fbpx
Naha Dropshipping Paéh dina Q4 2019?
08 / 13 / 2019
Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019

CJPacket parantos Ngalengkepan Pamadukan sareng Aftership

Ngaliwatan urang ngerjakeun gawé sareng tim Aftership salami bulan, integrasi antara CJpacket sareng Aftership parantos réngsé. Éta artos anjeun tiasa pariksa informasi nyukcruk pesenan anu dikirim ku CJPacket dina platform Aftership, anu bakal masihan genah anu hadé pikeun konsumén urang.

Naon Aftership?

Aftership mangrupikeun platform informasi pelacak, didirikeun di 1st akhir minggu Hong Kong dina Nov 2011. Kusabab AfterShip diadegkeun dina 2011, éta parantos ngabantosan pangecér 10,000 sareng pasar sapertos Lilis, Etsy, Lazada sareng Zalora pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan ngeunaan pengiriman barang kiriman. Dina Juli 2014, AfterShip nampi seri 1M $ A dana tina IDG-Accel.

Ayeuna ngadukung 576 kurir di sakuliah dunya kalebet DHL. USPS, sareng ayeuna CJPacket. Éta sacara otomatis bisa mendeteksi kurir dumasar kana format nomer pelacak.

Naon CJPacket?

CJPacket mangrupikeun jalur pengiriman anu didirikan ku CJDropshipping khusus dina kiriman éta. Waktu pangiriman kami biasana dinten 5-10. Kami didaptarkeun kanggo nyayogikeun pangiriman sareng pelayanan anu langkung saé pikeun konsumén.

Maka, kumaha kanggo marios inpormasi nyukcruk tentang Aftership?

1. asup Halaman CJPacket dina Aftership.

2. Ketik nomer tracking sareng cék éta. Teras éta bakal nunjukkeun hasil pamariksaan upami diropéa.

Anu langkung penting, upami anjeun parantos gaduh toko di Shopify, eBay atanapi Woocommerce, anjeun kedah pasang plugin Aftership dina platform platform na, saatosna anjeun tiasa ngaraih jasa instan logistik salami aya pembaruan.

CJDropshipping sok dikabaran pikeun masihan pangalaman anu hadé pikeun konsumén urang. Kami salawasna jalan, siga Steve Jobs nyarios, "Tetep lapar, tetep bodoh". Waktos ieu mangrupikeun integrasi CJpacket sareng Aftership, naon anu bakal disusulna?

Facebook Comments