fbpx
Kumaha Mindahkeun Toko ka Akun CJ Seueur?
08 / 02 / 2019
Naha Tari Tari Trump Henteu Ngaruhan Bisnis DropShipping
08 / 06 / 2019

Kumaha Ngahasilkeun Pesanggrahan Invoice Ngandung dina Waktu Waktos?

Sakumaha dipikanyaho, aya fitur dina sistem CJ yén klienna tiasa ngahasilkeun invoice na pikeun unggal pesenan. Nanging, sababaraha klien hoyong ngahasilkeun invoice pikeun pesenan salami waktos sapertos pesenan dina saminggu sareng sabulan. Kukituna, pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun klien CJ, fitur na sistem CJ diropéa yén para nasabah tiasa ngahasilkeun invoice anu ngandung pesenan salami waktos.

Kumaha cara éta?

Punten tuturkeun léngkah.

1. Dina dasbor CJ, punten klik dompet di luhur katuhu.

2. Saatos ngaklik na dompet, Teras klik Sajarah tagihan, halaman ieu bakal némbongan. Saatos éta, pilih waktos dimimitian jeung tungtung waktos nalika pesenan bakal dilebetkeun kana invoice. Kapungkur, klik Ngabangkitkeun sareng invoice anu ngandung pesenan salami waktos tangtu.

Upami sadayana di luhur dilakukeun leres, anjeun bakal nampi invoice anu ngandung pesenan salami waktos anu tangtu.

Facebook Comments