fbpx
Pembekal Dropshipping di Hangzhou, Cina Shenzhen - Wiio sareng Tan Brother
08 / 02 / 2019
Kumaha Ngahasilkeun Pesanggrahan Invoice Ngandung dina Waktu Waktos?
08 / 02 / 2019

Kumaha Mindahkeun Toko ka Akun CJ Seueur?

Nganggap yén sababaraha klien peryogi jasa mindahkeun toko-toko otoritas dimana sababaraha klien tanpa waktos sareng énergi tiasa ngajak batur anu resep otorisasi toko teras dialihkeun, hiji fitur anyar ditambah dina sistem CJ anu toko sah tiasa diangkat. Ku kituna, kumaha pikeun mindahkeun toko-toko anu sah?

Punten baca prosedur ieu.

Catetan:
Operasi kudu dilakukeun ku panampi toko anu otorisasi anu disetel pikeun kaamanan. Salaku conto, upami A hoyong nransfer toko anu otorisasi ka B, B kedahna anu ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu.


1. Dina dasbor CJ, klik mieun kuwasa, Sarta klik Otoritas Shopify, Teras klik Mindahkeun Toko. Upami toko henteu di Shopify nalika di Woocommerce, eBay, Shipstation sareng anu sanésna, punten klik Otorisasi anu sanés, léngkahna sami.

Toko Toko Toko
Toko séjén transfer

2. Saatos ngaklik na Mindahkeun Toko, halaman ieu bakal némbongan. Panampi kedah ngeusian inpormasi akun toko sah, paspor, nami. Nalika panampi muru Ngirim, kode verifikasi email bakal dikirim ka nu boga toko ayeuna. Ku alatan éta, panampi kedah naroskeun ka toko toko ayeuna kanggo kode verifikasi dina hiji menit sabab kode verifikasi bakal tamat dina hiji menit. Upami parantos kadaluwarsa, kode verifikasi kedah ambek sareng panampi kedah asupkeun kode anu pang anyarna.

Nepi ka sadayana dilakukeun leres, toko otorisasi tiasa dipindahkeun tina hiji jalma ka jalma anu sanésna.

Facebook Comments