fbpx
Naha Tari Tari Trump Henteu Ngaruhan Bisnis DropShipping
08 / 06 / 2019
CJPacket parantos Ngalengkepan Pamadukan sareng Aftership
08 / 15 / 2019

Naha Dropshipping Paéh dina Q4 2019?

1. Ben Malol Pokna:

Was in Dropshipping being Dead… …‍♂️

Abdi hoyong ningali sababaraha hal ngeunaan Robert ZincePos ka, mimitina masihan sababaraha réspon konstruktif, sabab anjeunna mendamel seueur waktos nyerat dina éta, anu kuring yakin teu kana niat anu goréng,

Sareng jujur, anjeunna nyarios sababaraha dalil anu sah anu kedah dibawa.

Tapi aya sababaraha masalah,

Anu mimiti, anjeun moal tiasa nyarios Dropshipping téh maot. Dropshipping mangrupikeun hiji hal anu ngalakukeun 100 rébuan bisnis, ngahasilkeun miliar milyaran.

Definisi dropshipping: "mindahkeun (barang) ti produsén langsung ka pangecér tanpa jalan saluran biasa."

PROBLEM nyaéta seueur teuing anu ningal dina cara salahna. Éta henteu ngeunaan sabaraha produk anjeun tiasa nguji, atanapi sabaraha artos anjeun investasi. Éta henteu bahkan mendakan "juara".

Éta mentalitas anu ngancurkeun diri, kusabab éta janten nomer kaulinan. Sareng anjeun terang naon deui nyaéta kaulinan nomer? Ngeusian tikét lotre.

Naon anu anjeun laksanakeun ngan ukur ngeusian tikét lotre, ngarepkeun yén salajengna bakal meunangna.

Leres, kasempatan anjeun menang langkung luhur nalika anjeun ngeusian tikét lotre 100, dibandingkeun sareng 1. Tapi sanajan harita, kemungkinan anjeun langsing pikeun henteu.

Naha anjeun terang yén Iklan Facebook, sareng produk saleresna ampir teu aya hubunganana sareng kasuksésan produk?

Éta Marketing sareng posisi anjeun nyokot kalayan produk….

Éta Jérék sareng Carita anu anjeun nyaritakeun ngalangkungan produk…

... sareng anu paling penting

Hubunganana anu anjeun lakukeun sareng prospek anjeun, boh dina tingkat sadar, atanapi tingkat sadar.

Teu aya tawaran tawaran Facebook, atanapi strategi optimasi anu kantos bakal nyieun éta.

Henteu pisan nguji produk 1,000 bakal nyiptakeun éta.

Anjeun terang kunaon?

Kusabab saha waé anu tiasa nguji produk, saha waé tiasa mendakan sababaraha produk dina ali ekspres, saha waé tiasa mésér sababaraha iklan facebook sareng diajar ngajalankeun iklan…

… Sareng leres pisan anjeunna leres. AYA jenuh.

Tapi anjeun terang naon anu teu jenuh, sareng moal pernah jenuh? Diajar janten Pameunteu REAL. Nyiptakeun KANGGO, sareng diajar ngajukeun produk anjeun ku cara anu sanés sanés anu tiasa diconto.

Kusabab nya moal produk anjeun aranjeunna nuju ngagaleuh. Nya éta MARKETING anu aranjeunna mésér.

Sareng percanten ka kuring nalika kuring nyarios, yén carita anu leres, sareng pamasaran bakal ngéléhkeun BEST Facebook Advertiser di dunya.

Eureun ngeusian tikét lotre

2. Karianne Gagnon ceuk:

❌Ecom teu maot! ❌

Ecommerce mangrupikeun modél bisnis online, saukur.

Dropshipping teu maot ogé. Akun bank kuring tiasa kasaksian. 💸💸

🤔 Sugan anjeun gaduh masalah sareng Iklan Facebook, rada.

Tapi anjeun parantos terang yén aranjeunna tiasa dianggo; anjeun bisa sigana ngan ukur aranjeunna rada sesah pikeun ngurilingan ayeuna dibandingkeun sareng 2015.

Sareng anjeun leres; Facebook beuki susah jeung susah. Aranjeunna ngabutuhkeun langkung seueur kaahlian, langkung kumawula, langkung seueur investasi. Ieu kumaha waé pas nalika pesaing tumbuh.

Upami anjeun teu acan gaduh kasuksésan sareng Facebook, kuring nyarankeun pisan anjeun parios kaluar Google Shopping Ads 👏. Aranjeunna nyaéta bal anu nongkrong anu ayeuna anu henteu ngabutuhkeun kaahlian pikeun leres.

Iklan Google balanja anu lumayan énggal. Anjeun panginten tiasa nguping bisikan éta, ningal sababaraha layar berair, gaduh patarosan. ❓❓❓

Nya, kuring di dieu pikeun wajib. Abdi nyerat léngkah-léngkah ngeunaan cara ngamimitian ku Google. Kuring ngusahakeun nutupan duaan sadayana anu anjeun kedah terang yén anjeun moal gampang mendakan online. Ieu léngkah-léngkah, anjeun kedah Google pikeun langkung rinci. Éta mustahil pikeun nutupan sadayana di dieu.

Ieu anggapan anjeun gaduh toko sareng pengetahuan ecom dasar. Upami henteu punten, kuring henteu nyerat novel 594845th ngeunaan nyieun toko sareng kumaha titisanna ti Ali.

Ugi 1. Merchant Center

Lengkah kahiji nyaéta ngadamel pusat sudagar anjeun di Google Merchant Center.

Ieu mangrupikeun saringan / persetujuan / nyetepkeun produk anjeun pikeun Iklan Google balanja.

Toko anjeun bakal disatujuan dina minggu 2. Upami éta peryogi langkung ti éta, anjeun kedah ngiringan ngadukung Google. Nalika anjeun ngantosan, anjeun kedah ngalih ka léngkah anu salajengna.

Ugi 2. Data Data

Léngkah kadua nyaéta nyiptakeun feed data anjeun pikeun ngirim data toko anjeun ka Merchant Center. Abdi nyarankeun ngagunakeun DataFeedWatch. Upami anjeun nuju Shopify, aya versi gratis ti Shopify sorangan anu tiasa motong éta (henteu idéal).

Ieu kumaha anjeun tiasa nempatkeun produk anjeun dina platform Google Ads / Merchant Center.

Ugi 3. Kecap Panalungtikan

Léngkah katilu nyaéta milarian produk anu anjeun tiasa suksés ngajual dina Google. Sakumaha anu anjeun terang (Kuring ngarepkeun 😂), Google mangrupikeun mesin pencari. Jalma ngalebetkeun kecap konci sareng nyangka bakal énggal anu dipilari dina hasilna.

Naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milarian kecap konci anu:

✅ Henteu kompetitif teuing. Anjeun henteu kedah kedah nawiskeun $ 3 pikeun kéngingkeun kancing.

✅ Gaduh volume anu lumayan. Henteu aya titik pikeun damel dina kecap konci anu ngan sakedik lalu lintas. Kuring tujuan pikeun milarian 500 + unggal bulan.

✅ Bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngajual. Naha anjeun tiasa cocog sareng harga pesaing luhur atanapi aranjeunna langkung rendah pikeun anjeun? Tingali iklan anu aya kanggo kecap konci anu anjeun resep sareng ningali upami anjeun tiasa ngajaga margin kauntungan upami anjeun cocog sareng hargana. Abdi nyarankeun $ 15 +, idéal $ 25.

** Henteu di AS? Henteu masalah! Anggo isearchfrom.com ningali iklan AS! **

Pikeun milarian kecap konci ieu, anjeun ngan saukur tiasa nganggo Keyword Planner Google! (Alat, Planner Keyword). Anjeun bakal ningali aranjeunna metrik kecap konci pikeun masihan anjeun ideu.

Ugi 4. Unggah dina pedoman khusus

Dasarna, jalma milari produk dina Google siap mésér aranjeunna. Aranjeunna milarian toko anu ngagaduhan aranjeunna, sareng sigana balanja pikeun harga anu pangsaéna.

Éta tempat balanja Iklan maén. Ieu cara anu gancang pikeun jalma pikeun milarian produk anu diperyogikeun, ngabandingkeun harga, sareng tungtungna mésér naon anu diperyogikeun.

Anjeun teu kedah ngayakinkeun aranjeunna ngeunaan mésér produk sorangan; Sabalikna, anjeun kedah ngayakinkeun aranjeunna ngeunaan:

✅ Percanten ka toko anjeun
✅ Bersaing dina harga
✅ Kualitas produk Anjeun

Aranjeunna nuju moro pikeun saé anu saé. Janten, anjeun kedah ngajantenkeun hasil anu saé.

NYABIL!

Google mangrupakeun mesin pencari. Saha anu nyarios mesin pencari ogé ngajerit SEO! Search Engine Optimization. Leres, hal anu sami anjeun terang ngajelaskeun blog nyoba pangkat dina halaman mimiti dina hasil pamilarian.

Google Ads 'SEO éta rada béda, tapi mirip. Pikeun ngalakukeun SEO, anjeun kedah nyolok kecap konci anu anjeun mendakan dina undakan 3. Dina judul / deskripsi. Ieu sababaraha panduan.

✅ Panjang judul: karakter 60
✅ Kunci% dina katerangan: antara 5 sareng 10%
✅ Malikan deui judul 3 dina katerangan
✅ Ngan gaduh kecap konci anu relevan
✅ Hindarkeun karakter sapertos /%? * $) (Dina judulna. - henteu kunanaon.

Pilarian langkung seueur kalayan milarian Google (😉). SEO mangrupikeun seni, panjang teuing pikeun ngajelaskeun sadayana di dieu.

Ugi 5. Ngamimitian sababaraha iklan

Ayeuna anjeun gaduh sababaraha produk anu ngantosan pikeun disatujuan di pusat sudagar anjeun, waktosna pikeun kéngingkeun sababaraha iklan anu ngagulung!

Anjeun kedah nyiptakeun '' Kampanye balanja ''.

Kampanye balanja ieu bakal nargétkeun hiji nagara. Sadaya produk anjeun bakal kalebetkeun.

Pikeun strategi tawaran anjeun, paké maksimalkeun klik. Capkeun maks anjeun maksimal dina harga anu santun. Anjeun tiasa ngaliwat 10 sareng 50 cén. Abdi henteu nyarankeun jalan langkung luhur; éta bakal nyasahkeun pikeun anjeun nyata pikeun ngahurungkeun kauntungan kajaba anjeun terang naon anu anjeun lakukeun. Nu sigana anjeun henteu. 😂

Nempatkeun prioritas iklan kalayan low.

Ugi 6. Ngawaskeun iklan anjeun

Lalaunan, anjeun badé ngamimitian kéngingkeun klik sareng kesan. Upami anjeun ngerjakeun kana éta, anjeun bakal ngamimitian nyandak sababaraha SALES! 🤑 🤑 🤑

Ieu sababaraha masalah pikeun milarian:

❌ CTR anjeun dina kaayaan 0.9%? Meunangkeun gambar anu langkung saé atanapi gaduh harga anu langkung saé

❌ Parobihan anjeun rendah pisan / dina 0%? Parios upami anjeun nganggo kecap konci akurat, atanapi pariksa upami toko anjeun mangrupikeun kekacoan anu teu dipercaya.

❌ Anjeun nyéépkeun artos anu seueur sareng henteu kéngingkeun jualan? Turunkeun tawaran Anjeun!

Ugi 7. Motong bebek goréng

Henteu unggal produk dimaksudkan janten juara. 😢 Waktu pikeun kurat. 🔪

Ayeuna, dina kampanye umum anjeun, angkat ka tab '' Produk '' anjeun. Dina tab anu sanés, buka tab '' Ad Group '' anjeun.

Parios sadaya produk anu nyéép langkung ti $ 20 tanpa narik artos. Dina grup iklan, nyaring aranjeunna. Simpen saringan, teras ngaluarkeun sadaya produk anu goréng. Tetep '' Sagala deui '' kalebet. 🔪 🔪

Hanjakalna, anjeun moal nganggo langkung senatus langkungna. Éta kaluar tina panangan, teu aya pikiran. Anjeun tiasa ngaléngkah sareng kahirupan anjeun sareng nyalira tinggalkeun anu goréng. 💔

Ugi 8. Nyukur

Di tengah-tengah ieu, anjeun mendakan kebat pemenang. Sababaraha gedé, sababaraha anu leutik. Anjeun kedah cinta aranjeunna sami sareng ngarawat aranjeunna kalayan perhatian anu pikaresepeun. 💖

Jieun kampanye anyar! Sarua minangka kampanyeu sateuacana. Ngan ukur duplikat lami anjeun pikeun tetep skor ad anjeun.

KECAP waktos ieu, dina tab grup iklan, anjeun tiasa nyaring hiji juara anjeun. Anjeun bakal Éksprési '' Sagala nu sanés '' sareng INCLUDE '' Tien Juara anjeun anu saé untung anjeun '' 💖

Nempatkeun prioritas iklan dina sedeng.

Anjeun teu kedah ngaluarkeun produk tina kampanye umum anjeun.

ULAH:

❌ Ningkatkeun tawaran Anjeun. Conto: Bidang anjeun nyaéta dina 0.2, tong kedah di 0.4! éta mangrupikeun kanaékan CPP 100%. Indit bertahap.

❌ Pasang anggaran gélo. Candak éta sloooow sareng mimitian dina $ 20. Ningkat bertahap upami éta ngalakukeun hadé.

❌ Terus gentos nawar sakitar panik. Pasihan algoritma sahenteuna sahenteuna 5 pikeun nyaluyukeun. Éta idéal 7.

DO:

✅ Catet sadaya parobihan anjeun pikeun dibalikkeun upami anjeun ngaganggu CPP.

✅ Alihkeun kecap konci anu henteu nguntungkeun upami aranjeunna ngaluarkeun $ 20 tanpa artos.

✅ Kudu hipu ku parobihan anjeun. Anjeun hoyong ngahiji sasarengan, henteu mencar.

✅ Tambih deui seueur deui produk di toko anjeun. Anjeun moal teras-terasan nyieun produk ngajual langkung ti 10 pér bulan. Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan produk 500 anu ngajual 10 pér bulan.

Kampanye anjeun panginten henteu tiasa damel! Éta henteu saé! Antosan dinten 7 pikeun ningali naon anu dilakukeun ku Google. Upami éta sanés kantos mundur, ngareureuhkeun kampanye éta, sareng tinggalkeun produk dina kampanye umum dimana éta artos artos sanés. Anjeun ukur kaleungitan sakedik kustomisasi; leuwih hade tibatan euweuh.

Ugi 9. Biasa sareng kimia Google

Kalayan harem anyar anjeun, anjeun masih ngagaduhan sababaraha karya anu kedah dilakukeun.

Anjeun panginten tingali kuring nyarioskeun skor iklan sateuacanna.

Anu galak naon waé. Éh Ayeuna kumaha kualitas iklan anjeun tiasa dipeunteun ku Google.

Google bakal prioritas anjeun dina lélang upami:

✅ CTR anjeun tinggi (Harga saé? Gambar saé? Judul anu akurat?)

✅ Website anjeun saé (Beban gancang? Laju bumbung rendah?)

Ku alatan éta, anjeun bakal nyandak CPC langkung handap, sareng nunjukkeun langkung luhur dina hasil!

Ugi 10. Nyaho naha anjeun ngalakukeun pakasaban alus

Saatos bulan atanapi dua, anjeun kedah tujuan pikeun metrik ieu:

✅ 300% + ROAS (tambang anu konsistén 500% komo dina dinten na goréng)

✅ 0.3 CPC (tambang anu 0.5 ka 0.25)

✅ $ 17 CPP (tambang anu $ 13)

✅ produk 5% nyaéta juara (20% milik kuring anu juara)

✅15% untung bersih (tambang abdi 30%)

^ Tinggaleun sababaraha metrik realistis pikeun anjeun pikeun ngukur kumaha anjeun lakukeun.

Abdi henteu hoyong paku ngarepkeun sateuacan bulan deui. Kuring bakal ✅expect ngadamel kauntungan sateuacan 2 bulan cirian. Upami anjeun henteu, anjeun ngalakukeun anu NARAKA! Sareng anjeun kedah ningkatkeun sistem anjeun.

Anjeun kedah milarian sababaraha pemenang sateuacan minggu 2 / 3. Pemenang anjeun sigana bakal tetep nguntungkeun; janten, beuki anjeun mendakan, beuki artos anu anjeun damel, sareng beuki anjeun bakal tiasa nguji ku nyewa Vas kalayan kauntungan anjeun kanggo skala bahkan FASTER. 💯

Éta draf kasar kumaha ngamimitian ku iklan Google. Éta henteu lengkep; teuing aya anu nyarios dina pos Facebook sederhana. Tapi éta cekap pikeun anjeun meunang balna sareng mimitian panalungtikan Anjeun sorangan.

Google mangrupikeun RIPE pikeun klaim anjeun. Éta hiji MASSIVE, UNTAPPED, UNSPOKEN OF platform. Éta mangrupikeun Facebook 'heubeul' 'dimana anjeun tiasa narik ROAS konyol, sareng usaha anu matak konyol. Hatur nuhun abdi engké 😉

** Masih janten usaha, masih meryogikeun jumlah upaya awal, sareng sateuacan anjeun otomatis, éta anjeun kedah ngawasa. Tapi uing teu puguh, burit teu puguh (10 bulan per taun dina liburan, saha? 😨 Antosan, naon? 😱), sareng upami kuring damel - janten tiasa anjeun! **

Ngaraosan! 😉

3. CJDropshipping Pokna:

Upami Dropshipping Paéh, CJ Moal Moal lami deui. Ngan perhatikeun CJ, anjeun bakal terang upami pakaithipping atanapi henteu.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!