

Populasi di Brazil: 202 Juta
Nembes Internét: 53%
Penetrasi Smartphone: 26%
Indéks Daya Galeuh: 38

Kartu Kiridit – Kongsi Pasar: 69%
Minangka salah sahiji cara anu paling umum & populer pikeun konsumén pikeun mésér pembelian online, kartu kiridit dianggo dina 69%. Perusahaan finansial multinasional sapertos Visa, MasterCard, Maestro, American Express jeung Discover prosés pamayaran antara padagang sareng bank anu ngaluarkeun kartu, anu ngamungkinkeun jutaan pangguna di saindenging jagad nyieun pameseran nganggo kartu kiridit branded. Nanging, penting pikeun ngabédakeun antara kartu kiridit nasional sareng internasional. Kartu nasional ngan ukur tiasa diolah di Real Brazil (BRL), sedengkeun kartu kiridit internasional tiasa ngolah dina mata uang asing sareng lokal. Tapi, sakumaha mung 20% pembeli Brazil gaduh aksés ka kartu kiridit internasional, éta konci pikeun padagang ngagaduhan aksés ka kartu kiridit lokal.

Boleto Bancario – Pasaran Pasar: 24%
Boleto Bancario mangrupakeun metodeu pamayaran Brasil online anu populér anu ampir-panipuan. Éta ngamungkinkeun para nasabah mayar sadayana atanapi online. Aranjeunna tiasa mayar kontan, ngalangkungan mobile, atanapi ngalangkungan perbankan online ku cara nganggo barkod / baucar. Aya résiko nol ngecas kalayan metode pamayaran ieu di Brazil. Konsumén anu mayar online nganggo Boleto Bancario ngeusian formulir online kalayan inpormasi pribadi sareng nampi barkod / baucar anu tiasa dicitak, anu teras aranjeunna tiasa nyandak kana bank lokal atanapi toko genah pikeun netep ngagunakeun kontan atanapi pilihan pembayaran anu sanés ditampi di dinya.

Hipercard mangrupikeun kartu kiridit lokal anu katampi di Brazil. Aya 13 juta kartu anu dikaluarkeun. Hipercard ngagambarkeun 8% tina total pangsa pasar kartu kiridit.

Dompét jasa di Brazil mirip naon anu disayogikeun di nagara-nagara sanés. Boh PayPal sareng MercadoPago ngawenangkeun para pamaké pikeun nyimpen, atanapi nambihan artos kanggo "dompét maya".

MercadoPago mangrupikeun platform pembayaran online anu ngagampangkeun pikeun ngirim sareng nampa pangmayaran online di Brazil. MercadoPago ngarojong rupa-rupa padika pembayaran, kalebet kiridit kiridit lokal sareng kartu prabayar.

PagSeguro mangrupikeun pilihan pamayaran online Brasil anu ngamungkinkeun padagang pikeun nampi pangmayaran kalayan kartu kiridit sareng pangiriman bank online. Éta mangrupikeun cara anu aman pikeun nasabah mayar sareng kartu kiridit lokal sacara lokal sareng internasional di Brazil.

Pembiayaan e- sayogi di sababaraha bank, sapertos Itaú, Bradesco, sareng Banco do Brasil. Éta henteu biasana dianggo, saprak bank ngabutuhkeun nasabah ngagaduhan kiridit pre-disatujuan ku bank sateuacan transaksi.

Transfer Bank mangrupikeun cara anu efektif pikeun ngadamel pamayaran di Brazil. Pamaké ngan saukur mindahkeun dana sacara online langsung tina hiji akun ka anu sanés atanapi ngadamel transfer di cabang bank Brasil lokal sapertos Banco do Brasil, Itau, Bradesco, Banrisul sareng HSBC.

Kartu Prabayar mangrupikeun kartu anu aya wates anu biasana dianggo kanggo mayar jasa khusus (telepon sareng cara transportasi umum anu dikaluarkeun ku konsesi jasa masarakat sareng kartu makan anu otorisasi pertubuhan komérsial).

Kasimpulanana

Pikeun padagang internasional anu hoyong mangtaun kakiaran di pasar Brasil, disarankan pikeun éling éta:

Seueur anu mayoritas konsumen Brasil nganggo kartu kiridit, tapi kusabab kadali mata uang sareng larangan bank, saleresna mung tiasa dianggo dina tukeur lokal. Ku alatan éta, padagang internasional disarankan pikeun ngolah pembayaran lokal.

Boleto Bancario mangrupikeun metode pangmayaran lokal anu nyababkeun sakitar 24% tina transaksi online, ngajantenkeun pilihan anu kedah dibutuhkeun pikeun padagang internasional serius ngeunaan ngahontal panongton massa di pasar.

Alatan sabagian kana kahoyong pamayaran lokal sapertos mayar ku cara installment sareng nganggo metode lokal sapertos Hipercard, PagSeguro parantos lambat dina pemberontakan, dibandingkeun pasar séjén anu muncul. Sanajan kitu ieu robih, sareng mobile gancang-gancang jadi saluran penjualan konci di Brazil.

Facebook Comments