fbpx
Lima Produk Ngajual Panas Dina Usum Panas Salaku Ogé Catet kanggo Pilihan
07 / 04 / 2019
Situs Wéb 8 Pangalusna Analisis Data Real-time
07 / 05 / 2019

Naha Nomer Pelacak Henteu Tiasa? Singkronkeun Nyukcruk Nomer Sateuacan atanapi Saatos Dispatch

Aya waé lieur naha panginten nomer pelacak henteu jalan. Tulisan bakal ngajawab patarosan.

Aya dua cara pikeun nyingkronkeun nomer pelacak pesenan, singkronisasi sateuacan nyebarkeun sareng singkronisasi saatos ngirimkeun. Anjeun tiasa muka halaman DropShipping Pesenan => DropShipping Center => Ngantosan Pembayaran sareng anjeun bakal ningali dua pilihan ngeunaan nyinkronkeun nomer panyuketan pesenan di katuhu anu dicét dina kotak beureum dina gambar di handap ieu. Artikelna bakal ngenalkeun aranjeunna sacara rinci.

1.Singket Saacan Dispatching

Upami anjeun milih Sinkronna sateuacan Dispatching, nomer pelacak bakal disinkronisasi kana toko anjeun saencan pesenan dikirim.

Naros: Éta baris muncul dina toko Shopify anjeun yén pesenan parantos réngsé, sareng tiasa ditimbang ku para palanggan yén anjeun nungtut pesenan gancang. Upami pesenan anjeun parantos lami dipasang sareng peryogi prioritas pikeun nyayogikeun nomer pelacak, anjeun tiasa milih Sinks sateuacan Dispatching.

kontra: Urang bakal ngolah pesenan anjeun dina dinten anu sami saatos mayar anjeun. Upami urang gaduh stok di gudang kami, kami tiasa ngintunkeun pakét anjeun pikeun dinten anu sami. Nanging, pikeun sababaraha produk, gudang kami henteu cekap inventaris, janten urang kedah mésér ti pabrik. Perlu dinten-dinten 2-4 pikeun urang nampi barang-barang. Sareng upami produk anjeun mangrupikeun produk populér, seueur pabrik anu henteu gaduh inventaris. Dina waktos ayeuna, anjeun kedah ngantosan sababaraha dinten atanapi panjang. Anjeun tiasa ngahubungan agén anjeun pikeun waktos anu spesifik. Nanging, saprak nomer pelacak parantos disingkronkeun ka toko anjeun, palanggan anjeun tiasa nampi surat kalayan nomer pelacak anu dikirim ku toko Shopify, tapi nomer pelacak dina waktos ieu henteu gaduh informasi pelacak, anu bakal nimbulkeun kasulitan.

nasihat: Upami anjeun mésérkeun inventaris pribadi anu cukup di gudang kami atanapi anjeun badé nyarios nomer sinkron anu prioritas, anjeun tiasa milih Sinkronisasi sateuacan Dispatching.

2.Sync Saatos Dispatching

Upami anjeun milih Singketan Saatos Dispatching, nomer pelacak bakal disinkronkeun kana toko anjeun saatos pesenan anu dikirim.

Naros: Éta tiasa nyingkahan masalah anu henteu aya inpormasi nyukcruk kanggo waktos saatos saatos nomer pangiriman disayogikeun, anu tiasa nyababkeun patarosan sareng keluhan ti para nasabah. Kami bakal ngahasilkeun nomer pelacak, tapi nomer pelacak moal disinkronikeun ka toko anjeun dugi kami ngirimkeun pakét anu nyata. Lajeng nalika nyingkronkeun nomer pelacak, CJ bakal memicu fungsi ngirim email tina Shopify pikeun ngingetkeun yén paket palanggan anjeun parantos dikirim. Anjeun tiasa nyetél eusi email di toko Shopify anjeun, sareng kami bakal nambihan nomer pelacak urang dina eusi standar Shopify.

Anjeun tiasa nyetél eusi surat anjeun di dieu.

kontra: Kusabab teu aya nomer pelacak anu tiasa disingkronkeun ka toko anjeun dugi barang dikirim, pesenan toko anjeun tiasa aya dina kaayaan unfulfillment, anu matak hésé pikeun nangtoskeun naha pesenan parantos dibayar, ngarah ngulang deui pikeun ngolah. mesen. Sareng aya kalana sajumlah pesenan, tiasa waé héséna singkronkeun saatos pangiriman. Dina waktos anu sami, pameunteu waktos paréntah anu tacan katumpukan bakal nambahan résiko pembatalan sareng ngabalikeun duit.

nasihat: Pikeun ngaraosan keluhan palanggan, saatos unggal pamayaran anjeun tiasa milih nyinkronkeun nomer pelacak dina waktosna numutkeun pesenan anjeun. Samentawis waktos, anjeun tiasa ngédit kontén email sareng ngirim email ka nasabah anjeun. Salaku conto, inpormasi pelacak tiasa telat kusabab peryogina perusahaan logistik kanggo waktos ngolah urutan. Punten sabar.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments