fbpx
Kualitas Inspection Service
07 / 01 / 2019
Panas Ngajual Panas dina Pasokan Peté
07 / 02 / 2019

Alesan & Resolusi Cara 10 Éta Media Sosial Eusi Ngalengkepan Pelanggan

Média sosial tiasa janten boon mutlak pikeun bisnis Dropshippers sareng merek. Hoyong tetep panongton média sosial anjeun resep sareng aktipitas? Hoyong ayana média sosial anjeun dipuji janten sabalikna tina anu pantes? Aya sababaraha kasalahan média sosial anu sering dilakukeun ku pamilik bisnis anu henteu ngan ukur ngaganggu konsumén; aranjeunna tiasa sareng ngalakukeun anu mendorong para nasabah jauh ti merek anjeun.

Eusi média sosial anu berkualitas penting pisan pikeun pamasaran média sosial anu suksés, janten éta penting pikeun para pamasar pikeun ngaidentipikasi naon anu dipikaresepna para nasabah sareng anu teu karep. Anyar-anyar, Adobe ngadamel kajian anu anyar pikeun 1,000 urang konsumen, anu eusina anu paling ngaganggu aranjeunna.

Cara 10 yén média sosial eusina ngaganggu palanggan

1. 39% konsumen janten jengkel ku eusi anu teuing teu jelas atanapi kirang ditulis
alesan: Manusa gagal, jadi kasalahan gramatikal teu bisa dileungitkeun sajauh beunghar anu prihatin. Punten émut yén eusi panjang teuing atanapi kirang diédit tiasa janten pangalaman anu goréng pikeun konsumen, anu bakal nyegah aranjeunna maca sareng ngaksés langkung seueur inpormasi.

resolusi: Hadé pisan pikeun ngagunakeun kecap anu jelas, singket tur akurat. Saatos kontén anu diédit réngsé, ulasan deui pikeun mastikeun kualitas. Urang henteu kedah sampurna nalika nyunting eusi, tapi urang kedah tetep émut yén konsumen hoyong kahartos sareng nyerna eusi.

2. 28% konsumen diganggu ku eusi anu kirang dirancang
alesan:
Tujuan eusi anu dilakukeun nyaéta pikeun ngaktipkeun pamiarsa média sosial anjeun pikeun janten pamiarsa nyata. Upami kontén sareng desain anjeun henteu pikaresepeun, upaya anjeun moal dibayar.

resolusi: Nalika kontén visual dikawasa dina média sosial, dimana waé mungkin, pastikeun sadayana dina kontén sacara pikaresepeun. Upami anjeun henteu saé dina desain kreatif, kéngingkeun anggota sanés dina tim anjeun kanggo pitulung, atanapi milarian templat desain ti platform perangkat lunak desain grafis online (sapertos Canva).

3. Seuseueurna konsumen jengkel ku eusi anu teuing pribadi atanapi malah anéh
alesan:
Personalization bakal ngejantenkeun para palanggan, tapi personalisasi kaleuleuwihan ngan bakal ngajadikeun jalma ngarasa anéh. Sakumaha anu dipidangkeun dina bagan di luhur, saloba 82% palanggan bakal ngeureunkeun mésér tina hiji merk upami meuntas ku kaalaman pribadi anu luar biasa.

resolusi: Konci pikeun henteu nguciwakeun konsumen nyaéta nempatkeun diri anjeun dina sapatu sareng nempatkeun eusi kana kaayaan para nasabah, tapi dina waktos anu sami, moal langkung pribadi sareng ngajantenkeun aranjeunna ngarasa anéh.

4. 23% konsumen kaganggu ku kontén anu parantos katingal sateuacanna, atanapi bihari
alesan:
Merek di unggal industri terus-terusan nyebarkeun eusi, rék ngahontal tujuan anu sami. Tapi kanyataanna, tulisan téh langkung manéh ngahasilkeun persaingan pasar sengit. Ati-ati sareng ieu - langkung seueur konsumen ningali konsép, kurang pangaruhna anu gaduh. Upami merek anjeun mangrupikeun 3rd atanapi 4th parantos ngabagi eusi anu sami, Sigana pincang sareng nilai anu langkung rendah.

resolusi: Nambahkeun ideu / opini anjeun pikeun eusina langkung seueur.

5. Pamakéna sering ngaganggu ku eusi anu teu relevan pikeun aranjeunna
alesan:
Pamakéna resep ngeunaan eusi anu aya hubunganana sareng masalah spésial atanapi kaayaan pribadi, upami éta tiasa nguciwakeun kasatiaan sareng sayang ka merek, atanapi henteu ngalemkeun palanggan ti mésér.

resolusi: Penting pikeun tetep émut dina konsumen target nalika ngédit eusi supados sagala anu anjeun pasang tulisan pikeun aranjeunna dina sababaraha cara. Relevansi & koherensi eusi anjeun bakal ngajantenkeun brand anjeun salaku sumber pikeun konsumen. Ngan upami kontén anjeun relevan sareng konsumen bakal konsumen perhatosan ka merek anjeun.

6. 21% konsumen diganggu ku eusi anu henteu dioptimalkeun pikeun alat na
alesan:
Ukuran layar tiasa beda-beda pisan ti sababaraha alat.

resolusi: Nganggap yén sabagéan ageung pangguna média sosial biasa sareng nganggo alat-alat sélulér, para pemasar kedah nyobian anu saé pikeun nyayogikeun kontén anu dioptimalkeun pikeun alat sélulér, ku kituna ngajantenkeun pangalaman maca anu langkung saé pikeun pangguna média sosial sareng ngahontal langkung transformasi.

7. 17% konsumen diganggu ku eusi tanpa video atanapi gambar
alesan:
Nalika jalma masih resep maca ayeuna, para nasabah langkung resep video & gambar anu pikaresepeun tibatan teks polos.

resolusi: Unggal platform média sosial condong ngagunakeun gambar & pidéo langkung ageung, gambar sareng video disarankeun saé pikeun gambaran anu langkung saé.

8. 16% konsumen diganggu ku eusi barang anu parantos ngagaleuh
alesan:
Kumaha frustrating mangrupikeun nampi eusi Kupon saatos ngagaleuh?

resolusi: Nyalametkeun diri sababaraha masalah, sareng méréskeun naon jinis eusi anu anjeun sayogi pikeun palanggan sareng jalma anu henteu acan janten nasabah. Anjeun gaduh langkung seueur kendali ieu ngalangkungan iklan sosial. Tina sudut pandang strategi eusi, anggapkeun éta prakték pang hadéna pikeun nyegah nyebarkeun promosi anu ageung ka jalma anu parantos dirobih, sareng teu tiasa nganggoana.

9. Konsumén tiasa kaganggu upami anjeun teu malire kritik
alesan:
Anjeun badé nampi tanggapan négatip atanapi kritik dina forum média sosial masarakat dina sababaraha titik, henteu langkungna kumaha hébat anjeun. Éta bakal pantes, éta tiasa kritik konstruktif, venting, nyuhungkeun jasa palanggan pikeun ngajawab masalah, atanapi ti batur anu ngan saukur resep ngawadul (jalma réa!).

resolusi: Punten ulah malire tanggapan négatip sareng teras ngabales kalem, sing jelas, sareng nawiskeun nyandak masalah ka forum pribadi sapertos telepon, email, atanapi pesen langsung. Janten sopan sareng non-réaktif-anjeun kedah proaktif, sanaos nyanghareupan negatip-negér na leres henteu pantes.

10. Konsumén tiasa kaganggu upami anjeun ngirim tulisan anu teu leres
alesan:
Keaslianan penting pikeun ngajaga sareng ngawangun palanggan sareng nomer pengikut dina média sosial. Ngeposkeun atanapi ngabagi eusi anu leres-leres henteu leres atanapi engké kabuktian janten péstol moal nangtung anjeun.

resolusi: Cék sateuacan anjeun bagikeun yén naon anjeun bagikeun leres. Pariksa kanyataan anjeun sareng henteu ngahaja nyebarkeun inpormasi palsu. Upami anjeun ngabagi atanapi ngirim tulisan kontén anjeun engké diajar henteu leres, pupus kiriman sareng hapunten kasalahan manusa.

Média sosial dianggo pikeun pamasaran sareng pamasaran bisnis bener kusabab éta bénten pisan ti pamasaran tradisional sareng iklan. Pamakéna milarian sambungan anu langkung jero sareng merek anu aranjeunna pilih sareng nalika anjeun ngalakukeun pamasaran média sosial kalayan leres, pangpentingna, panginten sareng mikir ka palanggan anjeun. Terakhir tapi kerjakeun, pikeun mastikeun ngindarkeun kasalahan umum di luhur sareng anjeun bakal ngaleutikan résiko ngaganggu konsumén média sosial anjeun. Barina ogé, upami aranjeunna henteu resep eusi anjeun, aranjeunna bakal kirang mésér ti anjeun. Ngahindarkeun kalepatan média sosial di luhur.


Facebook Comments