fbpx
Kota E-commerce 10 Luhur di Asia kanggo Dropshipping sareng Fulfillment Center
07 / 19 / 2019
Permintaan pikeun Produk Kaséhatan Feminine ngembang di India
07 / 22 / 2019

Kumaha Tempat Tugas Sampel atanapi Tés Uji?

urutan conto

Sampel atanapi uji pesenan dianggap salaku pesenan borongan di CJDropshipping! Bédana téh sacara borongan ku seueur tapi conto atanapi tés nyaéta ku hiji atanapi dua barang.

Anjeun tiasa ningali pidéo di handap ieu ngeunaan kumaha carana nempatkeun conto atanapi pesenan ujian?

Anjeun oge tiasa pariksa kalayan detil di dieu: Kumaha Meuli Inventori atanapi Grosir dina CJ APP?

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!