fbpx
CJPacket parantos Ngalengkepan Pamadukan sareng Aftership
08 / 15 / 2019
Kumaha Cara Gendakan Ka Swédia, Norwégia Tanpa Pajak Mayar Pelanggan?
08 / 26 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Dina Juli 15th, kami nyebarkeun hiji artikel: CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers ngumumkeun yén urang bakal mimitian ku integrasi sareng platform Lazada. Saatos sabulan, urang ngarengsekeun integrasi sareng Lazada anu hartosna anjeun tiasa nyambungkeun toko Lazada anjeun sareng CJ Dropshipping sareng kami sumber sareng ngirim anjeun. Ti dinten ayeuna, urang tiasa damel babarengan pikeun naekeun bisnis dropshipping urang.

Teras, ieu mangrupikeun hal kumaha nyambungkeun toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping.

1. log asup CJDropshipping sareng asupkeun dasbor anjeun. Milari anu mieun kuwasa > Lazada > Tambihkeun Toko

2. Klik Tambahkeun Toko, halaman otorisasi bakal némbongan salaku gambar di handap ieu. Dina kaca ieu, anjeun tiasa milih Inggris, Cina jeung basa Vietnam. Teras eusian inpormasi anu dibutuhkeun kalebet Negara, Email sareng kecap akses. Upami aya anu lepat kana inpormasi nagara anjeun, anjeun tiasa milih Crossborder salaku nagara tapi ieu tiasa nyayogikeun jasa anu teu saé sapertos nagara-nagara anu sanésna.

Dugi dugi ayeuna, léngkah-léngkah anu diperyogikeun ti otorisasi toko Lazada parantos bérés. Nanging, aya dua ciri anu kedah anjeun nengetan kusabab larangan Watesan Lazada.

Anu mimiti, nalika anjeun ngajalankeun kami daptar fitur anu tiasa langsung nempatkeun kami Panjelasan Produk dina toko Lazada anjeun, anjeun tiasa nempatkeun produk anu anjeun pikahoyong dina sababaraha kategori anu kagolong kana sabab sababaraha kategori henteu sayogi anu teu ngaruh sakabeh minuhan pesenan anjeun. Contona dina gambar, henteu masalah éta barang anu digolongkeun salaku Panyimpen Dapur tiasa dipasang dina Tas sareng Perjalanan.

Kadua, pikeun ngajagaan privasi konsumén ahirna, platform Lazada ngagaduhan larangan pikeun inpormasi pribadi anu anjeun, anu ngajual, kedah ngeusian sadaya inpormasi anu dibutuhkeun sapertos alamat, telepon, jsb. Nalika pesenan diimpor kana sistem CJ, sadaya inpormasi anu teu kawih anu hartosna anjeun kedah dilakukeun sacara manual.

Éta kumaha waé kumaha nyambungkeun toko Lazada anjeun sareng CJ APP. CJDropshipping ngembang gancang, kami parantos réngsé integrasi sareng platform sapertos Shopify, eBay, Woocommerce sareng dinten ayeuna Lazada sareng anu sanés. Ogé, urang ngahijikeun sareng platform séjén sapertos Shopee. Sakali kami parantos ngabéréskeunana, kami bakal leres-leres nyaritakeun anjeun langsung. CJDropshipping tetep teras-terasan.

Facebook Comments