fbpx
DOS sareng Dinten Salila Produk Pamilihan Amazon Dropshipping
07 / 10 / 2019
Kumaha Cara Ngeset Dasar Pangiriman Toko Bijil Pangiriman Pikeun Pelanggan?
07 / 12 / 2019

Kumaha Cara Ngeset Formula Pangiriman di Toko Shopify

Pengirimanna téh pasti aya anu penting pikeun ngalakukeun bisnis hususna bisnis cross-border. Kumaha nyetél pengiriman barang mangrupikeun bagian anu penting. Tulisan nyobian ngenalkeun cara nyetél rumus pengiriman di toko Shopify.

Daptar pariksa pangiriman
Daptar pariksa pengiriman barang di Shopify dicandak di dieu:
1. Nyetel ongkos sareng metode pengiriman anjeun
2. Tambihkeun produk timbangan
3. Pilih jinis bungkusan anu anjeun pikaresep
4. Meunangkeun bahan bungkusan gratis
5. Nyitak labél pengiriman barang

Inpormasi awal
Sateuacan anjeun tiasa ngamimitian ngirimkeun produk anjeun, anjeun kedah nambihan sababaraha inpormasi ngeunaan bisnis anjeun dina Balanja halaman dina admin Shopify Anjeun.

Pikeun milarian anu Balanja halaman setting:

Tina admin Shopify anjeun, klik setélan, Lajeng klik Balanja.
Di handap ieu:

Tambahkeun alamat asal pengiriman

Upami anjeun ngirimkeun barang anjeun ti tempat sanés ti kantor utama toko anjeun, anjeun tiasa netepkeun asal pangiriman pikeun mastikeun pajak anjeun sareng ongkos pangiriman anu leres.

Catetan:
Upami anjeun nuju nyukcruk inventaris dina sababaraha lokasi, maka léngkah ieu henteu dilarapkeun. Sabalikna, alamat toko anjeun dianggo salaku tempat pengiriman, anu dianggo nalika ngitung tingkat pengiriman sareng nyiptakeun labél pengiriman.

Léngkah desktop
1. Ti admin Shopify anjeun, angkat setélan > Balanja.
2. Dina Asal pengiriman bagian, klik Alamat Édit:

3. Lebetkeun alamat lokasi dimana anjeun dikirimkeun produk anjeun, teras klik Simpen:

Ganti asal pengiriman

Catetan
Léngkah ieu ngan ukur dilarapkeun upami anjeun ngagunakeun sababaraha lokasi.

Saatos anjeun ngaktifkeun sababaraha lokasi, ongkos pengiriman anjeun diitung dumasar kana lokasi anu disetél salaku tempat pangiriman.

Anjeun tiasa nyetél salah sahiji lokasi aktip anjeun janten pangiriman pengiriman. Tapi, aktip sareng lokasi anu dinonaktipkeun teu tiasa disetél salaku sumber pangiriman.

Upami anjeun ngagentos pengiriman barang ka lokasi dimana pamawa henteu dirojong, maka suku kanggo operator éta disumputkeun di kasir. Salaku conto, upami anjeun nyetél pengiriman barang ka lokasi anu aya di Amérika Serikat, maka tingkat Kanada moal dipidangkeun dina kasir.

Harga pikeun meuli labél pengiriman ti admin Shopify diitung dumasar kana lokasi peminuhan, sanés pangiriman pengiriman.

Léngkah desktop
1. buka setélan > Balanja.
2. Dina Pengiriman tina bagian, klik Ngarobih asal pengiriman.
3. Pilih hiji lokasi, teras klik Simpen.

Tambihkeun jinis pakét

Catetan:
Upami toko anjeun di luar Amérika Serikat sareng Kanada, maka anjeun tiasa nambihan ngan ukur hiji jinis pakét anu dipikaresep.

Upami toko anjeun aya di Amérika Serikat atanapi Kanada, maka anjeun tiasa ngahémat ukuran sareng beurat tina jenis pakét anjeun anu dipikaresep dina halaman Pangiriman dina admin Shopify anjeun.

Léngkah desktop
1. Ti admin Shopify anjeun, lebet kana Setélan> Pengiriman.
2. Dina bagian Bungkusan, klik Tambihkeun pakét:

3. Dina dialog, lebetkeun inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan jinis pakét:

Sababaraha jinis surat ngagaduhan larangan dina bungkusan anu anjeun tiasa nganggo pikeun ngintunkeun produk anjeun. Béja ngeunaan watesan ukuran anu aya bakal dipidangkeun dina dialog nalika anjeun damel jinis pakét anyar.
(Tip: Upami toko anjeun didasarkeun di Amérika Serikat, teras anjeun tiasa nambihan bungkusan suku rata USPS.)

4. Klik Tambihkeun pakét.
(Catetan dimensi kotak Ngaiklankeun tiasa ningali kana lebet bungkusan, janten penting pikeun ngukur diménsi luar kotak anjeun.)

Édit atanapi ngahapus tipeu pakét

Anjeun tiasa ngédit atanapi mupus tipeu anu parantos aya ku ngaklik namina dina bungkusan bagian.

Léngkah desktop
1. Ti admin Shopify anjeun, lebet kana Setélan> Pengiriman.
2. Dina bagian Bungkusan, klik Édit sabeulah jenis tipeu anu anjeun hoyong edit:

3. Dina dialog, lebetkeun parobahan anjeun teras klik Simpen, atanapi klik Hapus pakét:

léngkah salajengna
Sateuacan anjeun tiasa ngamimitian ngirim pesenan palanggan, anjeun kedah:

Wewengkon sareng nagara anu anjeun bagikeun dikenal salaku zona pengiriman. Unggal zona pangiriman kalebet ongkos pengiriman anu ditawaran ka para nasabah anu alamatna aya dina zona éta. Anjeun tiasa ningali zona pengiriman barang ayeuna sareng ongkos pengiriman dina Balanja halaman di Shopify anjeun admin. Upami customer ngalebetkeun alamat pengiriman éta anu aya di daérah luar zona pengiriman anjeun, maka éta bakal disarioskeun yén henteu aya ongkos pengiriman barang pikeun daérahna.

Saatos Anjeun parantos nyetél zona pengiriman pikeun dimana anjeun badé ngintunkeun produk anjeun, anjeun tiasa milih metodeu anu anjeun anggo pikeun nyandak pesenan palanggan ka aranjeunna. Anjeun tiasa nawiskeun sababaraha metode pengiriman pikeun zona sahingga konsumén anjeun tiasa milih tina sajumlah kecepatan pangiriman sareng biaya di kasir.

  • Damel ongkos pengiriman dumasar-harga atanapi ongkos kanggo jasa pangiriman biasa.
  • Upami toko anjeun dina rencana Advanced Shopify atanapi langkung luhur, anjeun tiasa nawiskeun ongkos pengiriman di USPS, Kanada Post, FedEx, UPS, sareng operator sanésna nganggo kapercayaan anjeun nyalira. Tingkatan anu diitung sayogi dina sadaya rencana upami anjeun ngagunakeun Shopify Shipping.
  • Pilih tina minuhan anu sayogi sareng lungsur jasa pengiriman anu bakal ngirim pesenan anjeun pikeun anjeun.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments