fbpx
Kumaha Cara Ngeset Dasar Pangiriman Toko Bijil Pangiriman Pikeun Pelanggan?
07 / 12 / 2019
CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers
07 / 15 / 2019

CJ bade ngahijikeun sareng Shopee pikeun dropshippers. Shopee mangrupikeun platform e-commerce terkenal dina Laut Group. Sarengna mangrupikeun pasar mobile anu dirarancang khusus pikeun para pembeli sareng para penjual kanggo mikaresep transaksi gancang, halus sareng aman ngalangkungan pamayaran anu kuat sareng dukungan logistik. Shopee munggaran diluncurkeun di Singapura dina 2015 sareng parantos ngahontal jarakna ka Malaysia, Thailand, Taiwan, Indonesia, Vietnam, sareng Filipina. Seratan éta di Asia Tenggara sareng Taiwan kanggo mésér sareng ngical produk online. Sareng Shopee tujuanana terus ningkatkeun platformna sareng janten pilihan e-commerce daérah pilihan ku jalan ngoptimalkeun produk sareng strategi lokal anu terpusat.

Sajarah

2015, Shopee ngaluncurkeun pasar anu berorientasi sareng komunitas mobile di Singapura, dimana para pangguna tiasa ngotéktak, balanja sareng ngajual produk iraha waé sareng di mana waé. Digabungkeun sareng dukungan logistik sareng aliran pamayaran, platform ieu tujuanna pikeun balanja online sacara gampang sareng aman pikeun duanana anu ngajual sareng pembeli. Moal lami deui, éta ngajalankeun situs web anu bakal saingan situs é-commerce anu sanés berkembang sapertos Lazada, Tokopedia, sareng AliExpress. Supados béda, Shopee nyayogikeun Penjaminan balanja online ngaliwat jasa Jaminan sorangan "Penjaminan Shopee". Sateuacanna, éta mayar para penjual dugi ka anu mésér nampi tatanan.

Dina Oktober 28, 2015, Shopee Auction sacara resmi diluncurkeun di Taiwan sareng lebetkeun pasar e-commerce C2C, kalayan fitur utama "ngajual saatos saatos lélang" dina detik 30.

On April 17, 2017, Shopee Lelang mimiti ngecas waragad transaksi 0.5 persén sareng 1.5 persén pikeun transaksi kartu kiridit.

Dina Juli 3, 2017, layanan Shopee Shopping Mall anyar diawalan dina Toko Auction, merebut kasempetan B2B2C.

Dina Agustus 24, 2017, Toko Auction, sacara resmi diangkat ka Shopee.

Dina Maret 14, 2018, Shopee ngaluncurkeun pusat balanja 24h, ngumumkeun asupna kana pasar B2C sareng nyayogikeun pangiriman jam 24.

tumuwuh

Dina 2018, GMV Shopee pikeun sadayana sataun $ 10.3 milyar, kalayan sataun-taun pertumbuhan 149.9%. Pertumbuhan Shopee mangrupikeun hasil tina modul kerja dinamik sareng rencana ékspansi strategis di daérah Asia Tenggara. Di pasar eCommerce Asia Tenggara langkung seueur tina lalu lintas 74% timbul tina pangguna ponsel na Shopee parantos dilakukeun dina narik lalulintas ieu ka aranjeunna. Ayana ayana dina saluran média sosial sareng basa anu ramah-pamaké tiasa langkung populer di kalangan pembeli. Cara ngagampangna ngajual mikat langkung seueur anu sual ngajual dina platformna. Ayeuna, Shopee ngagaduhan langkung ti 7 juta penjual aktip sareng nomer ieu terus ningkat kalayan waktos. Aya leuwih ti 200 juta unduhan aplikasi. Jeung kunjungan bulanan rata-rata pikeun Shopee spiked ka 147.6 juta nu datang di Q4 tina 2018 kalayan paningkatan 74%.

Milih Pbatang

Aya sababaraha inpormasi ti mana anjeun tiasa ningali uninga ngeunaan pamikiran ngeunaan milih produk Shopee:

  • Platform sareng panongton anu sami, sapertos Lazada, 11street, Q100, Lelong, Tokopedia
  • Pilihan seri Tik Tok
  • Sumber situs

Produk Top & Kategori

Kategori paling luhur dina Shopee nyaéta Pantun Awéwé, Pantun Pria, Puteran, Barudak, Bayi, Kadaharan sareng Inuman, sareng Mobile sareng Gadget.

1.Women urang Pantun

Produk luhur Wanita Awewe mangrupikeun culotte, anting, sareng sneakers.

2.Men urang Pantun

Produk paling luhur Men's Fashion nyaeta sneaker pil freshener, naekeun maker bodas, permotor.

3.Toys, Barudak & Bayi

Produk luhur Laruan, Barudak & Babi mangrupikeun cuci baseuh, popok mamypoko, kantong baseuh.

4.Food and Beverages

Produk luhureun Makanan sareng Inuman nyaéta minuman paket milo, indomie asin asin, mi kiki.

5.Mobile sareng Gadget

Produk luhureun Mobil sareng Gadget nyaéta pokemon go auto, keyboard mékanis, xiaomi amazfit.

Inget: Tambihkeun katerangan produk anu singket sareng tepat sareng cobaan pikeun meunangkeun rating anu saé pikeun produk anjeun ogé ngagunakeun gambar anu kualitas sapanjang sareng produk anjeun.

Kauntungan Dina Shopee

1.Free kanggo Sadaya

Shopee henteu ogé ngeusian éta, éta mangrupikeun platform pikeun penjual ngajajah tanpa ngagaduhan syarat ngeunaan pamayaran. Sareng teu aya fee daptar atanapi komisi sareng henteu mayar undeuran.

2. Jaga Privasi

Anu ngajual henteu kedah ngémutan wincik kontak pribadi ka mésér pikeun fungsi "Chat" anu tiasa ngamimitian paguneman antara penjual sareng pembeli dina aplikasi ieu.

3. Pangmayaran Gampang

Anu ngagaleuh tiasa mayar pamayaran kanggo sadaya pembelian na via kartu kiridit sareng perbankan online tanpa gangguan teu kedah ngarobih kana mesin pikeun mayar. Sareng penjual teu kedah merentos sadaya transfer bank / pamayaran anu dilakukeun via kartu kiridit atanapi perbankan online pikeun barang-barangna sabab Shopee bakal ngalakukeun sagala anu cocog pikeun mastikeun pamayaran anu leres.

4. Palayanan Pelanggan Timely

Pelayanan palanggan Shopee sok nyauran nyayogikeun dukungan pikeun sadaya masalah ngeunaan jasa Shopee tina pamayaran, pikeun status pangiriman dugi ka kualitas produk.

5. Kembangkeun Horizons Anjeun

Kalayan Shopee, salaku penjual, anjeun tiasa tiasa ngalegaan basa palanggan anjeun sareng salaku pembeli, anjeun tiasa ngalaman tawaran hébat sareng balanja iraha wae sareng di mana waé.

6. Bisa dibagi

Anjeun tiasa ngabagi barang karesep atanapi toko anjeun nyalira sareng réréncangan sareng kulawarga di média sosial anu nawiskeun para pembeli pangalaman balanja anu saé.

7. Platform Internasional Shopee

Shopee International Platform ("SIP" kanggo pondok) tujuanna pikeun nyayogikeun solusi anu eureun saé, efisien sareng aman pikeun e-commerce cross-border di Asia Tenggara pikeun anu sésér sareng nyayogikeun palayanan pelayanan platform pinuh. Penjual kedah ngan ukur muka toko di salah sahiji tujuh situs Shopee sareng anjeun bakal muka situs sanés dina waktos anu sami. Inpormasi produk ogé bisa ditarjamahkeun sacara otomatis sareng disingkronkeun ka situs sanés.

Diajar langkung seueur ngeunaan Shopee tina tautan ieu:

Website resmi: https://shopee.com/ & http://shopee.com.my/mobile/

Resmi Facebook: https://www.facebook.com/ShopeeMY

Instagram resmi: https://instagram.com/shopee.my/

Twitter resmi: https://twitter.com/shopeeid

Sareng upami anjeun hoyong buka toko di Shopee, anjeun kedah nyiapkeun hal-hal ieu:

  • Lisénsi bisnis perusahaan atanapi padamelan diri
  • Kartu id jalma anu sah
  • Screenshot pesenan anu dilakukeun dina latar platform platform e-commerce hampir bulan 3

Catetan: Kualifikasi anu gaduh pagawean ngan ukur sayogi di Taiwan kanggo toko munggaran.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments