fbpx
Kumaha Ngamimitian Usaha Dropshipping sareng ShopMaster
07 / 30 / 2019
Top 10 Oberlo Dropshipping Alat Alternatif Ngembangkeun Usaha E-commerce Anjeun
07 / 31 / 2019

Kumaha Pamakéan Ladénan CJ?

Produk produk mangrupikeun salah sahiji layanan minuhan CJ anu ngamungkinkeun anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun ka gudang kami sareng kami pakét sareng kirimkeun pikeun anjeun. Sawaktos Anjeun gaduh sababaraha pesenan, anjeun tiasa langsung nempatkeun pesenan ka sistem kami sareng kami bakal ngirimana tina gudang kami. Kami ukur ngecas sababaraha waragad jasa. Kumaha léngkah ieu jalan dina CJDropshipping?

Mimiti anjeun kedah naros jasa produk, mangga tuturkeun léngkah ieu di handap.

1. Pindah ka anjeun CJ > produk > Produk Produk > daptar > Larapkeun Produk Produk

2. Saatos muru Larapkeun Produk Produk, tinggalkeun pesenna atanapi ngirim URL produk pikeun CJ sareng unggah gambar produk pikeun ulasan. CJ bakal marios éta pikeun nyetél. Anjeun tiasa ogé parios éta Ngariksa.

3. Aya tilu perkakas alat anjeun. Upami éta lulus, éta bakal nunjukkeun tambang. Anu séjén nyaéta Ngariksa jeung Disampeurkeun. Upami CJ henteu nyetél perkakas éta, éta bakal ditingalikeun Disampeurkeun.

4. Saatos disalurkeun ku CJ, anjeun kedah Tambahkeun Nomer Lacak. Nomer nyukcruk mangrupikeun hal anu kedah disayogikeun ku diri anjeun kumargi anjeun anu mésér barang na hayu perusahaan pengiriman kapal ka gudang CJ. Nomer pelacak biasana ti perusahaan pengiriman.

5. Dina halaman na Tambahkeun Nomer Lacak, nu gudang kedah dieusi leres atanapi produk henteu tiasa sumping di gudang suksés. Upami anjeun teu gaduh nomer palacak samentawis, anjeun tiasa ngeusian éta henteu lami ti saprak produk anjeun sumping di gudang.

Sareng pikeun Biaya labél jeung Biaya pamariksaan kualitas, anjeun tiasa milih narima or nyangkal. Biaya labél mangrupikeun mangrupikeun biaya jasa anu kami labél produk pikeun anjeun. Biaya pamariksaan kualitas mangrupikeun jinis jasa anu kami ngajantenkeun pamariksaan kualitas pikeun anjeun sareng ngeusian. Upami anjeun henteu peryogi kami ngalakukeun pamariksaan kualitas pikeun anjeun sareng produkna ruksak nalika aranjeunna warehoused, urang henteu tanggung jawab kana produk anu ruksak. Anjeun kedah tanggel waler pikeun aranjeunna.

6. Saatos ngeusian sadayana inpormasi, jumlah angkatan bakal otomatis kabentuk. Anjeun kedah nyitak éta sareng nempelkeun kana pakét anu ngagampangkeun pikeun gudang pikeun ngabédakeun jasa jasa na di stock.

7. Aya opat status kiriman anjeun, Ngantosan Pangiriman, Dikirim, Rengse, DitolakKawasna dina lamunan. Asup ka Disampeurkeun, nalika sababaraha produkna ruksak, upami ditampi, anjeun tiasa komunikasi sareng CJ atanapi milih Satuju pikeun Tanda sacara manual ku diri maneh ka stock di.

Dugi ka ayeuna, prosedur kumaha cara nganggo jasa minuhan parantos réngsé. Lajeng, upami anjeun gaduh toko anu dihubungkeun sareng CJ, léngkah-léngkah cara nempatkeun pesenan sami sareng pesenan dropshipping sareng biaya anu berhubungan bakal ditolak tina pesenan anjeun. Upami anjeun teu gaduh toko anu nyambung sareng CJ, anjeun tiasa ngimpor pesenan ngalangkungan Excel atanapi CSV.

Catetan:
Kumaha nyetél otomatis kirimkeun pesenan pengiriman pesenan ti CJ APP?
Kumaha Ngimpor hiji Orde Excel atanapi CSV?

Facebook Comments