fbpx
Kumaha Cara Ngeset Formula Pangiriman di Toko Shopify
07 / 11 / 2019
CJ Beneran Ngahijikeun sareng Shopee Kanggo Dropshippers
07 / 15 / 2019

Kumaha Cara Ngeset Dasar Pangiriman Toko Bijil Pangiriman Pikeun Pelanggan?

Leupaskeun pengiriman barang mangrupikeun salah sahiji platform anu paling endah anu ningali jalma-jalma naek tina jalma-jalma bisnis ngan nepi ka merek-merek kasohor anu disegel di sakumna dunya. Kéngingkeun sababaraha pangaweruh dina pangatur waktos & ongkos pangiriman, uih deui & kawijakan tukeur penting pisan kanggo pamilik toko pangiriman. Ieu lima conto toko pengiriman kapal anu suksés:

Conto 1: Sri - toko pakean
Sir wani sareng gagah. Kalayan gaya fotografi anu saé, éta mangrupikeun padamelan anu saé pikeun ngirimkeun pesen anu nyéépkeun ku téma toko. Tempatna di Sydney, Australia, toko ieu nyolong tempat dina daptar pikeun salah sahiji toko Shopify anu paling narik pikeun pakean.

Waktu Pangiriman sareng Biaya
* Pesenan anu disimpen sateuacan 12 pm AEST Senén - Jumaah (Sydney, Australia) bakal dikirim dinten anu sami.
* Sakali pesenan anjeun dikirim anjeun bakal nampi konfirmasi pengiriman, sareng rinci ngeunaan urutan anjeun.
* Pesenan bakal dikirimkeun antara 8 am – 6 pm Senén dugi ka Jumaah. * Punten pastikeun yén batur aya dina alamat pangiriman anjeun sakumaha tanda tangan bakal dipénta nalika pangiriman. Upami jalma anu otorisasi teu tiasa ngadaptarkeun pangiriman anjeun supir bakal ngantunkeun kartu sareng pangiriman bakal dipulangkeun ka pusat pangcaketna anjeun pikeun ngumpulkeun.

Adat & Tugas
* Sadaya bungkus internasional tiasa janten tugas sareng pajeg. Watesan pikeun bungkusan bébas darat ditetepkeun ku otoritas adat lokal anjeun.
* Urang ngirim ti Australia, janten upami anjeun palanggan internasional anjeun tanggel waler pikeun adat & tugas dina nagara anjeun.
* Kanggo inpo langkung lengkep, kami nyarankeun ngahubungi kantor adat lokal anjeun.
* SIR sacara sah diperyogikeun pikeun ngumumkeun pinuh niléy anu dibayar dina kiriman sareng kedah ngalebetkeun invoice pikeun adat anu kedah aranjeunna meryogikeun.

Balik & Exchange Dasar
Upami anjeun teu puas kana produk anu ditampi ku alesan naon, kami bakal bagja nampi mulang tunduk kana kaayaan ieu:
* Ngajual barang atanapi barang anu dibeli salami acara promosi ngan layak kanggo kiridit kiridit atanapi bursa;
* SIR nawiskeun dinten 30 gampang mulih ti tanggal pangiriman dina sadaya barang, sareng barang-barang kedah dipulangkeun babarengan sareng buktina mésér;
* Barang kedah dikaluarkeun dina kaayaan aslina, henteu kaangkat baju, teu tiasa dirobih, henteu nganggo henteu nganggo tag na;
* Kami ajak anjeun balikkeun barang anjeun via palayanan pos pos anu kadaptar atanapi anu tiasa didaptarkeun sareng nyatet nomer pelacak anjeun. SIR moal tanggung jawab pikeun kaleungitan baju dijulang.

Conto 2: Wolf Circus - toko aksésoris
Wolf Circus mangrupikeun garis perhiasan demi-désain dirarancang sareng réncang damel di Vancouver, SM. Kami nyiptakeun, dijalankeun, sareng dikuasaan ku awéwé - kalayan potongan kanggo anjeun, saha waé anu anjeun pilih. Wolf Circus tujuanana pikeun mere ilham ka batur pikeun nanggung kapercayaan dina unggal hustle poéan.

Waktu Pangiriman sareng Biaya
* Punten ngantosan dugi ka lima dinten kanggo bungkusan anjeun dikirimkeun.
* Nampi pengiriman barang gratis di Kanada on pesenan langkung ti $ 75 (sateuacan pajak) sareng pesenan langkung ti $ 120 dina AS.
* Digawe pikeun mesen barang-barang akhir nyaéta diobral sareng gaduh waktos ganti waktos dinten 30.
* Upami salah sahiji barang anjeun aya dina daptar tunggu, pesenan anjeun moal dikirim dugi ka sadaya barang sayogi upami dipénta kajantenan.

Adat & Tugas
* Tugas tambahan tiasa diterapkeun saatos datangna - kami henteu tanggung jawab kanggo biaya tambahan ieu. Pengiriman barang & tugasna henteu tiasa uih deui.

Balik & Exchange Dasar
* Surélék kami di hello@wolfcircus.com pikeun séntral & perbaikan.
* Produk harga biasa tiasa wangsul janten tukar atanapi kiridit toko online wungkul. Hanjakalna, kami henteu nampi ngabalikeun duit.
* Sadaya diskon & pesenan khusus mangrupikeun dijual akhir.
* Bursa tiasa dilakukeun dina dinten 14 nampi bungkusan anjeun ku ngirimkeun email ka hello@wolfcircus.com.

Conto 3: Mineral Mineral - toko kosmétik
Diadegkeun dina 2009, mangrupikeun conto pikeun nyiptakeun vegan luhur, kosmétik anu teu kejam sareng pulas anu unik. Kawijakanana kurang sareng langkung - bahan langkung séhat, langkung seueur pigmén. Aranjeunna komitmen ngagunakeun henteu parabens atanapi pengawet dina produk naon waé ogé sareng 100% gluten gratis. Tempatna di Southern California, aranjeunna nyayogikeun pengiriman barang gratis dina sadaya pesenan $ 50 sareng saluhureun.

Waktu Pangiriman sareng Biaya
* Punten peunang usaha bisnis 1-3 pikeun pangolahan mesen (kami janji bakal meunang barang asap anjeun).
* Sakali dikirim, kami bakal ngiringan anjeun konpirmasi pengiriman kalebet nomer pelacak!
* Pengiriman di Amérika Serikat éta rata-rata $ 5, sadaya pesenan $ 40 + (sateuacan pajak) kéngingkeun pengiriman barang gratis di sakuliah dunya!
* Pengiriman rata-rata internasional nyaéta saperti kieu:
- $ 5.99 pikeun pesenan dugi ka $ 27.99
- $ 7.99 pikeun pesenan $ 28.00- $ 39.99
- FREE SHIPPING pikeun pesenan $ 40.00 +
* Pikeun pengiriman AS: Sadaya pesenan ngirimkeun kapal via USPS Kelas Pertama / Mail prioritas mangga ngawenangkeun dinten bisnis 2-5 kanggo pangiriman. Pangiriman Buru liwat USPS prioritas Express Mail ogé sayogi upami dipénta.
* Kanggo pengiriman internasional: Kaseueuran bungkusan dikirimkeun dina minggu 1-2 via pos lokal, kumaha waé, punten waé dugi ka minggu 4 pikeun pangiriman. Sadaya pengiriman barang kalebet nyukcruk sareng konfirmasi pangiriman.
*Jasa saatosna: Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun balanja sareng kéngingkeun pesenan anjeun heula, teras mayar pameseran anjeun di 4 sarua ansuran. Kabéh pangmayaran gratis gratis, sareng pesenan anjeun bakal dikirimkeun langsung.

Adat & Tugas
* Pelanggan tanggel waler pikeun sagala biaya / biaya anu ditanggung. Kami moal ngadaptarkeun jumlah langkung handap dina bentuk adat pikeun mayar langkung seueur waragad / kawajiban tugas kusabab prakték ieu super haram.
* Kami leres-leres ngiringan syarat pengiriman internasional pikeun mastikeun yén bungkusan anjeun ngahontal aman sareng aman.

Balik & Exchange Dasar
* Upami anjeun henteu resep mésér anjeun pikeun alesan naon, kami resep ngolah deui upami anjeun kéngingkeun deui ka kami dina waktos 30 nampi pesenan anjeun.
* Urang malah nawiskeun mulih gratis pikeun konsumén AS urang!
* Ngan ukur sababaraha hal anu teu cocog kanggo uih deui, kalebet clearance / item anu ditunda teu layak, koleksi "I want It All", ogé barang-barang anu parantos dianggo sacara signifikan.
* Kami henteu nawiskeun séntral, anjeun ditampi kanggo nempatkeun tatanan énggal nalika siap.

Conto 4: Téh ceking - toko kaséhatan & kageulisan
Diadegkeun dina 2012, SkinnyMe Tea mangrupikeun perusahaan anu didasarkeun ku Australia anu misina ngabantosan jalma pikeun ngahontal tujuan kasehatan sareng kesejahteraanana. Gretta ngamimitian bisnisna ti bumi anjeunna di Melbourne, ngahijikeun gairah pikeun tèh sareng detoxing kana hiji produk tunggal, nyiptakeun dunya "Teatox" munggaran. Program dua léngkah anu kasohor ngahijikeun produk Isuk sareng Malam wengi, ogé tips Makan sareng Latihan pikeun ngahontal hasil anu anjeun parantos milarian.

Waktu Pangiriman sareng Biaya
* Pesenan dikirim ka dinten bisnis di handap ieu.
* Sakali pesenan anjeun parantos dikirim email konfirmasi pengiriman bakal dikirim. Inpormasi ngalacak dikirim teu saatos saatos email konfirmasi pengiriman, anjeun bakal dipasihan tautan pelacak anu tiasa dianggo pikeun ngalacak status tatanan anjeun.
* Kami ayeuna henteu ngirimkeun ka Mexico, Portugal, Guatemala, Afrika Kidul, Koréa Kalér, Iran, Suriah, Yaman & Afghanistan kusabab jasa pos anu henteu dipercaya.
* Kami ayeuna teu tiasa nawiskeun pengiriman gratis anu sanés dilacak ka Kanada kumargi jasa pos anu henteu dipercaya.

Balik & Exchange Dasar
Pikeun parobihan pikiran:
* Upami anjeun parantos robih pikiran anjeun, kami henteu ngorbankeun artos. Pertimbangan khusus bakal dipasihan dina kaayaan anu luar biasa kumaha ogé anjeun kedah tiasa masihan buktina anu memuaskan mésér. Salajengna, barang dagangan kedah aya:
dina kaayaan salable;
- henteu dianggo sareng sadayana bungkusan asli;
- balik ka urang kalayan hadiah atanapi bonus anu ditampi nganggo barang dagangan (upami relevan);
- handap e-buku ku sabab urang henteu tiasa ngabalikeun duit mésér (kanggo robih pikiran) Program SkinnyMe Detox; Program Awak Bawangny ceking.
* Bursa atanapi ngabalikeun duit dipilarian dina 14 dinten pameseran.
Kanggo jaminan konsumén:
* Nanging, upami anjeun yakin hiji barang cacad, atanapi aya kagagalan utama pikeun hiji barang, anjeun tiasa milih ngabalikeun duit atanapi barang pertukaran.
* Upami kagagalan éta teu umur, urang bakal ngagentos item dina waktos anu lumrah.
* Sumawona, SMT ngabutuhkeun buktina anu nyugemakeun mésér sateuacan masihan ubar.

Conto 5: Master sareng Dinamik - aksesori éléktronik & alat gadget
Kanggo sadaya pita telepon di luar éta, Master sareng Dinamik ngajual headphone anu berkualitas luhur. Produk ti toko Shopify ieu mangrupikeun bagian tina pasar headphone $ 1 milyar sareng saingan Beats ku Dre kalayan kualitasna.

Waktu Pangiriman sareng Biaya
* Kami nawiskeun pengiriman gratis via FedEx Ground.
* Pesenan anu disimpen Mon-Jum ku 1 pm EST biasana dikirim dinten anu sami.
* Kami bakal email ka émbaran pelacak pikeun kiriman anjeun nalika pesenan anjeun ninggalkeun gudang kami.
* Upami anjeun badé mésér dikirimkeun via sadinten-sadinten atanapi sapeupeuting, pilih pilihan ieu salami Checkout. Fee tambahan bakal ditambahkeun kana total pameseran Anjeun.
* Kanggo sadaya pesenan anu ngandung barang monogrammed, mangga waé dinten 5-7 dinten kapal tambahan. Sadaya barang monogrammed mangrupikeun dijual akhir sareng henteu tiasa kasumpingan atanapi ditukeurkeun.

Adat & Tugas
* Anjeun bakal dieusi jumlah anu dikutip nalika dipariksa. PPN sareng Kawajiban henteu ditagihkeun ka anjeun nalika kiriman.

Balik & Exchange Dasar
* Kanggo spiker nirkabel, éta tiasa kasumpingan dina 30 dinten ngagaleuh pikeun ngabalikeun duit pinuh.
* Sadaya produk anu dibésér tina situs wéb kami, kecuali spiker nirkabel kami, tiasa wangsul deui dina dinten 14 mésér kanggo ngabalikeun duit pinuh.
* Pikeun ngamimitian mulang sapertos kitu mangga ngahubungi kami di support@masterdynamic.com. Mangga kalebet nomer sérial produk anjeun sareng alamat pangiriman lengkep dina pesen anjeun ka kami, sarta kami bakal ngaluarkeun otorisasi balik sareng ngirim anjeun label pengiriman prabayar pikeun kiriman pangiriman dina bungkusan Master & Dinamik asli.
* Pikeun malikkeun spiker, Master & Dinamis bakal mikeun paréntah bungkusan khusus ogé bungkusan énggal anu kedah bungkusan asli henteu acan aya deui.
* Kawijakan mulih ieu ogé sah pikeun asesoris produk urang, sareng wangenan yén pad Ceuli sareng kabel anu dibésakeun salaku aksésori tiasa dipulangkeun deui upami henteu dianggo.
* Produk nu dibeli tina salah sahiji reseller sah kami bakal nuturkeun kawijakan mulih deui reseller. Master & Dinamis teu nampi puluhan atanapi séntral produk Master & Dinamis anu dibeli ti pangecér sanés.
* Salajengna, kami henteu nampi uih atanapi kiriman tanpa otorisasi mulih anu valid tina méja jasa palanggan kami di support@masterdynamic.com.
* Pembayaran balik dibayar dina 5 dinten bisnis saatos nampi kami sareng nyatujuan item balik anjeun. Pembayaran balik aya dina bentuk pamayaran aslina. Kami henteu ngabalikeun duit kiriman sapeuting atanapi biaya bungkus kado.

Toko-toko ieu variasina dina kasuksésan tapi aranjeunna sadayana inspirasi hébat pikeun e-commerce anu suksés. Kaseueuran conto ieu ngadamel penjualan rébuan dollar unggal bulan, sawaréh gaduh reputasi pikeun para klién leres-asik. Toko ieu anu mana anu anjeun resep? Toko salah sahiji toko anu paling inspirasi pikeun anjeun tujuan tinggi sareng toko anjeun nyalira?

Sumber Ti:
https://www.oberlo.com/blog/shopify-stores

Facebook Comments