fbpx
Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019
Ditarikna Amérika Ti Uni Pos Uni: Kumaha Pikeun Ngalangkungan Harga Pangiriman ePacket?
08 / 29 / 2019

Pajak ditambah nilai (VAT) mangrupikeun pajak penjualan multi-tahap, beban akhir anu ditanggung ku konsumén swasta. PPN dina tingkat anu luyu bakal kalebet dina harga anu anjeun mayar kanggo barang anu anjeun mésér.

PPN In Swédia

Swédia asalna dina aturan VAT EU sareng bagian tina ékonomi pasar tunggal Uni Éropa. Diréktur PPN dikaluarkeun ku EU anu netepkeun prinsip-prinsip rezim VAT anu bakal diterapkeun ku nagara-nagara anggota, kalebet Swédia. Diréktur ieu langkung utamina kana panerapan lokal.

Swédia ngenalkeun PPN, anu katelah moms, di 1969. Hal ieu dikaluarkeun ku Skatteverket, Administrasi Pajak Swédia. Tingkat VAT standar di Swédia nyaéta 25%. kalayan réduksi tingkat 12% sareng 6% pikeun tuangeunan, nyewa akomodasi, buku, koran, sareng barang sareng jasa. Conto kiriman anu dibebaskeun nyaéta kaséhatan, jasa finansial, sareng pendidikan.

Aya sababaraha skenario anu bakal memicu kawajiban pikeun ngadaptar VAT di Swédia. Sababaraha conto anu paling umum nyaéta:

  • Ngimpor barang kana Swédia ti luar Uni Éropa
  • Meuli sareng ngajual barang di Swédia (sanés kalebet biaya sabalikna domestik)
  • Ngajual barang tina Swédia anu dikirimkeun ka para pelanggan di luar Swédia (bisnis atanapi nasabah pribadi)
  • Ngéngéngkeun barang-barang di Swédia ti nagara EU anu sanés (éksisi-komunitas intra-komunitas)
  • Ngayakeun inventory di Swedia pikeun dijual, distribusi atanapi konsignment
  • Penjualan e-commerce barang ka konsumen, nunut ka Jual Jual VAT pendaptaran ambang
  • Ngatur kagiatan di Swédia dimana hadirin atanapi utusan kedah mayar pangakuan

PPN ngarobah In Norwégia

Ti Januari 2020, Norwégia ngaluarkeun PPN sareng tugas pengecualian pikeun bungkusan anu diimpor di handap NOK 350 ka konsuménna.

Hasilna, pengimportan kedah mayar 25% PPN Norwegia sareng naon waé pikeun tiap pakét. Pamiarsa tiasa janten usaha e-commerce non-penduduk, berpotensi peryogi pendaptaran PPN lokal atanapi palanggan Norwegia.

Ukuran relief impor awalna diwanohkeun pikeun ngawatesan beban administrasi dina adat sareng otoritas pajak kedah ngumpulkeun sajumlah VAT sareng tugas. Nanging, pertumbuhan luhur e-commerce cross-border hartosna pangecualian parantos ngicalkeun penjual e-commerce henteu padumukan kauntungan kauntungan anu henteu dibandingkeun sareng pangecér online Norwegia. Penjual domestik ngalaman pisan dibandingkeun kalebet pesaing Swédia. Pembekal e-commerce Swedia tiasa ngajual tanpa PPN tapi perusahaan Norwegia kedah ngalamar PPN ka konsumén Norwegia.

Saha Anu Kedah Mapay PPN Nalika Dropshipping

Téhnisna, Importer kedah mayar PPN. Nalika produk dropship anjeun, Pelanggan anjeun nyaéta Importer, anu saatos kedah mayar PPN. Salaku tambahan, palanggan anjeun ogé kedah ngirimkeun dokuméntasi ka otoritas lokal lokal, pikeun ngabuktikeun yén nilai adat anu dinyatakeun leres.

Tapi, sabagéan ageung konsumén teu resep ka urusan otoritas adat, sareng aranjeunna henteu ngahargaan biaya anu teu kaduga. Padahal kanyataanna, otoritas adat henteu ngagaduhan sumber pikeun nambihan tugas impor sareng PPN dina puluhan jutaan e-paket anu datang ka EU, ti Aliexpress, CJDropshipping, Lilis sareng tetesna sanésna unggal taun. Éta tetep dipikabutuh pikeun mikiran cara pikeun dropship ka Swédia atanapi Norwégia tanpa pajeg anu mayar nasabah.

Kumaha Ngahindarkeun Pajak Paying Pelanggan Nalika Dropshipping

Nalika anjeun murag ka Swédia, aya tilu cara pikeun anjeun ngahindarkeun pajeg customer anjeun.

1.Nganggo CJ Packet Swédia

Lamun Anjeun maké CJ Paket Swédia, palanggan anjeun henteu kedah mayar waragad clearance 7.5 Euro sareng tarif pikeun produk di handapeun 22 Euro. Swédia nyaéta PPN gratis pikeun sadaya nagara Uni Éropa. Sareng logistik ieu bakal ngirim produk ka Walanda pikeun clearance adat teras ka Swédia. Upami tarif tos, éta dibayar ku pangirim.

2.Nganggo Euro Post

Euro Post mangrupikeun metoda logistik anu sanés pikeun nyegah paédah mayar pajak nalika turunna ka Swédia. Anjeun tiasa nganggo Euro Post pikeun ngahontal jutaan calon poténsial di Éropa tanpa peryogi gaduh database alamat anjeun nyalira. Éta hatur nuhun pisan biaya pikeun pangiriman langsung ka nagara tujuan.

3.Pengiriman Tina Gudang Éropa

Upami anjeun turun ka Swédia sareng saatos para paréntah di Swédia nempatkeun pesenan, panyadia anjeun ngirimkeun ti gudang Éropa, palanggan henteu kedah mayar PPN. Swédia nyaéta PPN gratis pikeun sadaya nagara Uni Éropa. CJDropshipping parantos gudang AS sareng gudang Cina sareng éta ngagaduhan rencana pikeun gudang Éropa.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments